- Konu Sahibi NightStalker
-
İnsanların kusurları olabilir , ama yüzüne söylemek saygısızlıktır.E suratsız olduğunu kendi de kabul ediyo zaten ama alinicagi tuttu
aynen bence polemikten hoşlanıyor burada ayrı kavga ediyor gelinlerleriyle ayrı kavga ediyor insanlar sen haksizsin dedikçe daha çok konu açıyor bir daha kavga ediyor pofffGerçekten ilginçsiniz. Bence sizin insanlarla dalga geçmek gibi bir huyunuz var yada algılayamıyorsunuz.
ben hem gelinim hemde gorumceyim ama asla yengeme boyle sacma bisey yapmam.aramiz cok iyiyken bunu yapsam bozulur aramiz.siz hic az degilsiniz k.bakmayin bu kadar insan bisey soyluyosa var bi haklilik payi.kadin sizi sevmiyo niye illaki arayi bulmaya calisiyosunuz.hem onu sinirlendirip hem arayi buluyorum diyosunuz.rahat birakin kadiniSuratsız çocuk fotosu 8 aylık bebeğimin fotoğrafı yahu. Abime attım hatta 2. Fotoğrafta bende vardım biri sen biri x dedim gulduk. Abimde güleceğini düşünüp biraz da aramızdaki buzlar e4isin diye göstermiş iste. Konu bu değil aslında konu 3 gündür eve gitmemesi.
allah askina sizi istemiyo belliki niye uzak durmuyosunuz.cok gerekszi bisey yapmissiniz.insan samimi olduguna boyle bisi yapar.neden abinizin gozunde esini suratsuz diye gosteriyosunuz.kendinizi gelinin yerine koyun.kadin iyi yapmis kusmekleGitmedim art niyetli olmadigim içinde 800 tl lik bilet iadesi oldu bana 500 tl.........
Burçin gerçekten çok yapışkansın.E suratsız olduğunu kendi de kabul ediyo zaten ama alinicagi tuttu
Laf taşıyan erkek olur mu "karı gibi" . "Karı gibi" laf taşımak.Site kadınlar kulübü , kadınlardan oluşuyor.Ama laf taşıma işi de kadınlara pardon "karılara" atfediliyor.Neyse konudan sapmayalım.Arada laf taşıyan erkek olur mu be karı gibi ablayla bir ol Karina gül
Karinla bir ol annesine gül
Süt oglansan evlenmeyeceksin gülüm
Bence siz ailecek şu çiftin hayatından bi basın gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?