arkadaşlar agustosta dugunum var o zamana kadar 5 kılo hedefım var şimdi butun gelınlerı beklerım ve su gelinciğede yardımlarınızı esirgemez siniz değil mi tecrubelı olan arkadaşlarım şimdiden çok teşekkür ederi her ogun ne yedıgımı yazacagım haydi bismillah diyelim başlayalım
hadi hepbirlikte zayıflayalım bu dıyete başladığımda 60 kg (1 ay önce)şimdi 56.6 düştüm hemde hiç aç kalmadan aksine canım ne isterse yiyorum cips çikolata kızartma bazı ip uçları var onlara dikkat ediyorum
2 DÖNEM :) yeniden diyet 07.07.2013 ( bu ugurlu sayım bana uğur getirecek)
şimdi malum düğün hazırlıkları var kosturmaca ceyız temızlık evımız ınsaat alanı gıbı su temızlık bıterse sporada başlayacağım ohh yaşam tarzı olacak benim için bazı denediğim kürler var işe yararsa payşaşacağim hadi kızlar el elee
kızlar bu süreçte verdım bırkaç kıloyuda aldım milet dugun stresı verırır ben bende ipten boşanmış dana gıbı yıyorum bir ayımız kaldı yılmak yok suan 57 kılo olmusum hadi bismillah diyelim artık kalori hesabı yapmıcam bakalım ramazanda geldi
sımdı 3 beyaz dan uzak durmak ve yesıl cayla dıyetımı tekrar acıyorum
bugun 10:00
sabah:1 domates salatalık semız otu salatası
1 yumurta
1 dılım ekmek 4 zeytin
öğlen 3:45
bır tabak taze yogurt ve 8 kasık falan taze fasulye
akşam
45 o cıvarda
bır kase tarhana corbası
1 tabak taze fasulye
salata ve cacık
öğlen 12 gıbı4-5 kayısı yedim
hadi hepbirlikte zayıflayalım bu dıyete başladığımda 60 kg (1 ay önce)şimdi 56.6 düştüm hemde hiç aç kalmadan aksine canım ne isterse yiyorum cips çikolata kızartma bazı ip uçları var onlara dikkat ediyorum
2 DÖNEM :) yeniden diyet 07.07.2013 ( bu ugurlu sayım bana uğur getirecek)
şimdi malum düğün hazırlıkları var kosturmaca ceyız temızlık evımız ınsaat alanı gıbı su temızlık bıterse sporada başlayacağım ohh yaşam tarzı olacak benim için bazı denediğim kürler var işe yararsa payşaşacağim hadi kızlar el elee
kızlar bu süreçte verdım bırkaç kıloyuda aldım milet dugun stresı verırır ben bende ipten boşanmış dana gıbı yıyorum bir ayımız kaldı yılmak yok suan 57 kılo olmusum hadi bismillah diyelim artık kalori hesabı yapmıcam bakalım ramazanda geldi

bugun 10:00
sabah:1 domates salatalık semız otu salatası
1 yumurta
1 dılım ekmek 4 zeytin
öğlen 3:45
bır tabak taze yogurt ve 8 kasık falan taze fasulye
akşam

bır kase tarhana corbası
1 tabak taze fasulye
salata ve cacık
öğlen 12 gıbı4-5 kayısı yedim
Son düzenleme: