Gelin görümce konusu 3. Raund.

E suratsız olduğunu kendi de kabul ediyo zaten ama alinicagi tuttu
İyi de bunu ona fotograflı olarak ima yoluyla göndermek neden ?
Şahsen ben görümcemle eskiye dayanan bir kriz yaşamışsam gönderdigi fotoda ima edilen davranıştan hazzetmem.
Kendime asık suratlıyım demek farklı.
Daha önce sorun yaşamış oldugum görümcemin bana demesi farklı.

Iyide ilk konuyu biliyo musunuz ? Herşey orda başlıyor zaten. Iki zıt kutup. Ayrıca ben ona değil abime attım ama zaten bu evden gidicek kadar, benimle dalga geçtiniz dicek kadar büyük birşey değil. Ki en son gel kapatalim konuyu demisim. Saçma yani. Uzattıkça uzatiyo.

Canim bak sana gercekten kizmaya basladim seni sevmiyo iste yengen bunu sana bellide ediyo ama sen halada inatla yengene takmis durumdasin uzak dur su kadindan ya nie bukadar onemsiyosun onu aklim almiyor

Hayır konu kapatılsın istiyorsan bence bu tip kendince sana sevimli gelen ama ona gelmeyecek olan eylemlere girişmemelisin.
K.validem de bana suratsızsın der.
Ne yani sürekli kişnek halde dolaşayım mı dedim en son.
Hoşuna gitmiyorsa misal bakmasın suratıma olsun bitsin.

Grill attıgı fotografın anlamı.
Suratsız gelin demek.
Yüzü dökük gelin demek.
Yani yengemin suratı resmen asık gibi bir gönderme.

bebek çok tatlı bir varlık.
onunla laf sokmak işe yaramaz.
güler geçersin.

çirkin bir kadın için aynı yengem deseydi, işte o davranış, şaka adı altında laf sokmak, hakaret etmek demektir.

benim tek anladığım gelin, görümceye gıcık. olabilir, sevmek zorunda değil.
ancak iki kardeş arasındaki espriyi kasıtlı olarak büyütüp evi terketmesi, hiç masum gelmedi bana.

bir foto yüzünden hiçbir kadın evi terketmez. görümce abisinin evinde geline yüzyüzeyken laf sokar, aklıyla dalga geçer gibi şaka der, o zaman gelin haklı olurdu.

bilmem kaç saatlik mesafede vay görümcem çirkin bebeğini bana benzetti diye evi terkeden aptaldır.

Canim bak sana gercekten kizmaya basladim seni sevmiyo iste yengen bunu sana bellide ediyo ama sen halada inatla yengene takmis durumdasin uzak dur su kadindan ya nie bukadar onemsiyosun onu aklim almiyor
Abimin eşi olduğu için olabilir mi ? Bizde böyledir. Diş kapının diş mandali gibi bakamazsın.

Cikin değil arada suratsız

Evet benzettim acayip bişey mi var bunda ? O da güldü ama sonradan tepki gösterdi. Degisik bi ruh hali var. Ayrica 10 kasimda buraya geliceklerdi abim gelince barisirsiniz falan diyodu 2 aydir hic yszmiyorum ama iste.
sizinle konuşmak istemeyen birine neden sataşıp duruyorsunuz? anlayın artık bence gelin sizi istemiyor.

Görümce de geline gıcık.
Yani ilk konusundan sonra yag bal olmadıkları aşikar.
Ama bebegiyle gönderdigi fotonun özeti suratsızsın demek.
Bu da bence hoş bir durum degil.
Yağ bal olsalar yapsın esprisini.
Lakin degiller.

evet sorun sizde

evet birbirlerine gıcık olabilirler.
ancak bu mevzu evi terkedecek kadar ciddi bir şey değil.
gelin de sütten çıkma ak kaşık değil.

Sizin gelin kaşınıyor

İpleri iyice eline alıp abinle arana mesafe koymaya çalışıyor belli

Siz şu an onların huzurunu bizmussunuz benim yengem olucak kardeşim benim canım ya benim le konuşmasın yengem abim de konuşmasın haklıysam bile susarım kardeşim için ben huzurllri kaçmasın diye elimden geleni yaparım çok mu hoş sizce bu halde olmaları allah aşkına gorumceler herşeye karışmayın. Çok şükür 4 gorumcem var dünya iyileri sen üzüleceğine gelinle resmen yarışa girmişsin. Karışma günah huzur bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…