- 20 Nisan 2017
- 61
- 86
- 3
Size olan yorumum bitti,bu yorumum genel olarak buldumcuk bebeli annelereydi size değil.Yaşlı başlı kadın dediğin 42 yaşında bu biir. Altı üstlü oturuyoruz evimin düzenini benim kadar iyi biliyor bu ikii. Onlara gelin iş yapın diyen yok eğer altı üstlü gelin aldıysan zor zamanlarında yardım edeceksin! Nıye aldın dibine geleni gideni konrtol etmek attıgı heradımı bilmek için mi? Bu insanlıktır ben sezeryan oldum eve geldim komşum yemek getirdi bana aç kaldım ben dikişlerimle kıvranırken o kv bana bir kap yemek yapacak bebeğe baksa ne yazar kimse kimsenin ne yaşadıgını bilmiyor
Valla gelinler olarak nelere laf edeceğinizi şaşırmışsınız,bebeği yaptığınız adamı kaynana doğurdu baktı,büyüttü farkında mısınız acaba?? Kaynana ne anlarmış :)))
Küfür gibi geliyorsa "sonra yaparım sorun değil" diyin,sayın LOHUSA tatlialirim?bir anne en iyi kendi yavrusunu anlar. göbek bagi kesilseda arada bircok bag vardir hala. bebeklikten cikana kadar cok yogun duygular icindedir tüm anneler. doganin verdigi bir lütuftur bu da.
bebege annesinin bakmasini istiyoruz anneler olarak. kendi eliyle vermedigi sürece ben bakacam kalk sen isini yap demek bana göre küfür gibi, lohusa lohusa konusturmayin beni
Ben olsam ben de kızardım.
Şu bebeğe ben bakayım işini gör'cülere tiltim çünkü. Yardım istemiyorum ama illa yardım edeceksen o bulaşığı sen diz makineye mesela... Küfür gibi geliyor cidden o laf benim gibilere.
Teyzen yer de göstermiş bide, ne gerek var?
Küfür gibi geliyorsa "sonra yaparım sorun değil" diyin,sayın LOHUSA tatlialirim?
sonra yaparim demek lazimmis iste öyle diyollaaGelin akıl edemiyor mu bunu?
Gelinin evi, gelinin mutfağı. İstediği zaman istediği gibi toplar, teyzeniz direktif verir gibi olmuş, bıraksaydı da gelini talep etseydi. Kötü niyetle söylenmemiştir, yardım amaçlı müdahale etmiştir kv anlıyorum ama hoş değil. İki tarafa da hak verdim.
Ha gelinin gidip bu kadar basit bir mevzuyu eşine şikayet etmesi fazlasıyla anlamsız, tıpkı teyzenizin de sizlere kadar dert yanması kadar anlamsız hem de. Baksanıza, teyzenizin oğlunun karısı, sizin dilinizde. Zincirleme dedikodu tamlaması yapmışsınız ailecek.
Teyzem gerçekten melek gibidir. Geliniyle kızı gibi ilgilenir yardımcı olur. Kızın öz annesinin yapmadıklarını yapar teyzem.Duyuyoruz böyle konuları burda sık sık fakat bir fark var konu bu defa kv ağzıyla yazılmış gibi
Gelin kocaya, koca teyzeye, teyze konu sahibine yetiştirmişTeyzende gelmiş size yetiştirmiş. Bu söylediğinde bişey yok ama belki gelinin alındığı bu değildi patlama noktasıydı .
Güzelim isterse başında taşısın kaba bir tabirle biri kaynana diğeri gelindirTeyzem gerçekten melek gibidir. Geliniyle kızı gibi ilgilenir yardımcı olur. Kızın öz annesinin yapmadıklarını yapar teyzem.
Gelinine hizmet de eder. Misagir gelir gelinine yemek de yapar vsvs.
Gayet sakin ses tonu ile söylemiştir. Ama gelin hanım alıngan ve bence buldumcuk. Tek gelin şımarıyor iyice.
Ben buradayken çocuğunla ilgilenirlen işlerini hallet demek istemiş yani. Yeri gelir evinide temizler mutfağınıda toparlar yemeğinide yapar gelininin. Gücenmez.
Oğluna şikayet edilince oğluda çocuk azarlar gibi gelip hesap sorunca kadının gücüne gider tabi. Gelir bize anlatır. İnsan konuşarak üzüntüsünü atlatır.
Kendme bağladım çünkü ileride kv bor şey dediginde elbet bozulacağım herhmbir şeye ve ben bunu hemen kocaya yetiştirmeli miyim? Her ufak sorunu eşe mi şikayet etmeli.
Bence bizim gelin akıllı. Kendi bir şey demiyor. Oğlunu gonderiyor annesine.
İki tarafta kendince haklı o zaman!Konu sahibi konuya bakıyor. Ama hiç Cevap vermiyor. Neden ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?