• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GELİN GÖRÜMCE

bayankirpikk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
167
134
23
Kızlarrr merhaba günaydın :-)
25 yaşındayım ailemden 2 saat uzaklıkta başka bi şehirde yaşıyorum. sizlere danışmak istediğim abimin sözlüsü ile alakalı.
abim 29 yaşında gelinimiz ise 24 yaşında. önümüzdeki haftasonu nişaları olucak normalde geçen hafta olucaktı hava şartları nedeniyle ertelemek zorunda kaldık çünkü ben bile gidemeyecektim. sorunumuz kızın çok asabi olması. örneğin bir kavga ediyolar en ufak kavgalarında beni arıyor hemen abini ara beni arasın numaramı engelledi ne yapmaya çalışıyor bu çobuk :ukala: gibi. bende artık sıkıldım bak canım beni karıştırmayın sorunlarınıza her kavganızda bunu bizde bilmek zorunda değiliz kendi aranızda çözün koca insanlarsınız dedim. haklı değilmiyim ama kızlar en küçük kavgalarını dahi biz bilmek zorundamıyız bu sefer annemler kızdan soğuyolar:KK43: bu sefer kız bana kızmış abime her dediğime laf söylüyo ben senin için bile olsa kız kardeşinle konuşamıcam mı demiş:KK57: ben şimdi bu kıza ne demeliyim aslında ben iyiliği için söylüyorum ve gerçekten gelinimizi çok seviyorum:sus:

senin gibi görümceyi öpüp başının üzerine koysun

evet bende bir görümceyim :KK53:

haklısın.sen böyle devam et ve karışma.

Hemen abini ara nedir ya ? Abin numarayı engelliyorsa yani o dereceyse kavgaları bence hiç nisan yapmasınlar

ben tartışma sonrası ailelere koşan insanları anlamadım anlamıyorum... eğer ki tartışma ailelerin yanında çıkmadı ise aklımın ucundan geçmez dur arayayım da söyleyeyim diye. çok çocukça...

numara engelleme basin bişey okadar çok kavga e hakaret ediyolar ki anlatamam kızlar. ama 2 gün sonra tam bir şapşal aşıklar:KK37: ben bişey desem ben suçlu olucam bu sefer ama onlar iki gün sonra düzelicekler

numara engelleme basin bişey okadar çok kavga e hakaret ediyolar ki anlatamam kızlar. ama 2 gün sonra tam bir şapşal aşıklar:KK37: ben bişey desem ben suçlu olucam bu sefer ama onlar iki gün sonra düzelicekler
Şapşal aşıklar nedir ya?
Nişan yapmaları hiç normal değil.
Hele evlenmelerine değinmiyorum bile.
Abin çoraplarını yere atıyor birşey söyle diye arar artık.

kusura bakma ama şapşal oldukları konusunda hem fikir oldum şu an.

bunlar evliliği evcilik gibi bir şey sanıyor olmasın.

Abi ergen gibi kızı engelliyor tartışınca, kız yine ergen gibi aileye şikayet ediyor, büyümemişler daha biraz daha bekleyin nişanlamak için:) Karışmamakla en iyisini yapıyorsunuz hiç müdahil olmayın yine siz kötü olursunuz.

Abiniz nişanlanacağı kızı niye engelliyor asıl sorun bu bence..abinize ulaşmak için size söylemiştir yaşıtı olduğunuz için annenize falan kendisi söylemeyip siz söylüyorsaniz gelinde sorun yok bu arada abiniz engellemiş o an asabi olmasi normal..

kusura bakma ama şapşal oldukları konusunda hem fikir oldum şu an.

bunlar evliliği evcilik gibi bir şey sanıyor olmasın.
ayyyynen evcilik sanıyorular. ve şuan abimin işi yok zaten kızın aileside çok sıkı. bian önce evden çıkmak istiyor. senin işin olmasın bi evimiz olsun o bana yeter diyor kız. (ev annemin onlara vereceği ev) sadece bir eve güveniyor. bende abime bi işe gir öyle düğün yapın diyorum. bende istiyorum ama kız çok acele ediyor çok sıkıyor beni diyo.

ayyyynen evcilik sanıyorular. ve şuan abimin işi yok zaten kızın aileside çok sıkı. bian önce evden çıkmak istiyor. senin işin olmasın bi evimiz olsun o bana yeter diyor kız. (ev annemin onlara vereceği ev) sadece bir eve güveniyor. bende abime bi işe gir öyle düğün yapın diyorum. bende istiyorum ama kız çok acele ediyor çok sıkıyor beni diyo.

amanın bunlar çok değişik tipler.

abin işi yok nasıl nişanlanıyor kız işi olmayan biriyle nasıl evlenecek

Oooo asıl sorun onların sürekli kavga edip birbirlerini engellemeleri.
Abin çok dır dır ediyor diye kızı engelliyor sanırım sussun artık diye.
Bence onların sonu pekte parlak gelmedi bana.
Acaba neden sıkça kavga ediyorlar onu merak ettim.

Back
X