- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
- Konu Sahibi Mathildamae
-
sen aileden değilsin sülaledensin artık.
abin ve yengen aile
niyeti kotu degilse bile yanlıs anlasılmaya musait ustelik iyide anlasıyormussunuz hadi kaldırdın bari kendi ailenden olan resmi koyma
Çok kırıldım :)
Evet ve kesinlikle bizim olduğumuz fotoğraf daha güzeldi.. belki ben çok güzel çıkmışım diye koymak istememistir :))
Evet ve kesinlikle bizim olduğumuz fotoğraf daha güzeldi.. belki ben çok güzel çıkmışım diye koymak istememistir :))
görümcesin diye kötü yorum yapamıcam. resmi nasıl ıyy deyip kendi akrabalarının resmini koyar. terbiyesizlik etmiş. net
İşte sırf senin niyetini bildiği için kaldırmış.
kıskanmayın şu yengelerinizi
Kızlar erkek kardeşim evlendi geçen yaz. Ben de oturmaya gidiyorum, kalıyorum bazen onlarda.. geçen düğün fotoğraflarına bakıyorduk ben kardeşim ve gelin 3 umuzun olduğu bi fotoğraf güzel çıkmıştı kardeşim de aa bu güzelmiş deyip salondaki vitrine koydu bir kaç fotoğraf duruyor orda yanyana. . Gelin de yüzünü astı ayhh dedi aldı fotoyu ordan başka bi tane koydu.. kendi akrabalarıyla olan. Ben de ailedenim yani ne var dursa bari ben oradayken kaldırma dimi gidince kaldır. Bozuldum ben de ama bişey demedim çünkü iyi anlaşıyoruz aslında sorun olsun istemedim. Ama niye öyle yaptı bi anlam veremedim. Siz olsanız bozulur muydunuz ?
onu farkettim. başkası olsa lafı sokardı. boşver ya samimi olmaYanı başkası olsa kesin bunu mu beğendin yani diye laf sokardı kesin.. ama ben sakın bi yapıdaym ses etmedim
"Ben de ailedenim yaa. Aşk olsun neden ayh diyorsun? Bari ben gidince kaldırın" deyip gülseydiniz ya. O zaman belki "Seninle ilgili değil ya, ben kötü çıkmışım, ondan kaldırdım" deyip gönlünüzü alırdı.
Sizin görümceyle aralar kötü heralde :)
Beğenmemiştir belkıde , bu meselelerı buyutmeye gerek yok . Bozulmusda olsan .
ben görümcemi var bile saymıyorum.
ama o beni hayatının en muhteşem yerine koymuş durumda.
herşeyimin aynısını alır makyajımı konuşmamı evimi herşeyimi taklit eder.
bende oturup gülerim.
onun fıtosunu koyacağım tekyer klozet kapağı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?