- 26 Temmuz 2015
- 1.741
- 2.853
- 133
- 32
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Kızlar erkek kardeşim evlendi geçen yaz. Ben de oturmaya gidiyorum, kalıyorum bazen onlarda.. geçen düğün fotoğraflarına bakıyorduk ben kardeşim ve gelin 3 umuzun olduğu bi fotoğraf güzel çıkmıştı kardeşim de aa bu güzelmiş deyip salondaki vitrine koydu bir kaç fotoğraf duruyor orda yanyana. . Gelin de yüzünü astı ayhh dedi aldı fotoyu ordan başka bi tane koydu.. kendi akrabalarıyla olan. Ben de ailedenim yani ne var dursa bari ben oradayken kaldırma dimi gidince kaldır. Bozuldum ben de ama bişey demedim çünkü iyi anlaşıyoruz aslında sorun olsun istemedim. Ama niye öyle yaptı bi anlam veremedim. Siz olsanız bozulur muydunuz ?
Insanlari daha evlenmeden kaynana, gorumce, elti kötüdür diye dolduran bir kitle oldugu surece gelininizin yaptigi gayet normal.maalesef.
Malesef.. ne kadar yanlış siz artık aile değilsiniz sulaledensiniz falan.. kaynana da gelin de herkes ailedendir bence eğer ki tabi aile ilişkileri iyi ve sağlıklı bireylerse.. özel durumları tenzih ederim
Yerinizde olsam o tavirdan sonra artik gidip orada kalmazdim.
Bir süre kalmam herhalde. . Ama tavır da almam böyle bir olaydan dolayı huzurun kaçmasına gerek yok
Belki o kadar da iyi anlasmiyorsunuz aslında. Ne kadar iyi olursa olsun, ben gorumcem bende kalsın istemem mesela. Mesafe iyidir. Gönül koyacağınız bir durum da yok. Orası onun evi, onun hayatı, onun zevki.
AA ben isterimm gelsin kalsın ileride olursa sorun etmem ki zaten çok da sık gitmiyorum ayda 1-2 yani.. Ama bir süre onu da yapmayacagim
Evli misiniz?
Bende evlenmeden önce sevgi kelebeğiydim canım kayınbiraderleriim melek kayıvalideceğim diye gezerdim. Ama sonra biraz baş başa kalmak ve daha az misafir ağırlamak istiyorsunuz. Hele yatılı misafir işkence, akşam yemeği kahvaltısı ve nevresim yıkaması ütülemesi...
Yani yeni taze bir aile kurduğunda kalabalıkla gezmek istemiyorsun. Biraz keyif yapmak istiyorsun.
Umarım siz çok sever kayınvalideniz ve görümcenizle bol bol gezer içli durursunuz ama herkes de maaile gezmekten keyif almaz
kırılmakta cok haklısın..ayıp etmiş orda yokmussun gıbı davranarak...şımarttınız mı nedır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?