- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
- Konu Sahibi benimminikponcigim
-
Ay ne kadar onemli sanki su kutlamalar,. Canimizdan onemlimi? Yiycen bi dilim pasta iki limonata..Ben zaten onlar için doktora gittigimizin ertesi gününe doğum günü yaptım
Benim niyetim bebek tamamen kendini toplasın gelecek hafta yapmakdı
Annemi daralttikları için hemen yaptım
Sonuç hüsran oldu
Olayın böyle karışık hal alması beni üzdüEltide görümce de hep bi kıskançlık fesatlık olur hatta kumalar anlaşır onlar anlaşamaz derler. Takmayın işinize gelir bu durum uzak olurlar sizden
Dersimi aldımAy ne kadar onemli sanki su kutlamalar,. Canimizdan onemlimi? Yiycen bi dilim pasta iki limonata..
Ben binkac defa kutladim oglumun dogum gununu.. gecen sene kutlamadim yorgundum vs..bu senede dogum zamanins denk geliyo..cokta umursamiyorum.. millete hizmet edecegine oglumu alir pasta yemeye gotururum gezmeye cikaririm oglum icin daha guzel bi hediye
Bunu ben ne zaman anladim biliyomusun? Bi gun herkesi yemege davet ettim ayiptir soylemesi kebap filan yaptim evde.. o kadar yapmakla ugrastim birde kaldirmaya dahi kimse yardim etmedi ve herkes bi bahane bularak ya gitti ya da kalanlarda bi tabak bile kaldirmadi.. kimse zorunda degil benimmevimde is yapmaya ama bende onlari zorunlu oldugum icin yemege cagirmadim.. benim cocuklarim var onlarin yok.. o kadar sey arasinda enailigime kizdim.. toplu halde cagirmiyorum artik kimseyi cokta iyi boyle..Dersimi aldım
Bu sene doğum günü yok
Ilk doğum gününü hiç güzel hatırlamıycam
Haklısınız bende sizin gibi yapmalıyım
Kimseyi memnun edemedigimle kala kaldım
Ben zaten onlar için doktor kontrolünün ertesi gününe doğum günü yaptımHayir siz olmasi gerektigi gibi davranmissinz dogum gunu yapip onlari cagirmasaydiniz gelin hakli olurdu ama o haklilikta hastalikta aramaya engel olmazdi. Siz onlarida dusunup organizasyon yapiyorsunuz emek verip ve dalga gecer gibi gelebilirdim ama vs vs bahaneler olmamis yani haklisiniz iciniz rahat olsun. Bu kadar iyi niyetli olunca hep uzulen bizler oluyoruz..
Üç günlük dünya boşver takma kafana, ben bir çocuğum olsun diye uğraşıyorum. Evlatlarınla ilgilen bırak kötü bilen kötü bilsin iyi bilen iyi bilsin.Karşılıklı birbirimize ayıp ettik
Hiç hoş olmadı biliyorum
Telafisi olmayan tek şey ölüm
Bir şekilde duzeltiriz inşallah
İyi temennilerde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim
Sanırım benimde akillanmam lazımBunu ben ne zaman anladim biliyomusun? Bi gun herkesi yemege davet ettim ayiptir soylemesi kebap filan yaptim evde.. o kadar yapmakla ugrastim birde kaldirmaya dahi kimse yardim etmedi ve herkes bi bahane bularak ya gitti ya da kalanlarda bi tabak bile kaldirmadi.. kimse zorunda degil benimmevimde is yapmaya ama bende onlari zorunlu oldugum icin yemege cagirmadim.. benim cocuklarim var onlarin yok.. o kadar sey arasinda enailigime kizdim.. toplu halde cagirmiyorum artik kimseyi cokta iyi boyle..
İnşallah Allah tez zamanda kucagınızı doldurur.Üç günlük dünya boşver takma kafana, ben bir çocuğum olsun diye uğraşıyorum. Evlatlarınla ilgilen bırak kötü bilen kötü bilsin iyi bilen iyi bilsin.
Belkide çok çok kırılmıştırBence gelin hanım bu telefon olayını bahane etmiş ve araya mesafe koymuş.
Evet kırılmıştır haklidir da ancak kaza bela durumunda düşman bile arayıp sorulur.
Ama kendisi muhtemelen bu mesafeli olma durumunu sevmiş işine gelmiş.
Ayrıca aradan çok zaman geçmiş özür dilemeyin bence .
Yani evet surata telefon kapatmak ayıptır ama günlerdir konuşulan doğum gününe de 1de arayıp bahane sıralamak ta ayıptır ne bileyim.Belkide çok çok kırılmıştır
Benim yüzümden tartışmış bile olabilirler
Bilemiyorum
Ben hatamın farkına vardım
Ama yedi kat yabancı bile ararken aramamasina üzüldüm
Karşılıklı ayıp ettikYani evet surata telefon kapatmak ayıptır ama günlerdir konuşulan doğum gününe de 1de arayıp bahane sıralamak ta ayıptır ne bileyim.
Geline de yüzde yüz hak vermedim ben.
Çok geçmiş olsun bu arada .
İyi temennilerde bulunduğunuz için çok teşekkür ederimÇok baskıcı buldum sizi. Doğum günüme geleceksin çocuğum için arayacaksın bilmem ne. İsterseniz annenize söyleyin gelin hanım aramadı diye o aratır.
Çocuğunuz için çok geçmiş olsun. Kaza olmuş yavrunuz ölümlerden dönmüş. Gelinin mesajını kafaya takıp buraya konu açmanızı çok yadırgıyorum.
Gelin hanım size mesafe koymaya çalışıyor ve haklı da.
D.günü yapmaya niyetim olduğunu annem biliyordu. O söylemiş yapacak diye.1. Yas dogumgunu yapmanizi neden bekliyorlardi? Siz mi daha evvelden soylemistiniz?
Eger daha onceden lafini edip sonra doktor isleri ciktiysa ve bu surecte hic arayip ne olacak kestiremiyoruz diye bilgilendirmediyseniz kabahat sizde. Insanlar da o gune belki baska plan yapacak. Ne biliym hediye alacak veya almayacak. Ben cok planli yasadigim icin son anda belli olup yapilan davetlere genelde gitmem. Planlar yapiliyor ama biz cagrilmadik diye dusunmustur.
Ama durup dururken bebege dogumgunu yaparsin diye bekleyip beklentiye girdilerse mevzu bambaska.
Her ne olursa olsun elti gelin gorumce o onu dedi bu bunu dedi o aramadi bu sormadi olaylarini atin kafanizdan. Gelin gorumce ney kim allah askina? Bu yasiniza gelinle mi geldiniz? Konussun dursun.
Benim gorumcem yok ama kendim gorumceyim. Gelinimizin hic bu denli umrunda oldugumu sanmiyorum cunku o da benim umrumda degil. Yilda max 2 ancak goruyorumdur. Mesela oglum 10 aylik. Henuz tanismadilar. Simdi farkettim bu konu uzerine.
Herkesin biraraya gelip çocukların mutlu olacağı bir günün böyle kötü sonuçlanması beklediğim bir durum değildiYüzüne telefon kapatmakla çok ayıp etmişsiniz, sonuçta abiniz hastayım demiş Abinin yüzüne kapatsan bu kadar konu olmazdı ama gelin görümce ikilisi zaten birbirine küsmek için bahane arar, oda arada ne olursa olsun geçmiş olsun demek için aramalıydı bu sorunlardan önce iyiyseniz siz arayın derim bekledim senden telefon kıracak bişey mi yaptım diye görüşürdüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?