Hepsi aynı değildir diye düşünüyorum çünkü benim yanımda eşim kalmıştı
Şehirden şehire fark ediyor sanırım. Bizde 2 kişilik odadaydık bi kadınla. Onunda eşi refakatçiydiTek kişilik odada kabul ediyorlar. Ama kalabalık odada izin verilmiyor
Şehirden şehire fark ediyor sanırım. Bizde 2 kişilik odadaydık bi kadınla. Onunda eşi refakatçiydi
Aynen bizde de aynı durum olurdu. Annem babam eşimin haksız, gamsız olduğunu düşünseler bile bana belli etmez "aman kızım gelmesin birsey deme sakın"derlerdi.Valla olayda sizin dünürler terbiyesiz anladık da kardeşiniz de çok normal değil.
Ben ameliyatlıyken eşim evde yatsa sinirlendirdim. Ama annemler beni sakinleştiriyor olurdu. Ay yatsın dinlensin çocuk ne olacak falan derlerdi heralde. Ortalık kızışmasın diye tabi ki.
Sizin eş niye eski zaten hiç anlamış değilim.Gecen ay 1 tomografi, 1 mr, 1 biyopsi ve ustune 1 gece kalmali ameliyat oldum.
Eski esim, tekrar yazayim eski esim bunlarin hepsinde refakatcimdi, yanımda kalir misin teklifinde bulunmadigim halde...
Ve sizin "evli" kardesiniz, karisi ameliyat olurken gecip anasının evinde yatiyor.
Ustune yetmiyor siz, ameliyatli gelininize tehditkar ve kinayeli mesajlar atiyorsunuz.
Bu gamsizlik, duyarsizlik hangi yorenin huyuysa bilelimde ordan uzak duralim, saka misiniz ya siz?
Bu evlilik bitmiş geçmiş olsun.
Hanımlar, sakin. Ben olayı üstten anlattım; gelinimiz hastaneye ilk kez yatmadı. Daha önce kardeşim başka bir hastanede refakatçi olarak kaldı. Bu hastanede ise hastane değişikliği yapıldı ve erkek refakatçi alınmadı. Ameliyat giriş–çıkış ve sonrasındaki saatlerde hep oradaydı. Bu arada dürüm bana alınmadı; kayınvalidesine alındı. Kayınvalide her dürümü beğenmediği için istediği özel dürümü arattı. Tam eve gelmişken, araba arkasında unutulanlar için tekrar geri döndü. Buraya kadar böyle.
Evet, diğer gün işi vardiya uykusunu alamamıştı, ondan yorgunluk vardı. Kalkamadı. Benim “bir şey olmaz” dediğim yerlerin açıklaması ise şudur: “Eşinle aranı iyi tut; eşle yapılan kavgadan zarar yok. Sen kayınvalidene bakma.” Aynısını kardeşime de söyledim.
İkinci, yani demediğim laf üstüne; kayınvalide babamı arayıp “tehdit etti” diyor. Ağlamaklı bir ses tonu ile… Ses kayıtlarında ise benim kadınlığıma kadar laf edildi. Gelinimize, eşim ile dertleştiğim ne varsa annesine anlatılmış. Annesi de “Kocan sana iyi yapıyor.” diyor. Yani konu kardeşimden çıktı; bana, bize döndü.
Anneme mesajlar atıp “geniş kadın” deniliyor. Gelinin abisi, benim diğer erkek kardeşimi arayıp “borcunuz var” diyor. (Evet, borç meselesi vardı, kapandı.) Ama “kapanmadı” deyip para miktarını söylüyorlar. Kayınvalidesi, oğlunun elinden telefonu alıp anneme hâlâ hakaret yağdırıyor. Gelin hanım da boş durmuyor; aynı şekilde o da eşine yazıp “annen böyle, şöyle” diye mesajlar atıyor.
Evet, herkesin annesi kendine özel ama gelin, annesinin dolduruşuna fazlasıyla geldi. Ben kardeşimi de uyardım: “Eşin şu an duygusal boşlukta; unutulur her şey.” dedim ama anne izin vermedi. Herkes yüz göz oldu.
Bişey olmazDürümleri aldı bize geldi ertesi gün oldu demiş, kaç saat durdu ki anlamadım. Konu sahibi kelimeleri vermiş cümleyi biz kuruyoruz anlaşılmıyo bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?