Gelin görümce elti kaynana lafları...

Paradise lost

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
384
210
18
Evlendikten sona aklınızda olan keşke şurda şunu deseydim dediğiniz laflar oldu mu kızlar. Ya da alttan alta bu lafı demişti ben de böyle cevap verdim dediğiniz neler var hadi sohbet edelim mi?

ben bekarım ama gorumceyım aslında alakam yok baska sehırdeyım ama durup durup gelınler kafalarında plan yapıp bızı de katıyorlar bırı de sureklı canım gorumcem deyıp durur sagolsun otekı de kardesım gıbısın dıyo ama alakası yok bende 800 km var aramızda yılda 2 gormeyle sevıyorlar orda olsam bılmem severlermı aman banane abımler mutlu olsun kendılerı iyi olsunben bısı ıstemem.sonucta hepımız evlencez el kapısında olcaz

Kv git uzakta ol annene gelmezsin sürekli dedi ( nişanlıyım), annem yapıştırdı cevabı, senin kızın da sana gelmiyor herhalde dedi. Görümcemle yan yana oturuyor xd xd özürler diledi sonra

Eltim. Evlen hemen size kalmaya geliriz dedi abuk subuk bir kahkaha attı. Evet ben de sizi bekliyordum zaten deyip ben de güldüm.

Laf sokma sanatı diyorsun...

Birazdan konuya gelecek kk lilar

Eklentiler

• Lalalalala.webp
    Lalalalala.webp
    32 KB · Görüntüleme: 113
Kv git uzakta ol annene gelmezsin sürekli dedi ( nişanlıyım), annem yapıştırdı cevabı, senin kızın da sana gelmiyor herhalde dedi. Görümcemle yan yana oturuyor xd xd özürler diledi sonra

Eltim. Evlen hemen size kalmaya geliriz dedi abuk subuk bir kahkaha attı. Evet ben de sizi bekliyordum zaten deyip ben de güldüm.
hiç muhatap olmam o sevıyeye gelmemyın bunun evlılıgı var herkes kendı evınde mutlu olsun laf sokmak yerıne kendı evınızde durun daha az gorusun agzınız tatlı kalsın daha nısanlısın da

Valla laf sokup kötü olmak yerine ya duymamazlıktan geliyorum, yada canımı çok yaktiysa tam yerinde lafımı ediyorum

Beni tutar ani bir kesik yaralanmayla karşılaşayım başım dönmeye gözlerim kararmaya terlemeye başlarım nasıl başladı hatırlamıyorum ama ben bildim bileli böyle
Bugün eşimin parmağı kesildi derin bir kesikti bende gene bahsettiğim şekilde belirtiler oluşmaya başladı uzandım kv hazretleri başımda durmuş eşime ne zamanda beri böyle hastamı bak hiç söylemiyor aileside saklıyor nasılda insanı kandırıyorlar diyor
Eşim anne abartma diyor
Gözlerimi açamıyorum açsam yolucamda
Işte orda içim acır dahada
Keşke yolsaydım

Hiç yüz göz olmayı istemiyorum ama malesef hakkediyorlar cevaplarını vermeden duramıyorum, verdiğim halde köyleysek vermeseydim ne yapacaklardı bana kim bilir off offf

Ben laf sokmayi cogu zaman beceremem açik konuşan biriyimdir ve şans ki gorumcelerim ve kv asiri laf sokan, birbirleriyle şakalasirken bile laf sokan, laf sokmalariyla övünen değisik insanlar. 🙄

Eşim onlarin bu sinsiliklerinden nasil tiksindiyse artik gayet masum bir şakayi imali yapsam bile rahatsiz oluyor bazen. 😂 Ben senin acik konuşmani seviyorum diye. 😬
6 yil olacak evleneli hiç onlara benzemeye calismadim, ya sallamam ya da acik acik soylerim ne diyeceksem.

Genelde hep sakin alttan alan taraf ben olurum. Hiç pişman değilim, böylelikle kimsenin kalbini kırmamış oluyorum, vicdanım rahat 😊 sizlerede tavsiye ederim... 3 günlük dünya... kimsenin kalbini kırmaya gerek yok, onlar benim kalbimi kırarlarsa “bu onların sorunu onların karekteri, boşver sen kalp kırma “ diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum, bu dünyanın altı varsa üstüde var, yapan elbet ettiğini bulacak diyip, Allaha havale ediyorum ❤️

Gerçi birde Allah var, etrafımdaki aile yakınlarım öyle çok çirkefte değiller 😀

Laf sokma olayından sonra
Ben kaynanaya hiç laf sokma huyum yok onun o konuda engin derin tecrübelerinin yanından geçemiyorum çünkü çok büyük aile kimler gelmiş kimler geçmiş hepsinden bir ders bir laf almış bir o kadar da ezilmiş hepsi aslında kendi cahilliğindeb en iyi becerdiği konu laf sokma, ve sürekli kendini acındırma hep kendinden ödün verdiği için , herkes kendi hayatının kahramanıdır , kendini ona buna acındırmasın

Back
X