Kadın deerdini anlatmış kardeşinin eşi böyleymiş sizde anlatılan gibi biriyseniz valla görümceniz cenetliktir :)
Bilmem anlatabildim mi ? Sizde böyle değilsiniz sanırım , görümcenizde size karşı daha sevecen.
Bizde Abla- kardeş gibiyiz yengemle ki yenge dedirtmez abla derim ben öyle istemişti. Abla derim ablam gibidir abimin eşi değildir benim için.
Şayet ben bir canavar olsam böyle olmazdık , yada o bir canavar olsa böyle olmazdık.
Siz bi şeytan görümceniz bir melekse bilemem ama iş iki kişide bitiyor.
mesafeni koruyarak görüşebilirsin....
çok da zor değil.. sonuçta aynı evde yaşamıyorsunuz, her gün görüşmeniz de gerekmiyor. ee napalım yani herkesle de iyi anlaşmak zorunda değiliz. ama saygı çerçevesini de korumak lazım.
23 yıldır abimle yaşıyorum ve birini en iyi tanıyan kişi onunla yaşayandır
Allah yardımcı olsun gelin adayımıza, kız çok temiz saf iyi biri ve çok aşık
Allah mutlu etsin ama abim cidden çekilmez biri..
kızı uyarsam mı diyorum ama sonra haddime değil kötü ben olurum diye korkuyorum
en iyisi karışmamak ama bu sefer de ilerde kızlar benim evlendiğim aşık olduğum adam bu adam değil diye ağlıyorlar hayal kırıklığı yaşıyorlar:26:
Evet yenge denmesi lazım, bir an kendimden şüphe ettirdiniz beni.
tum yorumları okuyamadım .sadece sızın yazdıklarınıza dayanarak yorum yapacagım .
öncelıkle konu ıcın actıgınız baslık ,fazlasıyla soguk ıtıcı ve urpertıcı .
o yuzden actıgınız baslıga dayanarak da sızın hıc de masum oldugunuzu dusunmuyorum .
su evlı cıftlerı nedense hıc rahat bırakmıyorlar .
bır rahat bıraksanız da mıllet gulluk gulustan gecınse .
erkek kardesınız esınız ıcın "cocuk olmasa bosardım "dıyormus yaa,
emınım sızın doldurusunuzla adamı da bıktırmıssınızdır .
sız bu kadar gıcık kapmasanız sız bu kadar konusmassanız
emınım kı kardesınız boyle konusmaz .
erkekler cok fazla anne abla nın etkısı altın da kalıyor.
sız de gelınınıze olan ofkenızle kardesınızı ıyıce doldurmussunuz.
gelın ıcın soyledıklerınızın aynısını,(dengesız,gecımsız,sevımsız ,komplekslı) gıbı kelımelerı
emınım gelınınız de sızın ıcın soyluyordur .
ayrıca sevımsız bır suratı olsaydı da kardesınız evlenmezdı onunla
Allah cıftlerı dısarıdakı zararlı etkenlerden korusun (AMİN)
ah ahh burda daha ne baslıklar var, kayınvalide, görümce, kayınpeder, elti, kayın hakkında hepsine bu kadar duyarlı olabilsek keske..
oyy oyyy benim canım kızımda yakında görümce olacak, umarım geline ısınır....ben bir anne olarak, KARDEŞ inin sevdiğine değer veren, ona kucağını ve yüreğini açan bir görümce olmasını tüm kalbimle istiyorum...
oyy oyyy benim canım kızımda yakında görümce olacak, umarım geline ısınır....ben bir anne olarak, KARDEŞ inin sevdiğine değer veren, ona kucağını ve yüreğini açan bir görümce olmasını tüm kalbimle istiyorum...
Rahmetli annecigim' de erkek kardesime fazlasıyla düskündü hatta icten ice acaba gelinini kıskanır mı? diye düsndügüm olurdu hatta yüzüne bile söylemisimdir kızardı bana
Vefat edince sandıklar acıldı, bize ne almıssa erkek kardesim icin yani gelini icin de neler almıs simdiden
Biz iki kız kardesiz, bize sal ördürmüs bir baktık bir tane daha, digeri de gelinine bize ne aldıysa gelini icinde almıs..
Herseyden 3' er tane almıs, yaptırmıs..
Keske görebilseydi hepimizin mürüvetlerini..
mekanı cennet olsun, acınızı paylaşırken sonsuz güç diliyorum size...
işte nerede, ne zaman, ne şekilde son olacağı bilinmediğinden, şu dünyada Sevmek gibisi yok....Sevelim sevilelim....Bir olalım, CAN olalım....
mekanı cennet olsun, acınızı paylaşırken sonsuz güç diliyorum size...
Işte nerede, ne zaman, ne şekilde son olacağı bilinmediğinden, şu dünyada sevmek gibisi yok....sevelim sevilelim....bir olalım, can olalım....
smuwila....'' Şimdi anlıyorum nefes almak değilmiş YAŞAMAK '' bu çok şeyi anlatıyor zaten....
ama elden ne gelir emir büyük yerden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?