Devlet olduğu için bir kişi kalması lazımdı annesi ben kalırım dediKardeşiniz niye eşinin yanında kalmıyor refakatçi olarak
Daha çok konu var buraya sığmaz :)Sonunu okumamıştım konu mahkemeye gelmiş çok garip bir aile
Keşke noktalama işareti kullansaydınız hiçbir şey anlamadım.Merhaba hanımlar bir gelinimiz var 1 buçuk yıl oldu safra ameliyat olacaktı neyse ameliyat günü geldi annesi yanında kalacaktı kaldı da kardeşim o gün dürümleri olsun falan filan hepsini aldı bize geldi ben bir görümceyim neyse ertesi gün oldu beni annesi aradı bu nerede kaldı ben burada kaybolurum diye çıkmıyorum ben burada bir dürüm bir çorba bekliyoruz diye böyle bayağı sinirliydi ben tamam dedim Bir şey olmaz dedim gittim kardeşim uyandırdım yatıyordu işte kardeşim de kalktım falan bir baktım kardeşimin telefonu çalıyor kayınbabası arıyor hemen babasına yetiştirmişler gitmediğine kardeşimle buna çok sinirlendi neyse konuştu kayınbabasıyla da neden tek tek bıraktın falan diye hesap sordular dedim Bir şey olmaz yani kısaca aslında kadın bu yüzden ikinci arayışında dedim hani aramızda bir program yok hemen herkese neden şikayet ediyorsun dedim kadın bana diyor ki ben iyiyim ama diyor ortalığı a yakarım diyor ben önemsemedim güldüm daha dedim sen ortalığı yapacağına daha bozuyorsun kardeşim hastahane de yüzüme bakmadılar dedi çorbasını falan almışlar dedim bişey olmaz sende meyve suyu şusu busunu al aldı kadın akşamına babamı arayı benim onu tehdit ettiğimi söylemiş ve ben bişey demedim diye yeminler ediyorum bende geline anneni Allah'a havale ediyorum yazdım iki dk geçmedi beni aradı açmadım ses kayıtları hakaret dolu ve bunlar ailecek durmuyolar anneme kardeşime hakaret ediyolar mahkemeye versek sonuç alırmıyız
Yani bence o tek kişinin eş olması gerekirdi ama. Ondan hariç herkes garip. Çorbadan nereye gelmiiş konuDevlet olduğu için bir kişi kalması lazımdı annesi ben kalırım dedi
Kusura bakmayın uzun süredir girmedim yazmaya yerlerini bile unuttum kaç kere giriş çıkış yaptımKeşke noktalama işareti kullansaydınız hiçbir şey anlamadım.
Annesi beni arayıp hesap sordu ve herkese mesajlar atıp durdularSiz niye karıştınız ki kardeşinizin dili yok mu?
Kardeşiniz eşinin yanında neden değil? Dürümleri alıp neden size geldi? Ayrıca siz neden karışıyosunuz üstünüze ne vazifeMerhaba hanımlar bir gelinimiz var 1 buçuk yıl oldu safra ameliyat olacaktı neyse ameliyat günü geldi annesi yanında kalacaktı kaldı da kardeşim o gün dürümleri olsun falan filan hepsini aldı bize geldi ben bir görümceyim neyse ertesi gün oldu beni annesi aradı bu nerede kaldı ben burada kaybolurum diye çıkmıyorum ben burada bir dürüm bir çorba bekliyoruz diye böyle bayağı sinirliydi ben tamam dedim Bir şey olmaz dedim gittim kardeşim uyandırdım yatıyordu işte kardeşim de kalktım falan bir baktım kardeşimin telefonu çalıyor kayınbabası arıyor hemen babasına yetiştirmişler gitmediğine kardeşimle buna çok sinirlendi neyse konuştu kayınbabasıyla da neden tek tek bıraktın falan diye hesap sordular dedim Bir şey olmaz yani kısaca aslında kadın bu yüzden ikinci arayışında dedim hani aramızda bir program yok hemen herkese neden şikayet ediyorsun dedim kadın bana diyor ki ben iyiyim ama diyor ortalığı a yakarım diyor ben önemsemedim güldüm daha dedim sen ortalığı yapacağına daha bozuyorsun kardeşim hastahane de yüzüme bakmadılar dedi çorbasını falan almışlar dedim bişey olmaz sende meyve suyu şusu busunu al aldı kadın akşamına babamı arayı benim onu tehdit ettiğimi söylemiş ve ben bişey demedim diye yeminler ediyorum bende geline anneni Allah'a havale ediyorum yazdım iki dk geçmedi beni aradı açmadım ses kayıtları hakaret dolu ve bunlar ailecek durmuyolar anneme kardeşime hakaret ediyolar mahkemeye versek sonuç alırmıyız
Devlet hastaneleri erkek refakatçi kabul etmıyor ..Yani bence o tek kişinin eş olması gerekirdi ama. Ondan hariç herkes garip. Çorbadan nereye gelmiiş konu
Hepsi aynı değildir diye düşünüyorum çünkü benim yanımda eşim kalmıştıDevlet hastaneleri erkek refakatçi kabul etmıyor ..
doktordan belge istiyor ya aileden uzak olacak ya kimsesiz olacak çünkü odalarda kadınlar olunca rahatsız oluyorlar die kabul etmiyorlar
Dürümleri aldı bize geldi ertesi gün oldu demiş, kaç saat durdu ki anlamadım. Konu sahibi kelimeleri vermiş cümleyi biz kuruyoruz anlaşılmıyo bir şeyİnsanlar dürüm beklerken gidip yatıp uyumak nasıl bir şey???
Bu kadar mı geniş bu kadar mı gamsız bu kadar mı sorumsuz olunur.
Pes gerçekten.
Böyle damadım olsa ben de sinirlenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?