geline ısınamayan görümceler.

Ama seveni varmış ki kardeşinizle evlenmiş.

Ona olan nefretinizi belli bir sınırda tutamaz mısınız?

canım açık konuşmak gerekirse kardeşim o sıralarda azmakbaşı hastalığına yakalanmıştı.
apar topar oldu bişeyler.
kendisi de pişman

hersey bi yana da kardesiniz esi hakkinda boyle konusmasi ihanetliktir
aksam koynuna girmeyecek oyleyse
ne kadar pasif kardesiniz veyahut karaktersiz
sizin konunuzada arkadaslar zaten yazar bends bunu yazmak istedim

azmakbaşı derken ??

sizin de ifadelerinizin düzgün olduğu söylenemez.

e ne diyelim bu forumda, adini soylesek anliycakmisiniz? ailemizin gelini,abimizin karisi olsa yenge diyelim de kardesimin karisina gelin diycez tabi hala mi diyelim teyze mi??:26:

Yengem der açıklamasını da yaparsın bu kadar basit

ben konu sahibinin gelinine kullandığı kelimeyi kullandım
empati yapmasını sağlamak açısından
kendi zihnimde türettiğim bir sıfat değildi..
neden kalbini kırmak isteyeyim tanımadığım bir insanın ki?

canım açık konuşmak gerekirse kardeşim o sıralarda azmakbaşı hastalığına yakalanmıştı.
kendisi de pişman

o nasil bir hastalik ilk defa duydum, neyse sen sevmiyorsun ya , kimse sevmiyor sana gore oyle bir nefret ki, bos yere hemde hic bi aciklamasi yok, basit sebebler siralamissin. Konu basligindan belli zaten, ilk basta isinamamissin, sana neyse
karisma bu kadar onlara lütfen , gelinin ne dedigine ne ettigine takma, birak nefreti, itiraf edemedigin gizli kiskancligi!!
vallah sendede bir hastalik cikabilir..
aa boyle gorumce gormedim, gorumcem olmanizi istemezdim
yok yere kocasiyla arasini bozarsiniz insanin. Allah korusun, boylelerinden

Son düzenleme:
hersey bi yana da kardesiniz esi hakkinda boyle konusmasi ihanetliktir
aksam koynuna girmeyecek oyleyse
ne kadar pasif kardesiniz veyahut karaktersiz
sizin konunuzada arkadaslar zaten yazar bends bunu yazmak istedim

kadın sinirini yenemiyor,
kardeşim hergün 20 kere karısından fırça yiyor.telefondan nasıl bağırdığını bana kadar gelen sesten anlıyorum.
kardeşim çok pasif.
tamam tamam deyip geçiştiriyor.

banada garip geldi ama kısaltma olarak o kelimeyi tercih ettim.
yoksa kardeşimin hanımı mı yazmalıydım.biraz uzun..
bu arada bazı arkadaşlar da yengeniz demiş

Yenge ve gelin, aynı harf sayısına sahip, uzunluk açısından fark yok yani,

Ayrıca konunuzu yazarken kullandığınız onca kelimeye rağmen, 1 kelimeyi esirgemeyin "kardeşimin hanımı" deyiverin ne olacak

Bilmiyor olabilirsiniz diye söylüyorum, bu yenge-gelin muhabbeti eski bir konudan kalma o yüzden diğer arkadaşlar da "yenge" olarak düzeltti lafınızı.

kendisi de pişman

Azmakbaşı hastalığı nedir :S

Yani kendi kararlarını kendi veremeyecek durumda mıydı

zaten ortalığı karıştıran hep görümcelerdir görüşme o zaman.
baştan beri sevmedim diyen sensin kadının yuvasını yıkma.
annene ve kardesıne ıdare edelım dıyecegıne boşanmasını istiyorsun kötü olan SENSİN

kendisi de pişman

kardeşiniz sadece cinsel dürtüleri fazla diye mi evlendi?
karısına seks objesi olarak mı bakıyordu?
bunlar nasıl tanımlamalar?
geline hakaret ediyosunuz, hadi el kızıdır
insan kardeşine bu yakıştırmaları yapar mı?

azmakbaşıydı evlendi
çocuğu niye yaptı?
hangi hastalığa tutulmuştu?
çocuk yapmazsa ölecek hastalığı mı?

kadın sinirini yenemiyor,
kardeşim hergün 20 kere karısından fırça yiyor.telefondan nasıl bağırdığını bana kadar gelen sesten anlıyorum.
kardeşim çok pasif.
tamam tamam deyip geçiştiriyor.

İster fırçalar ister tırmalar bu onların arasındaki mesele sizi neden rahatsız ediyor siz kendi hayatınıza bakın . Eğer aranızdaki iletişim kötüyse konuşmazsınız gidip gelmezsiniz olur biter.

erkek kardeşimin hanımına yenge mi demeliyim?
yani böyle hitap edenler mi var forumda???????

Valla yengenizde olsa elbette görüsmek zorunda degilsiniz.ama tamamen iliskiyi kesmek bence dogru degil.akrabalik baglari önemlidir.bu herkes icin gecerlidir.dinimizde gercekten cok önmeli yeri vardir.
ayrica kötü görümceler,kaynanalar olabilecegi gibi kötü gelinlerde olabilir.kötü olmak sonradan aldigimiz sifatlarda degil,karakterlerimizde olan bir bozukluktur.gerisi laf..

arkadaşım sen böyle konu açtığın tüm hakaretleri yazıcaklar sana hatta sen gelini kıskandığını söylüceklerrrr..nedense hep görümceler gelinleri kskanıyor..ama şöyle de bişey var ki benim abimn nişanlısı bizi kıskandığını ,işimizi kıskandığını ve işten çıkarılırsan benim gözüm yüzünden çıkarılırsın diyen insan ...bilemiyorum yani...

Azmakbaşı hastalığı nedir :S

Yani kendi kararlarını kendi veremeyecek durumda mıydı

ben anladim simdi, kardesi (cinsellik) icin evlenmis yani dedigine gore
o nerden biliyorsa, aile arasinda normal galiba boyle seyleri, rahat konusuyolar , abi kardes

Arkadaşım konusahibine gaz verme istersen. Konunu kapattırmadan önce söyleseydin bunları.

Boyadığım cümleye gelince; bence gayet iyi biliyorsun ne yapmak istediğini

Son düzenleme:
bizimde gelinimiz böyle bir çok hatası oldu.( ki ailemiz el üstünde tutar.) ama abimin hatrına susuyorum onun mutluluğu bozulmasında ben yine yapmacıkta olsa sever gibi görünürüm. onların arası iyi olsun yeter. bence sende kardeşinin mutluluğunu düşünüyosan önemseme. onların arasının iyi olması önemli.zaten anlaşamıolarsa ayrılırlar.ikisinin kararı.

canım ben boşansın istemem onu baştan söyleyeyim.
ama evlendikten sonra boşanmak biraz elalem ne der? şeklinde algılanıyor,kardeşimde öyle.
konu buraya kaymasın.
benim ilk mesajımın son paragraflarında benim rahatsız olduğum esas konu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…