Gelin olarak damadın kucağında mı evinize girdiniz?

Evet kucağında taşıdı ama son basamakta ikimizde yerekapaklandık çok kötü hissetmiştim kendimi son basamak diğerlerinden daha uzundu tökezleyip düştük Allahtan aşağı değil. Kolum sıyrılmıştı. Komşularda yeni gelin geldi deyip kimi dürbünden kimi koridordan bizi izliyorlarmış çaktırmadan olay olmuştuk. Ama olsun ozamanlar bari düşünceliydi güzel bir anı benm için.

walla benim ilk gece korkusundan aklıma bile gelmedi-tatlicadiarzu-

bunu çok isterdim ama saolsun sadıçla eşi yukarı kadar çıktılar ve evi gezdilerr benn bunu unutamam sadıçta teyzesinin oğlu ayyyyyyyy ne gıcıktı bizi zorla dışarda yemeğe götürdüler kız diyo ki sen şimdi evde hazırlayamazsın gelinlikle halbu ki evde yeriz demekle ben eşimle kendimi kasdetmiştimm offf çok lüzumsuz insann varrrrr

hayır ya hala ıcımde uktedır.evlenırken kılom 50 ıdı.bu arada boyum 1.63.esım ıse 1.85 ve bana ne demstı bılıyormusunuz sakayla karısık ben agırmısım belı nasıl kaldırsınmıs.ama 4 sene oldu hala aklıma geldıkce soylerım gel sımdı alayım kucagıma der ıstemem.suan 65 kılom(dogumdan kalan)bu halımle nasıl alacaksa:)))

Evlendiğimde 54 kiloydum beni kucaklaması kolaydı. :icecream:
Şimdi 64 kiloyum ve artık kaldırabileceğini hiiç sanmıyorum delikafadulden

canım benim ya 3 kat dahil olmak üzere kucağında taşıdı ve hala seyrettikçe gülerim kameraya alınmıştı

yok ben kucağına al demedim nasıl olsa nikahta ayağına basan ben olmuştum:roflol:
şaka bir yanada eşim beni hiç kucaklamadı daha ama ben hiç sorun etmiyorum çünkü eşimin omuriliğinde disk kayması var adamı ilk gece heyecandan değil omurilik ağrısından öldürmeyim dedim.:roflol:

Bende taşıtcam, eşşek gibi taşısın :mymeka:
Hemde apartmanın girişinden taşıtcam :sm_cool:

o gece kalabalık bir grup gelmiştik.. asonsöre binip çıktık. kapımız açıkçı arkadaslarının eşleri vardı. sonra eşim aşağı indi.. damat kapama yapacakmış arkadasları.. kucağa almadı.. ama normalde hergün mutlaka ya odadan odaya kucağında taşır ya anneme gelince merdivenleri kucakta çıkarır. o da olmazsa zaten gecee kucağında uyutur.:)

ilk gecemizde düğünün yapıldığı otelin balayı odasında kalmıştık.arkadaşlar uğurladılar odaya ve bende o karmaşada alınmadım kucağa ama daha perşembe günü 3.evlili yıldönümüzdü.3 yıldır dışarıda kutlamadan gelirken sokak kapısında aldırırım kendimi hep kucağına.ahh ahh bi gelin odasına kucakta giremedim die die :roflol: ama bilmem daha kaç evlilik yıldönümü yer bu numarayı :dance:

eve el ele girdik yatak odamıza girerken kucağına aldı :asigim:

Yüksekte oturdugumuz icin oraya kadar ciktim ama esikten iceri girmedim...kucagina aldi beni oleeeeeeeeeyyy cok güzeldi

ya neden damat gelini kucağına alır ki
amerikan fimlerinden mi özenti bu

evet kesinlikle, hem amerikan hem de hristiyan adeti. kızlar değişik adet arıyorsanız bizde her yörenin onlarca düğün ve gerdek adeti mevcut, içinden romantik olan birini seçin onu uygulayın daa geleneklerimiz avrupa ve amerika adetlerine teslim olup, yok olup gitmesin...:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…