Gelin görümce

Mathildamae

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
1.287
1.298
133
38
Kızlar erkek kardeşim evlendi geçen yaz. Ben de oturmaya gidiyorum, kalıyorum bazen onlarda.. geçen düğün fotoğraflarına bakıyorduk ben kardeşim ve gelin 3 umuzun olduğu bi fotoğraf güzel çıkmıştı kardeşim de aa bu güzelmiş deyip salondaki vitrine koydu bir kaç fotoğraf duruyor orda yanyana. . Gelin de yüzünü astı ayhh dedi aldı fotoyu ordan başka bi tane koydu.. kendi akrabalarıyla olan. Ben de ailedenim yani ne var dursa bari ben oradayken kaldırma dimi gidince kaldır. Bozuldum ben de ama bişey demedim çünkü iyi anlaşıyoruz aslında sorun olsun istemedim. Ama niye öyle yaptı bi anlam veremedim. Siz olsanız bozulur muydunuz ?

Beğenmemiştir belkıde , bu meselelerı buyutmeye gerek yok . Bozulmusda olsan .

niyeti kotu degilse bile yanlıs anlasılmaya musait ustelik iyide anlasıyormussunuz hadi kaldırdın bari kendi ailenden olan resmi koyma

Evet ve kesinlikle bizim olduğumuz fotoğraf daha güzeldi.. belki ben çok güzel çıkmışım diye koymak istememistir :))

"Ben de ailedenim yaa. Aşk olsun neden ayh diyorsun? Bari ben gidince kaldırın" deyip gülseydiniz ya. O zaman belki "Seninle ilgili değil ya, ben kötü çıkmışım, ondan kaldırdım" falan deyip gönlünüzü alırdı.

Evet de o an şimdi sorun olmasın bozulduğumu belli etmeyeyim dedim.. belki de gerçekten öyle benim garibime gitti sadece yapı olarak ben öyle bi hareket yapamazdım

Sizin görümceyle aralar kötü heralde :)

ben görümcemi var bile saymıyorum.
ama o beni hayatının en muhteşem yerine koymuş durumda.
herşeyimin aynısını alır makyajımı konuşmamı evimi herşeyimi taklit eder.
bende oturup gülerim.
onun fıtosunu koyacağım tekyer klozet kapağı olur.

Ben sizden korktum :) gidip bizim geline sarılayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…