İnmiştir canım keşke kan testinin de evde yapılanı olsa yaa :))
Ben de ben dee ama kopkoyu iki çizgi görene kadar silik çizgiler beni ikna etmicek sanırım :)değilmi ya parmaga batırsak şöyle azıcık kanla değeri söylese bize :)
ne iyi olurdu :)
şimdi ben senin yarınki testini çok merak ediyorum :)
Ben de ben dee ama kopkoyu iki çizgi görene kadar silik çizgiler beni ikna etmicek sanırım :)
Amin canım inşallah Allah söyletiyordur sana :)) Güzel kalbince olsun herşey bu ay birlikte öğrenelim 9 ay birlikte bekleyelim inşallahkuzum zaten anlarsın yarın olmadı diğer gün farkedilir artık :)
hamilesin gibi geliyo bana ya
baksana benim 7. gün testime senin 12. gün böyle çıkmış
Amin canım inşallah Allah söyletiyordur sana :)) Güzel kalbince olsun herşey bu ay birlikte öğrenelim 9 ay birlikte bekleyelim inşallah
Canim kac cikar inan bilmiyorum. Evet ovitrelle idi. Ama cok fazla hcg salgiladigini zannetmem canim. 16 falan gosterir en fazla. Oda ilk gunlercanım iğnede kaç ml hcg oluyor biliyomusun?
seninki de ovitrelle miydi?
bugünki testimde böyle benim
Canım çıktı mı sonucun?Kizlar ka verdim dayanamadim eve geldik netten bakicaz bekliyoruz.
1,99 çıktı. negatif yani. ne yapacağımı şaşırdım bu 2. denememdi. erken mi oldu yoksa tam zamanımıydı bilemedim kızlarCanım çıktı mı sonucun?
Ben de bilemiyorum bi iki gün içinde tekrarla istersen yükseliş olacakmı bakalım1,99 çıktı. negatif yani. ne yapacağımı şaşırdım bu 2. denememdi. erken mi oldu yoksa tam zamanımıydı bilemedim kızlar
1.99 da iğneden dolayı çıkmıştır. ne hissedeceğimide bilmiyorum artkç hayırlısını diliyorumBen de bilemiyorum bi iki gün içinde tekrarla istersen yükseliş olacakmı bakalım
Sanırım bu ay ara vereceğim. kendi halinde olsun olacaksa. senin etki geçti dimi canım ?Ben de öyle her ay umutlanmaktan yoruldum çok. Nasıl geçecek bu günler bilmiyorum
Yaptım sabah canım negatif. Bu ay da olmadı malesefCESUR05 canım iğne etkisimidir kesin?
bugün kaçıncı gündü?
mylittlemiracle bugün test yaptınmı kuzum
Geçti evet canım test yaptım sabah negatif. Üzgünüm artık ne düşüneceğimi şaşırdım hiç düşünmek istemiyorum bu konuyu ama nasıl başaracağımı da bilemiyorum.Sanırım bu ay ara vereceğim. kendi halinde olsun olacaksa. senin etki geçti dimi canım ?
regl tarihin nedir ..?
Reglim 6 temmuz olmalı iğne değiştirmezseGeçti evet canım test yaptım sabah negatif. Üzgünüm artık ne düşüneceğimi şaşırdım hiç düşünmek istemiyorum bu konuyu ama nasıl başaracağımı da bilemiyorum.
Canım varsa idrarda çımamış olabilir ama.Geçti evet canım test yaptım sabah negatif. Üzgünüm artık ne düşüneceğimi şaşırdım hiç düşünmek istemiyorum bu konuyu ama nasıl başaracağımı da bilemiyorum.
Bugün 14. gün canım. dün test yaptırdım. koskoca 1.99 çıktı.CESUR05 canım iğne etkisimidir kesin?
bugün kaçıncı gündü?
mylittlemiracle bugün test yaptınmı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?