- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
lütfen çıkar mısın konumdan? lütfen çık ve yorum yapma benim bu lanet yerde dertleşebileceğim tek yer burası o yüzden başka konulara yazbiz ne diyeceğiz bu işe?
milleti bilmem ama bence sen mazoşistsin.ne yapmaya çalıştığınla ilgili hiçbir fikrim yok.
senin eski konularını da biliyorum (annen doğuran kadın ve baban doğurtan erkek senin için).öğretmensin işin var gelirin de var.herkes sana defalarca çok güzel öğütler verdi.bunları çekmek zorunda değilsin,hayatını şu şekilde devam ettirebilirsin vs.
hiçbirini taktın mı? yuuoo... çeşitli bahanerle savuşturdun.anladık çok kötü davranıyorlar sana,nerdeyse karınlarını deşeceksin falan.e ne diyelim biz sana? tamam konu açmak serbest de ne yapmaya çalıştığın belli değilken açılan konularına cevap yazılıp yazılıp geçilir sadece.
lütfen çıkar mısın konumdan? lütfen çık ve yorum yapma benim bu lanet yerde dertleşebileceğim tek yer burası o yüzden başka konulara yaz
seni ALLAH a havale ediyorum.benim yaşadıklarımı yaşarsın inşallah.benim yaşadıklarım kadarını yaşarsan senin için yeterli fazlasına gerek yok.sana mı soracağım nereye yorum yazacağımı?istediğim her konuya yorum yaparım böyle bir özgürlüğüm var.
acı geldi herhalde yazdıklarım?
kusura bakma samimiyetine inanmıyorum.dertlerine derman olmuşken binlerce kere aynı hatalarla gelip ben ne yapacagım diyen insanlar bir süre sonra samimiyetsiz geliyor.bir tane daha var senin gibi böyle evli versiyonun senin.
insanların güzel duygularını sömürüp duruyorsunuz,sinir oluyorum size.
seni ALLAH a havale ediyorum.benim yaşadıklarımı yaşarsın inşallah.benim yaşadıklarım kadarını yaşarsan senin için yeterli fazlasına gerek yok.
ya telefonu kırdı attı gerek olduğunda konuşabileceğim bir numaraları yok bunların bir telefonları yok hıncın sebebi babamdan nefret etmesiBence bu tarz konuşan hiçbir kadına bir gelin bakmak istemez.Annenizin size karşı neden hınca var bu kadar? Ben olsam sadece gerektiğinde telefonla konuşurdum onun dışında muhatap olmamaya çalışırdım.Sonuçta anne tabi ki ama iki çeşit anne var anne gibi anne dediğimiz çocuğuna sahip çıkanlar bi de böyle biyolojik anneler
özür dilerimBeddua her daim bunu yapan kişini ayağına dolaşmıştır.o nedenle problem olmaz benim için.
Senin yaşadıklarını yaşasam;
O anneye bir daha adımımı atmam.sürekli aldığım telefonları kırdığı için telefon falan da göremez.yaptıkları için de yardım yapmayı keser yeni kocası ve oğluyla başbaşa bırakırım.paramla kendime yeni bir hayat kurarım.ve de kkda açmış oldugum konularda bana yol göstermeye çalışan insanların yorumlarını dikkate alırım.
Ama bir canlı hesabı dövüldüğüm yere kesinlikle gitmem senin aksine.
hee bakar o gelın ananabir günde iki konu açtığım için hepinizden tek tek özür dilerim ama başka konuşacak kimsem yok.bu beni doğuran kadın diyor ki sana ne ihtiyacım var oğlum yarın alır bir gelin bakar bana herkes senin gibi deli mi zırrrıkı mı? b...kunu ye alacağım gelinin tırnağıyla değişmem seni vs...
şimdi bu kadın oğlunun üstüne de ev yaptırdı oğlunu evlendirip geliniyle mutlu mesut yaşamayı düşünğyor beni hayatından tamamen soyutlayıp (çünkü silmek istediği bir geçmişi var ben her zman ona o geçmişini hatırlatıyorum)
siz ne diyorsunuz? bu kadın bağkurdan da emekli 1000 tlye yakın maaş alıyor (ben bilmiyorum ne kadar alıyor oğlu biliyor)
ama görseniz oğluna o kadar iyi davranıyor ki oğlu da ona saplantılı şekilde bağlı ben seni bırakmam anne bakarım anneee diyip duruyor.siz ne diyorsunuz bu işe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?