GELİN GÖRÜMCE

abim akşamları evde oturucakmış dışarı çıkmıcakmış. abim alkolü sever alkol almıycakmış. ama ben şu yaşıma kadar abimin bir kere kendini bozduğunu görmedim içince. tamam saygı duyarım belki kız istemiyordur alkol almasını ama buda bi alışkalık ha diyince vazgeçilmez. sonuçta karşısındaki 29 30 yaşında bi adam. uyandığında ilk onu arıcakmış abim. her yere giderken haber ericekmiş. sanırım çok sıkıya gelemiyor abim. hepte benden yardım bekliyolar. karışmak istemiyorum diyorum oturuyorum kenara bende nişanlıyım. ailemden farklı bi şehirde yaşıyorum. birkere bile anneme anne şu sorunum var abi şu sorunum var demedim. hatya geçen gün annem kızım her aradığımda iyiyim diysun hiç mi sorunun olmuyo dedi. yok anne neden bunaltim siziede kendi sorunlarımla dedim. benmi çok takmıyorum yoksa insanları çok mu düşünüyorum bilememdim :/

kız baskı altında olduğu bir evden kurtulmak için baskı altında tutacağı bir evlilik yapmak istiyor.

bence bunlar evlenirse sizin de hayatınız alt üst olur.

en iyisi nikahı birazdaha ertelettirmek kızlar en azından bi sene falan yoksa bunlar yaza evlenmeyi istiyolar. ondan sonra vay halimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…