- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Tam keske oyle bi hareket yapmasaymis ama olsun belki kendi aralarinda daha once bir muhabbeti gecmistir onun tavridir diyecektimki sende az degilsin gorumce damarin var yani bu mesajda belliEvet ve kesinlikle bizim olduğumuz fotoğraf daha güzeldi.. belki ben çok güzel çıkmışım diye koymak istememistir :))
Ben sizden korktum :) gidip bizim geline sarılayım bari
Evet de o an şimdi sorun olmasın bozulduğumu belli etmeyeyim dedim.. belki de gerçekten öyle benim garibime gitti sadece yapı olarak ben öyle bi hareket yapamazdım
Bozulmuş gibi yapmayın zaten. Şımarır gibi gülerek pozitif pozitif yapın.
Şu saatten sonra "Ya Ayşecim benim aklıma çok takıldı. O gün böyle dedin ya, ben seni kıracak bir şey mi yaptım yoksa. Fotoğrafı da koyma tabii. İkinizin fotoğrafı olsa yeter. Ben sadece acaba ben bir şey mi yaptım diye aklıma taktım" diyebilirsiniz. Yani, ondan hesap sormak değil de "acaba ben ne yaptım da Ayşe'yi böyle söylemeye ittim" gibilerden. Ama o kişiyi siz daha iyi tanıyorsunuz tabii, siz bilirsiniz.
Bir de sizin onlara gidiyor olmanız, orada kalıyor olmanız onu rahatsız da ediyor olabilir. Onlar çok yeni evliyken gidip kaldınız mı? Veya söylediğiniz bir şeye bozulduğunu fark ettiniz mi?
Neden orada kalıyorsunuz uzak mı eviniz?
ben görümcemi var bile saymıyorum.
ama o beni hayatının en muhteşem yerine koymuş durumda.
herşeyimin aynısını alır makyajımı konuşmamı evimi herşeyimi taklit eder.
bende oturup gülerim.
onun fıtosunu koyacağım tekyer klozet kapağı olur.
Değil, seviyorum vakit geçirmeyi beraber zaten çağırıyorlar
Gelin gelin diyorsunuz ama o sizin yengeniz gelininiz değil. Anne ve babanızın gelini sizin yengeniz oluyor. Gelin yaşça epey büyük olan aile büyüklerince kullanılır, abiler, kuzenler, yeğenler yenge derler, saygısızlık ediyorsunuz.
Yengenizin yaptığı evet hoş değil ama ağabeyinizin de sormadan sizin fotonuzu koyması absürt. Ben evimde ikimizden başka kimsenin fotosunu astırmıyorum astırmam. Emrivakiye bir tepkiydi muhtemelen ama yanınızda yapması hoş değil.
Yine de bunu görmezden gelin ve unutun bence siz saygılı davranırsanız çok gidip darlamaz, yengenize gelin deyip durmazsanız anlaşırsınız
Benden küçük olduğu için gelin diye burda hitap ettim yoksa zaten adıyla hitap ediyorum
nem olsam bende gelininz gbi davranırdım
ne kadar iyi anlaşırsanız alaşın sizene evim de görünmesini istediğim resimden haddiniz mi?
hayır birde bozulmuşsunuz
ayıptır ya
geliiniz diye hemen fotoğrafınızı eşyalrının arasına sormadan etmeden koymanız mı lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?