Sen naptin Cnm kaçıncı günün insallah bu ay çok pozitif gorucez :)Canimm naptin haber ver bizede
heyecanla sonucunu bekliyoruz canım hadi hayırlısı :)
2.6 canım
olmadı malesef
İğnenin kaçıncı günü bugün?2.6 canım
olmadı malesef
Allah Allah ya, o kadar belirgindi çizgin.... Geçmiş olsun canım. Doktorla görüştün mü, o ne dedi?2.6 canım
olmadı malesef
Ben 15.gundeyim insallah yarin sabah test yapcam iki ignede de 16.gun regl oldum regl belirtim yok ama bel agrim ve kasik yanmam var sende de olmus muyduuSen naptin Cnm kaçıncı günün insallah bu ay çok pozitif gorucez :)
Yaa ben cok emindim ama olsun regl olana kadar umut kesilmez2.6 canım
olmadı malesef
Canim yanlis mi hatirliyorum hamileydin birden cok yumurtan vardi sanki doktora gittin miİğnenin kaçıncı günü bugün?
Evet canım.Canim yanlis mi hatirliyorum hamileydin birden cok yumurtan vardi sanki doktora gittin mi
canım merhaba 5 yumurta olusması icin ozel birsey yapılıyor mu :)Evet canım.
5 yumurtam olmuştu.
Hcg değerlerim de çok yüksek çıktı.
Ama salı günü doktordaydım 4+6 idik bi tane kese göründü şimdilik..
Sanırım bi tanecik :)
10 gün sonra felan kalp atışı için gidicem inşallah..
Canım ben ilk defa klomen ilacı içmiştim..canım merhaba 5 yumurta olusması icin ozel birsey yapılıyor mu :)
cok tesekkur ederim canım benimm :) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.Canım ben ilk defa klomen ilacı içmiştim..
Takipte 5 yumurtam oluştuğu çıkmıştı.
Yani normalde ne kadar yumurtluyorum takip olmadığı için bilmiyorum klomen kullandım bu ay o yüzden doktor takip edince anladım. İlaçla yani :)
Herkeste aynı etkiyi göstermiyor sanırım tabi.
yvz13 canım kan testi mi yaptırdın bugün iğne günü hariç kaçıncı günündü ?
Yaa ben cok emindim ama olsun regl olana kadar umut kesilmez
Allah Allah ya, o kadar belirgindi çizgin.... Geçmiş olsun canım. Doktorla görüştün mü, o ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?