Gelin olmak böyle mi?

Gelin alınganlık yapmış bence,teyze haklı kötü niyetli bir şey dememiş. Ooo ne kayınvalideler var neler yapıyorlar.Ve kocasına söylemesi hoş degil şikayet eder gibi.

Size olan yorumum bitti,bu yorumum genel olarak buldumcuk bebeli annelereydi size değil.

Valla gelinler olarak nelere laf edeceğinizi şaşırmışsınız,bebeği yaptığınız adamı kaynana doğurdu baktı,büyüttü farkında mısınız acaba?? Kaynana ne anlarmış :)))

bir anne en iyi kendi yavrusunu anlar. göbek bagi kesilseda arada bircok bag vardir hala. bebeklikten cikana kadar cok yogun duygular icindedir tüm anneler. doganin verdigi bir lütuftur bu da.
bebege annesinin bakmasini istiyoruz anneler olarak. kendi eliyle vermedigi sürece ben bakacam kalk sen isini yap demek bana göre küfür gibi, lohusa lohusa konusturmayin beni

Küfür gibi geliyorsa "sonra yaparım sorun değil" diyin,sayın LOHUSA tatlialirim?

Aynen bacım... biri de ''ben çocuğa bakayım sen git uyu dinlen'' demez. Çocuğu sen uyutursun, onlar evinde takılır çay kahve muhabbet. Ne zaman bebeği zor zahmet uyuttun, tepende tünerler bir de ''çocuk uyudu, git sen de uyu sütün olmaz'' diye. Madem benim dinlenmemi istiyorsun, lüp lüp yiyip, lak lak edeceğine Sen alıp uyutsaydın da bebeği ben de dinlenseydim.

Cocugu sevmesine baksin evin hanimi isini bilir ister mutfak toplar ister banyo yapar. Yonlendirmeye gerek yok. Soyleyen kendi annesi olsa belki batmaz ama boyl olunca sevmemis demek durumu ama cocuk mu kocasina soyluyor ve teyze koca kadin o kocasina ne diye soyleyecek?

Evet ya çok doğru bir soru Kocasına ne diye söyleyecek.Amaç ne ?

Küfür gibi geliyorsa "sonra yaparım sorun değil" diyin,sayın LOHUSA tatlialirim?

otururken bebege bakarim kalk sen mutfagi topla demek hala da cok rahatsiz edici bir sey, ne derseniz deyin. ne cevabi verirsek verelim zaten isini kisi kendi bilir baskasindan öneri almak son derece rahatsiz edici.
sana gelen misafir kalk sen isini yap yaa biz oturalim dese cok mu normal geliyor gözünüze.
gercek yardim cümlesi degildir bu, irrite ediyor insani

Duyuyoruz böyle konuları burda sık sık fakat bir fark var konu bu defa kv ağzıyla yazılmış gibi

Geline değil sumsuk oğluna uzulsun teyzen. Böyle laftan nasil bir art niyet çıkarmış oha diyorum. Nankörluk böyle bişey. Evine sokmasın bu yılanı

Gelinin evi, gelinin mutfağı. İstediği zaman istediği gibi toplar, teyzeniz direktif verir gibi olmuş, bıraksaydı da gelini talep etseydi. Kötü niyetle söylenmemiştir, yardım amaçlı müdahale etmiştir kv anlıyorum ama hoş değil.

Ha gelinin gidip bu kadar basit bir mevzuyu eşine şikayet etmesi fazlasıyla anlamsız, tıpkı teyzenizin de sizlere kadar dert yanması kadar anlamsız hem de. Baksanıza, teyzenizin oğlunun karısı, sizin dilinizde. Zincirleme dedikodu tamlaması yapmışsınız ailecek.

Gelinin mutfağından teyzene ne?Toplayacak olsa her akşamki gibi toplar kendi kendine. Böyle yardım ediyorum ayağına iş buyurmak da moda şimdi zaten.Herkes kendi isine baksın öyle de teyzene

iste buradan anlamak gerekiyor gelinin neden kocasina bunu anlattigi, var birseyler belli, degil kaynanasi diger akrabalarlada dedikodusu yapiliyor. bak bunu insan hisseder, enerji diye birsey var.

Duyuyoruz böyle konuları burda sık sık fakat bir fark var konu bu defa kv ağzıyla yazılmış gibi
Teyzem gerçekten melek gibidir. Geliniyle kızı gibi ilgilenir yardımcı olur. Kızın öz annesinin yapmadıklarını yapar teyzem.
Gelinine hizmet de eder. Misagir gelir gelinine yemek de yapar vsvs.

Gayet sakin ses tonu ile söylemiştir. Ama gelin hanım alıngan ve bence buldumcuk. Tek gelin şımarıyor iyice.
Ben buradayken çocuğunla ilgilenirlen işlerini hallet demek istemiş yani. Yeri gelir evinide temizler mutfağınıda toparlar yemeğinide yapar gelininin. Gücenmez.

Oğluna şikayet edilince oğluda çocuk azarlar gibi gelip hesap sorunca kadının gücüne gider tabi. Gelir bize anlatır. İnsan konuşarak üzüntüsünü atlatır.

Kendme bağladım çünkü ileride kv bor şey dediginde elbet bozulacağım herhmbir şeye ve ben bunu hemen kocaya yetiştirmeli miyim? Her ufak sorunu eşe mi şikayet etmeli.

Bence bizim gelin akıllı. Kendi bir şey demiyor. Oğlunu gonderiyor annesine.

Güzelim isterse başında taşısın kaba bir tabirle biri kaynana diğeri gelindir
Mutlak çıkacaktır bir pürüz

Konu sahibi konuya bakıyor. Ama hiç Cevap vermiyor. Neden ???
İki tarafta kendince haklı o zaman!
Teyzem gelip can sıkıntısını anlattı diye kalkıp geline cephe alacak halimiz yok. Kendi sorunları.
Ama insan üzülüyor. Gerçekten melek gibi kv.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…