Gebeliğe Hazırlık gelin çatlatma iğnesinin etkisini adım adım görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
değilmi ya parmaga batırsak şöyle azıcık kanla değeri söylese bize :)
ne iyi olurdu :)
şimdi ben senin yarınki testini çok merak ediyorum :)
Ben de ben dee ama kopkoyu iki çizgi görene kadar silik çizgiler beni ikna etmicek sanırım :)

Ben de ben dee ama kopkoyu iki çizgi görene kadar silik çizgiler beni ikna etmicek sanırım :)

kuzum zaten anlarsın yarın olmadı diğer gün farkedilir artık :)
hamilesin gibi geliyo bana ya
baksana benim 7. gün testime senin 12. gün böyle çıkmış

kuzum zaten anlarsın yarın olmadı diğer gün farkedilir artık :)
hamilesin gibi geliyo bana ya
baksana benim 7. gün testime senin 12. gün böyle çıkmış
Amin canım inşallah Allah söyletiyordur sana :)) Güzel kalbince olsun herşey bu ay birlikte öğrenelim 9 ay birlikte bekleyelim inşallah

Amin canım inşallah Allah söyletiyordur sana :)) Güzel kalbince olsun herşey bu ay birlikte öğrenelim 9 ay birlikte bekleyelim inşallah

amin canım benim ne güzel dua o öyle :)
gönlümüzce olsun inşallahh testlerinde beni etiketle :)

canım iğnede kaç ml hcg oluyor biliyomusun?
seninki de ovitrelle miydi?
bugünki testimde böyle benim
Canim kac cikar inan bilmiyorum. Evet ovitrelle idi. Ama cok fazla hcg salgiladigini zannetmem canim. 16 falan gosterir en fazla. Oda ilk gunler

Ben de az önce idrar testi yaptım malesef negatif silik çizgi çıkmadı 13.gün

1,99 çıktı. negatif yani. ne yapacağımı şaşırdım bu 2. denememdi. erken mi oldu yoksa tam zamanımıydı bilemedim kızlar
Ben de bilemiyorum bi iki gün içinde tekrarla istersen yükseliş olacakmı bakalım

Ben de öyle her ay umutlanmaktan yoruldum çok. Nasıl geçecek bu günler bilmiyorum

Sanırım bu ay ara vereceğim. kendi halinde olsun olacaksa. senin etki geçti dimi canım ?
regl tarihin nedir ..?
Geçti evet canım test yaptım sabah negatif. Üzgünüm artık ne düşüneceğimi şaşırdım hiç düşünmek istemiyorum bu konuyu ama nasıl başaracağımı da bilemiyorum.

Geçti evet canım test yaptım sabah negatif. Üzgünüm artık ne düşüneceğimi şaşırdım hiç düşünmek istemiyorum bu konuyu ama nasıl başaracağımı da bilemiyorum.
Canım varsa idrarda çımamış olabilir ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…