- 5 Nisan 2023
- 5.442
- 18.220
- 178
- 28
Konu sahibi tamamen görümcelik yapmış karşısındaki insanlarda aslında onla aynı frekansta o yüzden mahkemelere kadar düşünülüyor gitsek mi diye bazı ailelerin olayı bu dinamiği bu kaos asdjahahValla mahkemeye verse yeğen varsa yeğenden olur. Kim annesini mahkemeye veren halayı babaanneyi sever?
Yeğeniyle iyi ilişki kurmak isteyen annesini iyi tutar.
Ayrıca aileye verip veriştireceğine kardeşine oğlum sen öküz müsün? Neden gitmiyorsun demesi lazım.
Aynı durumda olsak anne aradığında özür dileriz x teyzecim ben şimdi kardeşimi gönderiyorum derim. Kardeşimi de uyandırır ona kızarım kadın haklı bu ne uykusu diye.
Hastalıkta sağlıkta diye çıkıyorsun yola camış gibi uyuyorsun. Ailenin de adaletli olup hata oğlundaysa bilmesi ona göre davranması lazım.
Ailecek akıl mantık vicdan az gelişmiş herhalde
Daglara taşlara versin , bize vermesin RabbimÖnce damadı ararlar ama. Damat uyuduğu için telefonu açmamış belli ki kadının sinir tepesine çıkmış görümceyi aramış. Valla akşam dürüm atıp dönüp eve öğlene kadar uyuyan, ihtiyaç var mı diye bile aramayan, aradığımda açmadığı için görümceden ulaştığım bir damadım olsa ben de yapabilirdim. Taş olsa çatlar bu gamsızlığa
Kusura bakma ben her yere karışan bir görümce gördüm.Annesi beni arayıp hesap sordu ve herkese mesajlar atıp durdular
Kardeş sepet gibi yatıyor, görümce bişi olmaz bişi olmaz diyor adamlar sinirlenince haksız oluyor.İki sorum var:
1.Safra ameliyatı olmuş kadın neden dürüm yiyip duruyor
2.Siz neden her şeye “bir şey olmaz” diyorsunuz?
Neden sikayet ediyorsun? Ben iyiyim ama ortaligi yakarim mi:)Dedim ki: “Aramızda bir program yok, hemen herkese neden şikâyet ediyorsun?” Kadın bana diyor ki: “Ben iyiyim ama ortalığı yakarım.
İki sorum var:
1.Safra ameliyatı olmuş kadın neden dürüm yiyip duruyor
2.Siz neden her şeye “bir şey olmaz” diyorsunuz?
Okurken yoruldum. Anlamak için tekrar okudum.Merhaba hanımlar. Bir gelinimiz var, 1 buçuk yıl oldu. Safra ameliyatı olacaktı. Neyse, ameliyat günü geldi. Annesi yanında kalacaktı, kaldı da. Kardeşim o gün dürümleri olsun, falan filan hepsini aldı, bize geldi. Ben bir görümceyim.
Neyse, ertesi gün oldu. Beni annesi aradı: “Bu nerede kaldı? Ben burada kaybolurum diye çıkmıyorum. Ben burada bir dürüm, bir çorba bekliyoruz.” diye bayağı sinirli bir şekilde konuştu. Ben de “Tamam, bir şey olmaz.” dedim. Gittim, kardeşimi uyandırdım. Yatıyordu. Kardeşim de kalktı falan.
Bir baktım, kardeşimin telefonu çalıyor. Kayınbabası arıyor. Hemen babasına yetiştirmişler gitmediğini. Kardeşimle buna çok sinirlendi. Neyse, konuştu kayınbabasıyla da. “Neden tek tek bıraktın?” falan diye hesap sordular. Ben de “Bir şey olmaz.” dedim.
Kısaca aslında kadın bu yüzden ikinci arayışında. Dedim ki: “Aramızda bir program yok, hemen herkese neden şikâyet ediyorsun?” Kadın bana diyor ki: “Ben iyiyim ama ortalığı yakarım.” Ben önemsemedim, güldüm. Dedim: “Sen ortalığı yakacağına daha çok bozuyorsun.”
Kardeşim hastanede yüzüme bakmadılar dedi. Çorbasını falan almışlar. Dedim: “Bir şey olmaz, sen de meyve suyu, bir şeyler al.” Aldı.
Kadın akşamına babamı arayıp benim onu tehdit ettiğimi söylemiş. Ve ben bir şey demedim diye yeminler ediyorum. Ben de geline “Anneni Allah’a havale ediyorum.” yazdım. İki dakika geçmedi, beni aradı. Açmadım. Ses kayıtları hakaret doluydu. Ve bunlar ailecek durmuyorlar; anneme, kardeşime hakaret ediyorlar.
Mahkemeye versek sonuç alır mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?