- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
burda iki arkadaş yazmış biri sensin.evet 10ay ben bu kadından uzak kalıyorum ve belki, bu sefer iyi davranır diyorum evet benim bir hayat arkadaşına çok ihtiyacım var kendime o kadar acıyorum ki..Arkadasim sen bukadar kiziyosun ama annenden bi okdarda sevgi gormek istiyosun anliyorum seni.tatillerde yanina gitmeninde sebebi bu bence.belki busefer farli olur belki ozlemisse icten davranir diye beklentiye giriyosun.dusundukcede psikolojini bozuyosun.
Bence senin hayatinda seni seven birilerine coook ihtiyacin var.
Ama o kisi annen degil.hic umutlanma.tatillerde baska yerlere gitsen belki birileriyle tanisirsin sana iyi gelir.
Senin acilen bi hayat arkadasina ihtiyacin var.
Annene gelirsek,hani tvlerde ders cikarilan tek bolumluk diziler varya onlar geldi aklima dusununce.Rabbim oyle buyukki bak bi gelin gelsin nasil tekmeyi basiyolarda ahhh kizimm diyo.
neden hala bu eve geldiğimin cevabını çok güzel açıklamışsın canım ALLAH razı olsun sendenSevgi bekliyorsunuz, umut ediyorsunuz, birazcik yakinlik bekliyorsunuz.... Herseyin farkindasiniz ama özlemleriniz var.... Biyandan haklisiniz evlat olarak azcik deger ve sevgi bekliyorsunuz, adeta dileniyorsunuz, ama maalesef daha cok kendinizi yipratiyorsunuz, üzüyorsunuz..... Siz elinizden gelenim fazlasini yapmissiniz, artik zorlamayin, kendinize yeni bir sayfa acin, gecmisi ve gecmisinizdeki tüm kötü insanlari silin... Inanin huzura kavuscaksiniz, cünkü emin olun bigün pisman olacaktir, hatta ayaginiza gelecektir, ilahi adalete inanin... O gün gelincede güclü, dimdik olmak icinde simdi kendinizi ve hayatinizi yenileyin...Allah yardimciniz olsun...
neden hala bu eve geldiğimin cevabını çok güzel açıklamışsın canım ALLAH razı olsun senden
bir günde iki konu açtığım için hepinizden tek tek özür dilerim ama başka konuşacak kimsem yok.bu beni doğuran kadın diyor ki sana ne ihtiyacım var oğlum yarın alır bir gelin bakar bana herkes senin gibi deli mi zırrrıkı mı? b...kunu ye alacağım gelinin tırnağıyla değişmem seni vs...
şimdi bu kadın oğlunun üstüne de ev yaptırdı oğlunu evlendirip geliniyle mutlu mesut yaşamayı düşünğyor beni hayatından tamamen soyutlayıp (çünkü silmek istediği bir geçmişi var ben her zman ona o geçmişini hatırlatıyorum)
siz ne diyorsunuz? bu kadın bağkurdan da emekli 1000 tlye yakın maaş alıyor (ben bilmiyorum ne kadar alıyor oğlu biliyor)
ama görseniz oğluna o kadar iyi davranıyor ki oğlu da ona saplantılı şekilde bağlı ben seni bırakmam anne bakarım anneee diyip duruyor.siz ne diyorsunuz bu işe?
Arkadasim sen bukadar kiziyosun ama annenden bi okdarda sevgi gormek istiyosun anliyorum seni.tatillerde yanina gitmeninde sebebi bu bence.belki busefer farli olur belki ozlemisse icten davranir diye beklentiye giriyosun.dusundukcede psikolojini bozuyosun.
Bence senin hayatinda seni seven birilerine coook ihtiyacin var.
Ama o kisi annen degil.hic umutlanma.tatillerde baska yerlere gitsen belki birileriyle tanisirsin sana iyi gelir.
Senin acilen bi hayat arkadasina ihtiyacin var.
Annene gelirsek,hani tvlerde ders cikarilan tek bolumluk diziler varya onlar geldi aklima dusununce.Rabbim oyle buyukki bak bi gelin gelsin nasil tekmeyi basiyolarda ahhh kizimm diyo.
bir günde iki konu açtığım için hepinizden tek tek özür dilerim ama başka konuşacak kimsem yok.bu beni doğuran kadın diyor ki sana ne ihtiyacım var oğlum yarın alır bir gelin bakar bana herkes senin gibi deli mi zırrrıkı mı? b...kunu ye alacağım gelinin tırnağıyla değişmem seni vs...
şimdi bu kadın oğlunun üstüne de ev yaptırdı oğlunu evlendirip geliniyle mutlu mesut yaşamayı düşünğyor beni hayatından tamamen soyutlayıp (çünkü silmek istediği bir geçmişi var ben her zman ona o geçmişini hatırlatıyorum)
siz ne diyorsunuz? bu kadın bağkurdan da emekli 1000 tlye yakın maaş alıyor (ben bilmiyorum ne kadar alıyor oğlu biliyor)
ama görseniz oğluna o kadar iyi davranıyor ki oğlu da ona saplantılı şekilde bağlı ben seni bırakmam anne bakarım anneee diyip duruyor.siz ne diyorsunuz bu işe?
Cnm insallah karsini saygili durust seni coook sevebilicek kimsenin sevgisine muhtac etmicek biri cikar insallahburda iki arkadaş yazmış biri sensin.evet 10ay ben bu kadından uzak kalıyorum ve belki, bu sefer iyi davranır diyorum evet benim bir hayat arkadaşına çok ihtiyacım var kendime o kadar acıyorum ki..
Ya arkadaşım seni kapıdan bacadan kovup paranı yiyorlar, sen hala bunların derdindesin.bir günde iki konu açtığım için hepinizden tek tek özür dilerim ama başka konuşacak kimsem yok.bu beni doğuran kadın diyor ki sana ne ihtiyacım var oğlum yarın alır bir gelin bakar bana herkes senin gibi deli mi zırrrıkı mı? b...kunu ye alacağım gelinin tırnağıyla değişmem seni vs...
Yanlış hatırlamıyorsam öğretmendin bilsem hangi okuldasın bildirirdim yani, psikilojin hiç iyi gözükmüyor, takıntılısın bildiğin .Israrla ısrarla şikayet edip edip orda durmaya devam ediyorsun mazoşist misin nesin anlamadım ki.
Kusura bakmada müstehak biraz sana .
Resmen sana kötü davranılmasını istiyormuşsun gibi.
İlk konusu değil , üzüldüm artık .arkadaş biraz sert yazmış ama olan aynen bu.
kendini görmüyorsun hiç değişmiyorsun sonunda iyice hastanelik olacaksın. neden kendine bu kadar eziyet ediyorsun. savunman da şu "ben o eve o kadar verdim, 10 ay gitmiyorum 2 ay kalayım dedim. tek başıma köyde napayım."
sana her defasında bir daha yazmıcam diyorum gene dayanamıyorum vallahi bir insan kendini nasıl bitiririn en güzel örneğisin.
ben de bayadır biliyorum konularını hep aynı şeyleri yaşıyor yine de kalkıp gidiyor.İlk konusu değil , üzüldüm artık .
Bir insan niye göz göre göre imkanları da varsa niye eziyete katlanır.
Ailecek tuhaflaşmışlar, hoş birde anneyi dinlemek lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?