Ya bişey diyeceğim kızlar ...
Konu sahibine öyle bir yükleniyorsunuz ki; sanki olayları biliyormuş gibi .
İlle suçlu bulmak şart değil. Napması gerektiğini söylesek yeterli olmaz mı sizce ?:26::26::26:
arkadaşım sen böyle konu açtığın tüm hakaretleri yazıcaklar sana hatta sen gelini kıskandığını söylüceklerrrr..nedense hep görümceler gelinleri kskanıyor..ama şöyle de bişey var ki benim abimn nişanlısı bizi kıskandığını ,işimizi kıskandığını ve işten çıkarılırsan benim gözüm yüzünden çıkarılırsın diyen insan ...bilemiyorum yani...
arkadaşım sen böyle konu açtığın tüm hakaretleri yazıcaklar sana hatta sen gelini kıskandığını söylüceklerrrr..nedense hep görümceler gelinleri kskanıyor..ama şöyle de bişey var ki benim abimn nişanlısı bizi kıskandığını ,işimizi kıskandığını ve işten çıkarılırsan benim gözüm yüzünden çıkarılırsın diyen insan ...bilemiyorum yani...[/QUOTE]
Maşallah dersen nazarın değmez canım demedin mi:)))))
Ya bişey diyeceğim kızlar ...
Konu sahibine öyle bir yükleniyorsunuz ki; sanki olayları biliyormuş gibi .
İlle suçlu bulmak şart değil. Napması gerektiğini söylesek yeterli olmaz mı sizce ?:26::26::26:
arkadaşım sen böyle konu açtığın tüm hakaretleri yazıcaklar sana hatta sen gelini kıskandığını söylüceklerrrr..nedense hep görümceler gelinleri kskanıyor..ama şöyle de bişey var ki benim abimn nişanlısı bizi kıskandığını ,işimizi kıskandığını ve işten çıkarılırsan benim gözüm yüzünden çıkarılırsın diyen insan ...bilemiyorum yani...
canım ben boşansın istemem onu baştan söyleyeyim.
ama evlendikten sonra boşanmak biraz elalem ne der? şeklinde algılanıyor,kardeşimde öyle.
konu buraya kaymasın.
benim ilk mesajımın son paragraflarında benim rahatsız olduğum esas konu var.
şöyle düşünün kızınız yada kızkardeşiniz eşi tarafından sürekli azarlanıyor ne düşünürsünüz
aman onlar karı koca ne yaparlarsa yapsın mı dersiniz,müdahale mi edersiniz
bizimki de "kardeşine gelin aldığınızda benden bir iğne fazla yapılırsa ben çok kıskanırım,olay çıkarırım" diyen bir insan..
ve gerçekten çıkarır.
öbür kardeşimin vay haline....
ya ama birtanem okadar belli ki bos yere nefreti.. Konu basligina bak bi , ilk bastan beri isinamamis, her haraketide batmis tabi.Gelip burda yandas ariyor kendine.ben acidim vallah geline.
Yüklenmiyoruz ki leonela; anlamaya calısıyoruz, soruyoruz. Yani ben kendi adıma öyle yapıyorum
ben hiçbir müdahale de bulunmuyorum zaten.
ne yaparsa yapsın.
gelin o kadar mı kötü dediler,laf lafı açtı oyüzden söyledim.telefonda fırça çekmesi olayını..
ama bir keresinde benim şahit olduğum bir olay olarak; resmen üzerine maşa ile yürümüştü.
kardeşim gık bile diyemedi.
şoka girdim.
hala unutamıyorum
erkek kardeşimin hanımına yenge mi demeliyim?
yani böyle hitap edenler mi var forumda???????
düğündü bayramdı görüşürsün tamamdır..
zorla samimi olamaz ki seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?