gelin çiçeği

tk2010

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
186
4
296
İstanbul
selam kızlar,
geçen gün gelinlik21 de bir gelin gördüm eteğin arka kısmında toz pembe kurdela ve kurdelanın 2 uzun kısmında taşlardan isimleri yazıyordu ben bu fikri gelin çiçeğinde düşünüyorum çiçeği isimli kurdela ile yaptırsam sizce nasıl olur ?

canım bahsettiğin gelinlik kuyruğundan bende gördüm çok hoştu ama gelin çiçeğinin hangi detayınıa uygulamayı düşünüyorsun baş harflerinizi?

canım çiçeğin bağlandığı kurdela oluyor hani beyaz veya ayakkabının reginde pembe uzuyor tutma yerinden aşağı doğru ona düşünüyorum ama nereye yaptırabilirim bilemiyorum. fikir olarakta nasıl fikir sizce.

selam kızlar,
geçen gün gelinlik21 de bir gelin gördüm eteğin arka kısmında toz pembe kurdela ve kurdelanın 2 uzun kısmında taşlardan isimleri yazıyordu ben bu fikri gelin çiçeğinde düşünüyorum çiçeği isimli kurdela ile yaptırsam sizce nasıl olur ?

:) gelin çiçeğine kimse bakmıyor bile :))))))))))))) ayrıca o isimlerin pek görünceğinide sanmıyorum sadece resimde hoş durabilir

:) gelin çiçeğine kimse bakmıyor bile :))))))))))))) ayrıca o isimlerin pek görünceğinide sanmıyorum sadece resimde hoş durabilir

bende birileri görsün diye yapmıyorum hoşuma gittiği için ayrıca hatıra olur ve resimde güzel çıkar diye yaptırıyorum.
kendim için yani.

Back
X