otel odasıydı ama yinede kucağında girdim tabi odaya.ozaman zayıftım.şimdi alsa fıtık olur heralde.geçende bi kucağına alayım dedi de adamcağız düşüyordu nerdeyse. :)))
kızlar valla ben eşime dedim dedi dur başbaşa kalalım seni alıcam kucağıma diye malum sağdıçlar falan vardı otele gidiyorduk bizde neyse herkes gitti eşim aldı kucağına he he çok güzeldiiii valla :jeyyar::asigim:
ben gelinliği nasıl çıkardım hatırlamıyorum bile tam bir koşturmacaydı
yani hemen otobuse yetişcektik gelin alma oldu ve ben çıkartıp gittim
yani bir gelip öperdi de mi normalde yok yok bizim işimiz hep koşturmaca :)
imam nikahı düğünden sonra olduğu için,eve kadar taşıyamadı.bi haylı kalabalık olduğu için.anca odadan odaya geçişte kucağına aldıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile.ahh ah ne güzel günlerdi.koskoca beş ay olcıkk.
ewet beni de ewimizdem içeriye koçiş soktu kucagında
bide kına gecesinde bi adet wardır bazı yerlerde gelini arkadaşları sandalye ile kaldırır damat gelir kucaklar we kalabalıgın dışına kadar kucagında taşır
o zaman da almıstı kocam beni ama 2 kez we son olmustu
ha bu arada alıştırma yapmadık desem ewimizde çeyiz zamanı yalan olur ......
ama cok güzeldi anı olarak kaldı işte.................
eşimin kolasına votkayı fazla koymuşlar o da sarhoş olmuştu.düğünün sonunda eve zor geldik.kolumdan tutuğu gibi yukarı çıkardı beni banyoya soktum direk elbiseleriyle ayakta duramıyordu.halbuki kucağına alcaktı beni ,saçımdaki tokaları çıkartıcaktı.istediğim zaman alıyo yinede canımcığım beni kucağına