- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
özür dilerimteşekkür ederim samimi yorumun için inan çok kötü bir ruh halindeyim sanırım benim de ruh sağlığım bozulmuş bilmiyorum oğlunu üstüme yürütüyor biliyor musun? beni dövdürmek istiyor sonra oğlu kalkınca onu tutuyor katil olmaoğlum diyor ve ben tüm bunlara rağmen para döktüm bu eve
özür dilerimteşekkür ederim samimi yorumun için inan çok kötü bir ruh halindeyim sanırım benim de ruh sağlığım bozulmuş bilmiyorum oğlunu üstüme yürütüyor biliyor musun? beni dövdürmek istiyor sonra oğlu kalkınca onu tutuyor katil olmaoğlum diyor ve ben tüm bunlara rağmen para döktüm bu eve
boşandım canım bu huzursuz ortamdan soyutlanmak için yanlış bir evlilik kararı aldım yıllar önce öğretmenim aynı zamanda.bana pay vermiyor çünkü beni okutmuş.üniversitede para yemişim.bana para vermek zorunda değilmiş ama lütfetmişhee bakar o gelın ananao bırıcık evladı yarın öbur gun gelın getırdıgı zaman görürüm ben sevgılı buyuk konusan annenı..elın kızı kendı kızı cekmez.
ayrıca, öyle konusan bır anneden senın beklentın ne? evı oglunun uzerıne yapıp, sana pay vermemesı mı ?
'' oğlu, annesı '' nıye el gıbıymıs gıbı yazdın? ilk okudugumda kaynanan sandım.
dediğim gibi; annecıgın öyle bır gununu görecek ki, sende goreceksın. sana düşen ne yaparsan yap demek
evlı mısın sen?
kosovalı manyak çıktı aşırı sinirli ve bencil biri bir tuhaftı defettim hayatımda manyaklara yer yok.bir sözün çok doğru o kadın babam olacak ş..den alamadığı hıncını benden alıyor.ben şunu istiyorum bu kadın birgün yaptıklarından pişman olsun ve bana iyi davransınişte tam da bu yüzden samimiyetsizsin diyorum sana anlatabildim mi?işkembeden yorum yazmıyorum burada kesinlikle önceki konularını biliyorum.
bak mesleğin var,öğretmensin atandın ve çalışıyorsun devlette değil mi yanılmıyorsam çalıştıgın şehirde ev de tuttun kendine?tamam çok lanet bir hayat yaşıyor olabilirsin ama bir o kadar da şanslısın ve imkanlar var elinde?
ee ne demeye bu ailenin yanında kalmakta ısrar etmek?annen babandan alamadığı hıncını,nefretini senden alıyor.niye para döküyorsun?neden sonsuza kadar bırakmıyorsun onları başbaşa eğer durumlar bu kadar korkunçsa?yani mazoşist demeyeyim de ne diyeyim?psikolojin bozulmuştur ama bir eğitimci olarak tedavisinden de haberdarsın.
sonra kosovalı bir çocuk vardı ne oldu ona?
özeti şu; sen hiçbir şey yapmadıktan sonra buraya açtığın konuların hiçbir faydası yok sana.
aslında insanın zoruna gıder orada haklısın. ama kadın sana ınsan gıbı davranmıyorsa da yapacak bişi yok arkadasım. ne guzel meslegın var mis gibi, işine gücüne bak... annenın söyledıgı tarzda bır gelın daha hayata gelmedı :dboşandım canım bu huzursuz ortamdan soyutlanmak için yanlış bir evlilik kararı aldım yıllar önce öğretmenim aynı zamanda.bana pay vermiyor çünkü beni okutmuş.üniversitede para yemişim.bana para vermek zorunda değilmiş ama lütfetmiş
hakikaten ya bukadar şikayet edene kadar (eski konuları biliyorum) gorusmeyin hayatınızı yönlendirin mesleği nizi yapın kendinize saygı duyun mutlu olun.anneniz sizi istemediğini söylüyordu sanırım okul tatil olunca evinizi kapatıp yanına gidip hakaret dinliyorsunuz niye işiniz eviniz hayatınız var niye bukadar ısrar anlamıyorum huzur bulun birazbiz ne diyeceğiz bu işe?
milleti bilmem ama bence sen mazoşistsin.ne yapmaya çalıştığınla ilgili hiçbir fikrim yok.
senin eski konularını da biliyorum (annen doğuran kadın ve baban doğurtan erkek senin için).öğretmensin işin var gelirin de var.herkes sana defalarca çok güzel öğütler verdi.bunları çekmek zorunda değilsin,hayatını şu şekilde devam ettirebilirsin vs.
hiçbirini taktın mı? yuuoo... çeşitli bahanerle savuşturdun.anladık çok kötü davranıyorlar sana,nerdeyse karınlarını deşeceksin falan.e ne diyelim biz sana? tamam konu açmak serbest de ne yapmaya çalıştığın belli değilken açılan konularına cevap yazılıp yazılıp geçilir sadece.
biz ne diyeceğiz bu işe?
milleti bilmem ama bence sen mazoşistsin.ne yapmaya çalıştığınla ilgili hiçbir fikrim yok.
senin eski konularını da biliyorum (annen doğuran kadın ve baban doğurtan erkek senin için).öğretmensin işin var gelirin de var.herkes sana defalarca çok güzel öğütler verdi.bunları çekmek zorunda değilsin,hayatını şu şekilde devam ettirebilirsin vs.
hiçbirini taktın mı? yuuoo... çeşitli bahanerle savuşturdun.anladık çok kötü davranıyorlar sana,nerdeyse karınlarını deşeceksin falan.e ne diyelim biz sana? tamam konu açmak serbest de ne yapmaya çalıştığın belli değilken açılan konularına cevap yazılıp yazılıp geçilir sadece.
Arkadasim sen bukadar kiziyosun ama annenden bi okdarda sevgi gormek istiyosun anliyorum seni.tatillerde yanina gitmeninde sebebi bu bence.belki busefer farli olur belki ozlemisse icten davranir diye beklentiye giriyosun.dusundukcede psikolojini bozuyosun.kosovalı manyak çıktı aşırı sinirli ve bencil biri bir tuhaftı defettim hayatımda manyaklara yer yok.bir sözün çok doğru o kadın babam olacak ş..den alamadığı hıncını benden alıyor.ben şunu istiyorum bu kadın birgün yaptıklarından pişman olsun ve bana iyi davransınmümkün değil değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?