- 11 Ağustos 2018
- 1.503
- 3.122
- 133
- 41
- Konu Sahibi Uyku_huzur
Hanım efendi hangi ara bu kıvama geldi ilişkiniz demişsiniz de bizim zaten kıvama gelen birşeyimiz yok. Her gün aranmaz. İstisnasız her gün arıyor açmazsam eşimi arıyor hesap soruyor. Size bu normal geliyorsa birşey diyemem. Eltimin anlattıkları doğru kesinlikle demedim. Konuştuğumuzu yazdım. Nişanlıyken aileme ve bana çok saygısızlık yapıldı. Ama eşimi sevdiğim için onunla problemim olmadığı için evlendim. Yani herşey malesef buraya yazıldığı gibi değil. Siz eleştirmek ya da fikir vermek dışında azarlar gibi yazı yazmışsınız onu da anlayamadım. Ben hiç görüşmeyelim birbirimize gelip gitmeyelim diye bir cümle yazmadım oraya. Gidelim, gelsinler ama her zaman değil beni asmadılar kesmediler sonuçta. mesafeli bir şekilde olsun istiyorum sadece fakat onlar bunu istiyor bakın bu yazıyı yazdığım günden kaç günler geçti hala aramakta beni hemde her gün. Kırılmasın diye birşey diyemiyorum. Her neyse yorumunuz için teşekkürler, iyi günler.
Ben sadece buraya yazdığınız konuya göre yorum yapıyorum , sizin veya ailenizin nişanlılık evresinde ne yaşadığınızı bilemem siz yazmadığınız müddetçe.
Ayrıca eltinizin anlattıklarına doğru demiyorsunuz ama anlatılanlara inanıp aşağıdaki cümleyi yazıyorsunuz.
(Kız kendisine yapılanı da anlattı benim arkamdan dönen dolapları da anlattı yani artık hiç içim ılımıyor onlara karşı. )
Şimdiki gelinlerde ben şunu gözlemliyorum mesafeli olmayı neredeyse hiç görüşmemek olarak algılıyorlar, ben kv demi her gün ararım o da beni arar ki ben annemi de her gün ararım , insanlar kv delerini anne olarak değerlendirirlerse (gerçekten kişiliğinde problem olan kv deler ve gelinleri ayrı tutarak yazıyorum) aynı şekilde kv delerde gelinleri bir evlat olarak görürlerse bu yaşanılan durumlar yaşanmaz gibi geliyor bana.
Anneniz hayatta ise kaç günde bir arıyorsunuz kendisini. Bakın ben size illa arayın demiyorum ya da onun araması hoş da demiyorum fakat ben kv demi ve annemi her gün arayan biri olarak ve onların beni aramasın rahatsızlık duymayan biri olarak diyorum ki anneniz gibi görün , Baskıcı , zorba , her istediğini yaptırmaya çalışan biriyse o başka tabi ki. Ama zaman verin , tanımaya çalışın.