Gelin görümce

Evet ve kesinlikle bizim olduğumuz fotoğraf daha güzeldi.. belki ben çok güzel çıkmışım diye koymak istememistir :))
Tam keske oyle bi hareket yapmasaymis ama olsun belki kendi aralarinda daha once bir muhabbeti gecmistir onun tavridir diyecektimki sende az degilsin gorumce damarin var yani bu mesajda belli

Ben sizden korktum :) gidip bizim geline sarılayım bari

:) Neden korktun ki ? herkes hakettiği kadar...

ayrıca ben objektif yorum yaptım . Görümce/gelin dünyanın eniyi anlaşınıda eniyi niyetliside olsa neden evinde başköşede resmi dursun ki ?
albüme koy tamamdır. bırada suçlu abiniz emrivaki yapmış bi nevi tavır size değil abinize

Evet de o an şimdi sorun olmasın bozulduğumu belli etmeyeyim dedim.. belki de gerçekten öyle benim garibime gitti sadece yapı olarak ben öyle bi hareket yapamazdım

Bozulmuş gibi yapmayın zaten. Şımarır gibi gülerek pozitif pozitif yapın.

Şu saatten sonra "Ya Ayşecim benim aklıma çok takıldı. O gün böyle dedin ya, ben seni kıracak bir şey mi yaptım yoksa. Fotoğrafı da koyma tabii. İkinizin fotoğrafı olsa yeter. Ben sadece acaba ben bir şey mi yaptım diye aklıma taktım" diyebilirsiniz. Yani, ondan hesap sormak değil de "acaba ben ne yaptım da Ayşe'yi böyle söylemeye ittim" gibilerden. Ama o kişiyi siz daha iyi tanıyorsunuz tabii, siz bilirsiniz.

Bir de sizin onlara gidiyor olmanız, orada kalıyor olmanız onu rahatsız da ediyor olabilir. Onlar çok yeni evliyken gidip kaldınız mı? Veya söylediğiniz bir şeye bozulduğunu fark ettiniz mi?

Vitrinin icine niye boy boy fotograf dizilir ki zaten..
Bastirirsin bir iki profesyonel fotografcinin cektiklerinden koyarsin kari koca cesitli yerlere..
Sulale fotograflarinin yeri albumdur bana gore..kocasina tavir yapmis gibi geldi sanki almis koymus cunku direk..
Ya da zannetiginiz kadar iyi anlasiyor olmayabilirsiniz

Belki bozulmuştur kaldım da öyle zırt pırt değil hem kendileri dedi yani emrivaki gitmedim. . Ama bana bozulcak bir durumu olmadı yani ondan değil sanmıyorum. Ama ben sallamama moduna geçicem kardeşim huzurlu olsun yeter..

Boşuna kırılıyon sanki hiçbirimiz sevsekte sevmesekte aynı şeyleri yapmıyor muyuz? Yapıyoruz farkında olsakta olmasakta. Tek mesele bu

kotu nıyetle yaptıgını sanmam
cok basıt bırsey bu yahu :)

Bu gelinler niye böyle? Yani gerçekten kardeş vazgeçilmez diye, can diye, sevdikleri adamın her şekilde yanında olacağını bildikleri birinin var olması mı acaba zor geliyor? Yani bence görümceler candır, sizin de kardesinizdir..

Değil, seviyorum vakit geçirmeyi beraber zaten çağırıyorlar

Anlıyorum yalnız şunuda unutma fazla muhabbet tez ayrılık getirir çok yakın olursanız sorunlarınız artarak devam eder bunu bir gelin olarak değil evli değilim bir görümce olarak tavsiye ediyorum

bizim evde hiçbir yerde kimsenin fotosu yok. bilgisayar da var. vitrinde fotolarin ne işi var ki....

aman takmamaya çalış. birdaha birşey olursa tepkini yerinde ve saygı çerçevesinde verirsin...

Yani, siz varken kaldirmasi hos olmamis.
Ama buyutmeyin.
Ayrica nedenini ogrenmek icin, madem aranizda iyiymis, sakayla karisikta olsa sorsaydiniz keske, ne dusunmus.
En buyuk hatamiz kendi
kendimize yorumlarimiz oluyor bazen.kimbilir ne dusundu.

Gelin gelin diyorsunuz ama o sizin yengeniz gelininiz değil. Anne ve babanızın gelini sizin yengeniz oluyor. Gelin yaşça epey büyük olan aile büyüklerince kullanılır, abiler, kuzenler, yeğenler yenge derler, saygısızlık ediyorsunuz.
Yengenizin yaptığı evet hoş değil ama ağabeyinizin de sormadan sizin fotonuzu koyması absürt. Ben evimde ikimizden başka kimsenin fotosunu astırmıyorum astırmam. Emrivakiye bir tepkiydi muhtemelen ama yanınızda yapması hoş değil.
Yine de bunu görmezden gelin ve unutun bence siz saygılı davranırsanız çok gidip darlamaz, yengenize gelin deyip durmazsanız anlaşırsınız

Benden küçük olduğu için gelin diye burda hitap ettim yoksa zaten adıyla hitap ediyorum

Benden küçük olduğu için gelin diye burda hitap ettim yoksa zaten adıyla hitap ediyorum

Eşimin abisi benden yaşça büyük eşimin de abisi ama bana yenge diyor ve annesi de benden bahsettiğinde hep yengen der. Yaşla ilgisi yok bunun. Hoş değil. Annenizin gelini sizin yengeniz.
Hani burada hitabınız da hoş gelmiyor.
Bizim yengemiz teyzemlerden on yaş küçük hepimiz yenge deriz. Bu ağabeyinize saygıdır. Yenge demeseniz adıyla hitap etseniz bile bu tip yazılı durumlarda yenge demeniz gerekiyor
Hısımlık olarak sizin gelininiz değil zira

nem olsam bende gelininz gbi davranırdım
ne kadar iyi anlaşırsanız alaşın sizene evim de görünmesini istediğim resimden haddiniz mi?
hayır birde bozulmuşsunuz
ayıptır ya
geliiniz diye hemen fotoğrafınızı eşyalrının arasına sormadan etmeden koymanız mı lazım

Ben koymadım ki kardeşim beğendi koydu banane yoksa benim evim mi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…