- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Ahahaha yok artık,kanatlarınız mı çıktı arşa mı değdiniz kap yemek pişirecekler birde evinizi toplayacaklar e oldu olacak çocuğu siz değil onlar çıkarsın?? Siz yorulmayın doğumla falan??Çocuk zaten anneden baska kimsede durmuyor genelde o cocuk anne istiyor ne olmus yani bi mıtfak toplasanız bize bir kap yemek pişirseniz bakın ozaman sorun kalıyor mu
"Kızım ben çocuğa bakarken sende mutfağını toparla" demiş.
Ne saçma bir yorumdur bu ya benım bebeğim kolikti ben günde üç saat uykuyla durdugumu bılıyorum!! Kırk yılın bası bir kap çorba pişiremeyecekse bu dönemde yaşlandıgı zaman benden bir kap çorba beklemeyecek!! Her gün gelsin yemek yapsın diyen yokAhahaha yok artık,kanatlarınız mı çıktı arşa mı değdiniz kap yemek pişirecekler birde evinizi toplayacaklar e oldu olacak çocuğu siz değil onlar çıkarsın?? Siz yorulmayın doğumla falan??
Aynen katılıyorum oturdukları yerden torun sevmek yerine anneye ev işinde yardımları daha makbul bebek zaten annesini isteyecektirNe saçma bir yorumdur bu ya benım bebeğim kolikti ben günde üç saat uykuyla durdugumu bılıyorum!! Kırk yılın bası bir kap çorba pişiremeyecekse bu dönemde yaşlandıgı zaman benden bir kap çorba beklemeyecek!! Her gün gelsin yemek yapsın diyen yok
Bebek yapıyorsanız uykusuz kalacağınızı da bilmeniz gerekir,bayılıyorum bebeğim var edalarına. Bebeği olan herkes uykusuz,bebeğin her türlü hastalığı çıkabilir. Bunları düşünerek yapın çocuğu,millete güvenip yaşlanınca bende bakmam diyerek değil,siz bakmazsınız bakan çıkar merak etmeyin. Kendine güvenmeyen de çıkarmasın rahminden bebeği bir zahmet.Ne saçma bir yorumdur bu ya benım bebeğim kolikti ben günde üç saat uykuyla durdugumu bılıyorum!! Kırk yılın bası bir kap çorba pişiremeyecekse bu dönemde yaşlandıgı zaman benden bir kap çorba beklemeyecek!! Her gün gelsin yemek yapsın diyen yok
Anlaşılan siz insanlıktan nasibinize düşeni almamışsınızBebek yapıyorsanız uykusuz kalacağınızı da bilmeniz gerekir,bayılıyorum bebeğim var edalarına. Bebeği olan herkes uykusuz,bebeğin her türlü hastalığı çıkabilir. Bunları düşünerek yapın çocuğu,millete güvenip yaşlanınca bende bakmam diyerek değil,siz bakmazsınız bakan çıkar merak etmeyin. Kendine güvenmeyen de çıkarmasın rahminden bebeği bir zahmet.
Burada olay bebeğe bakamamak uykusuzluktan vs şikayet etmek değil zaten tam tersi bebeği anneye emanet etmek yerine kendi bakmak istemesi yani yardım etmek isteyen bebek konusunda yardım edeyim diye tutturacaklarına ev işine yardım etsinler belki öyle yardım duyguları tatmin olurBebek yapıyorsanız uykusuz kalacağınızı da bilmeniz gerekir,bayılıyorum bebeğim var edalarına. Bebeği olan herkes uykusuz,bebeğin her türlü hastalığı çıkabilir. Bunları düşünerek yapın çocuğu,millete güvenip yaşlanınca bende bakmam diyerek değil,siz bakmazsınız bakan çıkar merak etmeyin. Kendine güvenmeyen de çıkarmasın rahminden bebeği bir zahmet.
Yaşlı başlı kadın,gelininin mutfak düzenini bilmez işini bilmez neden evinin işini yapsın? Çok çok istemiyorlarsa 'sorun değil iş ben sonra yaparım' desinler kendi işlerini bebeğim var bahanesiyle başkasına yıkmak yerine,bence daha makul.Burada olay bebeğe bakamamak uykusuzluktan vs şikayet etmek değil zaten tam tersi bebeği anneye emanet etmek yerine kendi bakmak istemesi yani yardım etmek isteyen bebek konusunda yardım edeyim diye tutturacaklarına ev işine yardım etsinler belki öyle yardım duyguları tatmin olur
Zaten durduk yere anne kalk kalk mutfağa yemek yap temizlik yap denmiyor ki illa o çok bilmiş kaynana tavırları ile yardım edeceğim onun için geldim tavrı varsa bunu yapsın kaynana ne anlar bebek bakımından bebeğin ihtiyacını annesi hisseder o anlarYaşlı başlı kadın,gelininin mutfak düzenini bilmez işini bilmez neden evinin işini yapsın? Çok çok istemiyorlarsa 'sorun değil iş ben sonra yaparım' desinler kendi işlerini bebeğim var bahanesiyle başkasına yıkmak yerine,bence daha makul.
Valla gelinler olarak nelere laf edeceğinizi şaşırmışsınız,bebeği yaptığınız adamı kaynana doğurdu baktı,büyüttü farkında mısınız acaba?? Kaynana ne anlarmış :)))Zaten durduk yere anne kalk kalk mutfağa yemek yap temizlik yap denmiyor ki illa o çok bilmiş kaynana tavırları ile yardım edeceğim onun için geldim tavrı varsa bunu yapsın kaynana ne anlar bebek bakımından bebeğin ihtiyacını annesi hisseder o anlar
Yaşlı başlı kadın dediğin 42 yaşında bu biir. Altı üstlü oturuyoruz evimin düzenini benim kadar iyi biliyor bu ikii. Onlara gelin iş yapın diyen yok eğer altı üstlü gelin aldıysan zor zamanlarında yardım edeceksin! Nıye aldın dibine geleni gideni konrtol etmek attıgı heradımı bilmek için mi? Bu insanlıktır ben sezeryan oldum eve geldim komşum yemek getirdi bana aç kaldım ben dikişlerimle kıvranırken o kv bana bir kap yemek yapacak bebeğe baksa ne yazar kimse kimsenin ne yaşadıgını bilmiyorYaşlı başlı kadın,gelininin mutfak düzenini bilmez işini bilmez neden evinin işini yapsın? Çok çok istemiyorlarsa 'sorun değil iş ben sonra yaparım' desinler kendi işlerini bebeğim var bahanesiyle başkasına yıkmak yerine,bence daha makul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?