- 10 Ocak 2017
- 167
- 134
- 23
- Konu Sahibi bayankirpikk
Kızlarrr merhaba günaydın 
25 yaşındayım ailemden 2 saat uzaklıkta başka bi şehirde yaşıyorum. sizlere danışmak istediğim abimin sözlüsü ile alakalı.
abim 29 yaşında gelinimiz ise 24 yaşında. önümüzdeki haftasonu nişaları olucak normalde geçen hafta olucaktı hava şartları nedeniyle ertelemek zorunda kaldık çünkü ben bile gidemeyecektim. sorunumuz kızın çok asabi olması. örneğin bir kavga ediyolar en ufak kavgalarında beni arıyor hemen abini ara beni arasın numaramı engelledi ne yapmaya çalışıyor bu çobuk
gibi. bende artık sıkıldım bak canım beni karıştırmayın sorunlarınıza her kavganızda bunu bizde bilmek zorunda değiliz kendi aranızda çözün koca insanlarsınız dedim. haklı değilmiyim ama kızlar en küçük kavgalarını dahi biz bilmek zorundamıyız bu sefer annemler kızdan soğuyolar
bu sefer kız bana kızmış abime her dediğime laf söylüyo ben senin için bile olsa kız kardeşinle konuşamıcam mı demiş
ben şimdi bu kıza ne demeliyim aslında ben iyiliği için söylüyorum ve gerçekten gelinimizi çok seviyorum

25 yaşındayım ailemden 2 saat uzaklıkta başka bi şehirde yaşıyorum. sizlere danışmak istediğim abimin sözlüsü ile alakalı.
abim 29 yaşında gelinimiz ise 24 yaşında. önümüzdeki haftasonu nişaları olucak normalde geçen hafta olucaktı hava şartları nedeniyle ertelemek zorunda kaldık çünkü ben bile gidemeyecektim. sorunumuz kızın çok asabi olması. örneğin bir kavga ediyolar en ufak kavgalarında beni arıyor hemen abini ara beni arasın numaramı engelledi ne yapmaya çalışıyor bu çobuk