Gelin ve Annesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aaaa Ben

İnsan kalıbıyla değil kalbiyle insandır...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
1.530
2.217
133
Merhaba hanımlar. Bir gelinimiz var, 1 buçuk yıl oldu. Safra ameliyatı olacaktı. Neyse, ameliyat günü geldi. Annesi yanında kalacaktı, kaldı da. Kardeşim o gün dürümleri olsun, falan filan hepsini aldı, bize geldi. Ben bir görümceyim.

Neyse, ertesi gün oldu. Beni annesi aradı: “Bu nerede kaldı? Ben burada kaybolurum diye çıkmıyorum. Ben burada bir dürüm, bir çorba bekliyoruz.” diye bayağı sinirli bir şekilde konuştu. Ben de “Tamam, bir şey olmaz.” dedim. Gittim, kardeşimi uyandırdım. Yatıyordu. Kardeşim de kalktı falan.

Bir baktım, kardeşimin telefonu çalıyor. Kayınbabası arıyor. Hemen babasına yetiştirmişler gitmediğini. Kardeşimle buna çok sinirlendi. Neyse, konuştu kayınbabasıyla da. “Neden tek tek bıraktın?” falan diye hesap sordular. Ben de “Bir şey olmaz.” dedim.

Kısaca aslında kadın bu yüzden ikinci arayışında. Dedim ki: “Aramızda bir program yok, hemen herkese neden şikâyet ediyorsun?” Kadın bana diyor ki: “Ben iyiyim ama ortalığı yakarım.” Ben önemsemedim, güldüm. Dedim: “Sen ortalığı yakacağına daha çok bozuyorsun.”

Kardeşim hastanede yüzüme bakmadılar dedi. Çorbasını falan almışlar. Dedim: “Bir şey olmaz, sen de meyve suyu, bir şeyler al.” Aldı.

Kadın akşamına babamı arayıp benim onu tehdit ettiğimi söylemiş. Ve ben bir şey demedim diye yeminler ediyorum. Ben de geline “Anneni Allah’a havale ediyorum.” yazdım. İki dakika geçmedi, beni aradı. Açmadım. Ses kayıtları hakaret doluydu. Ve bunlar ailecek durmuyorlar; anneme, kardeşime hakaret ediyorlar.

Mahkemeye versek sonuç alır mıyız?

Son düzenleme:
Keşke noktalama işareti kullansaydınız hiçbir şey anlamadım.

Ekleme: konu sahibi konusunu düzenlemiş şu an anladım anlatılanı.

Eşi ameliyat olmuş kardeşiniz hiçbir şey söylemeden erken hastaneye gidip ihtiyaçlarını götüreceğine evde yatmış, kayınvalidesi aramasa hala yatacak. Siz niye kalk eşinin yanına git yemek götür demek yerine bir şey olmaz diyorsunuz? Siz şu olayda ciddi ciddi kardeşinizi haklı mı buluyorsunuz?

Son düzenleme:
Keşke noktalama işareti kullansaydınız hiçbir şey anlamadım.
Kusura bakmayın uzun süredir girmedim yazmaya yerlerini bile unuttum kaç kere giriş çıkış yaptım

Kardeşiniz eşinin yanında neden değil? Dürümleri alıp neden size geldi? Ayrıca siz neden karışıyosunuz üstünüze ne vazife

Yani bence o tek kişinin eş olması gerekirdi ama. Ondan hariç herkes garip. Çorbadan nereye gelmiiş konu
Devlet hastaneleri erkek refakatçi kabul etmıyor ..

doktordan belge istiyor ya aileden uzak olacak ya kimsesiz olacak çünkü odalarda kadınlar olunca rahatsız oluyorlar die kabul etmiyorlar

Devlet hastaneleri erkek refakatçi kabul etmıyor ..

doktordan belge istiyor ya aileden uzak olacak ya kimsesiz olacak çünkü odalarda kadınlar olunca rahatsız oluyorlar die kabul etmiyorlar
Hepsi aynı değildir diye düşünüyorum çünkü benim yanımda eşim kalmıştı

Bu arada ben sizin yerinizde olsam meyve suyu al diye akıl vereceğime en baştan kardeşimi dürter, "Oğlum mal mısın karın orda ameliyat olmuş, annesi yalnız bırakamaz. Git yanlarında dur dana gibi yatacağına" derdim. Sorunlar hiç bu hale gelmezdi.

İnsanlar dürüm beklerken gidip yatıp uyumak nasıl bir şey???
Bu kadar mı geniş bu kadar mı gamsız bu kadar mı sorumsuz olunur.
Pes gerçekten.
Böyle damadım olsa ben de sinirlenirim
Dürümleri aldı bize geldi ertesi gün oldu demiş, kaç saat durdu ki anlamadım. Konu sahibi kelimeleri vermiş cümleyi biz kuruyoruz anlaşılmıyo bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…