- 10 Ocak 2017
- 167
- 134
- 23
- Konu Sahibi bayankirpikk
-
tabiki saçmalıyor engellemek nedir diyorum. başka türlü rahat bırakmıyo beni 100 defa arıyor diyo. bence tabiki kötü bişey yaptığı onur kırıcı.Çocuk gibi "engelleyen" abiniz hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şapşal aşıklar nedir ya?numara engelleme basin bişey okadar çok kavga e hakaret ediyolar ki anlatamam kızlar. ama 2 gün sonra tam bir şapşal aşıklarben bişey desem ben suçlu olucam bu sefer ama onlar iki gün sonra düzelicekler
İkisi de saçmalıyor...yetişkin insanlar...nikahı biraz ertelemekte fayda var gibitabiki saçmalıyor engellemek nedir diyorum. başka türlü rahat bırakmıyo beni 100 defa arıyor diyo. bence tabiki kötü bişey yaptığı onur kırıcı.
numara engelleme basin bişey okadar çok kavga e hakaret ediyolar ki anlatamam kızlar. ama 2 gün sonra tam bir şapşal aşıklarben bişey desem ben suçlu olucam bu sefer ama onlar iki gün sonra düzelicekler
ayyyynen evcilik sanıyorular. ve şuan abimin işi yok zaten kızın aileside çok sıkı. bian önce evden çıkmak istiyor. senin işin olmasın bi evimiz olsun o bana yeter diyor kız. (ev annemin onlara vereceği ev) sadece bir eve güveniyor. bende abime bi işe gir öyle düğün yapın diyorum. bende istiyorum ama kız çok acele ediyor çok sıkıyor beni diyo.kusura bakma ama şapşal oldukları konusunda hem fikir oldum şu an.
bunlar evliliği evcilik gibi bir şey sanıyor olmasın.
ayyyynen evcilik sanıyorular. ve şuan abimin işi yok zaten kızın aileside çok sıkı. bian önce evden çıkmak istiyor. senin işin olmasın bi evimiz olsun o bana yeter diyor kız. (ev annemin onlara vereceği ev) sadece bir eve güveniyor. bende abime bi işe gir öyle düğün yapın diyorum. bende istiyorum ama kız çok acele ediyor çok sıkıyor beni diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?