ben hiçbir müdahale de bulunmuyorum zaten.
ne yaparsa yapsın.
gelin o kadar mı kötü dediler,laf lafı açtı oyüzden söyledim.telefonda fırça çekmesi olayını..
ama bir keresinde benim şahit olduğum bir olay olarak; resmen üzerine maşa ile yürümüştü.
kardeşim gık bile diyemedi.
şoka girdim.
hala unutamıyorum
azmakbaşı nedir?
bu yaşa geldim hiç duymadım..
azgınteke sendromunun gençlik versiyonu mu yoksa?
benim sorunum şu ki;peşimi bırakmıyor,iyi geçinelim istiyor,davet etmeler jestler falan.(aslında iyi gibi görünüp,arada kavga edelim istiyor sanki)
ben irtibatı kopardım,davetlerini kabul etmiyorum,çünkü mümkün değil,onun varlığından irrite oluyorum,
karşılaştığım zaman kaçıyorum,gene patlıyabileceğimi düşünüyorum.
bu arada kendi ailesine karşı da böyle dengesiz biri,
anladığım kadarıyla kendi ailesi idare ediyor,annem babam da idare ediyor.
ama ben idare etmek zorunda hissetmiyorum.onun psikolojik sorunları beni ilgilendirmiyor.
canımı sıkan şey; bu hep benim yakınıma yaklaşmaya çalışıyor.
sanki ben kaçan görümce pozisyonundayım.haklıyken haksız duruma düşüyormuş gibi oluyorum.
birde çok yakın oturuyoruz.ben sırf onu görmemek için burdan gitmek bile istiyorum
annem babam ve kendi eşim; "evet kadın dengesiz ve çekilmez.ama sende idare ediceksin bir ablalık yapıcaksın diyor., halbuki aynı yaştayız.(30 üzeriyiz)
ben bizimkiler gibi gördüklerime tahammül edemiyorum. benim de biraz sinirli bir yapım var
"idare etmek" adına her yaptığı yanına kâr kalıyor. bu bana haksızlık gibi geliyor.
dün gene karşılaştık, canım sıkıldık, yapmacık yapamıyorum,bir kere nefret etmişim.sildimmi tam siliyorum.
kavga ediceğime hiç konuşmam! haksız mıyım???
kadın sinirini yenemiyor,
kardeşim hergün 20 kere karısından fırça yiyor.telefondan nasıl bağırdığını bana kadar gelen sesten anlıyorum.
kardeşim çok pasif.
tamam tamam deyip geçiştiriyor.
bir de sizin söylediklerinize bakılırsa kardeşinizin hakkında azmakbaşı diyen biri kardeşine ne kadar saygılıdır ki eşine saygılı olsun.
pardon "gelin" kelimesinin benim bilmedigim ayip mustehcen bir anlami mi var,hakaret iceren bir kelime mi? niye insanlar gelin denmesine bu kadar tepkili,abinin hanimiysa yenge denir,kardesinin hanimiysa gelin denir,niye bu takinti??
ben hiçbir müdahale de bulunmuyorum zaten.
ne yaparsa yapsın.
gelin o kadar mı kötü dediler,laf lafı açtı oyüzden söyledim.telefonda fırça çekmesi olayını..
ama bir keresinde benim şahit olduğum bir olay olarak; resmen üzerine maşa ile yürümüştü.
kardeşim gık bile diyemedi.
şoka girdim.
hala unutamıyorum
haa..azmak başı nedir diye araştırdım bodrumda bir plaj mış,restaurantı da varmışhadi ben iyimser olup kardeşinin tatilde olduğunu düşüneyim.
bence sende kendi haline bırak bu kadar dert etme kendine. kardeşin bişey demiyorsa ayrılmıyorsa mutlu demekki az çok. boşver karışma sen bişey dediğin zaman sen kötü olursun. kardeşinin hatrına görüşmek zorundasın. bu arada bu forumda 2-3 kişi var yol gösterici değil hep aşağılayıcı yorumlar yapıyolar. insan buraya derdini yazıyosa size uymasa bile güzelce yol gösterin. içinizdeki fesatlığı kk ya yansıtmayın. kendi hayatlarınıza bakın.
december
senin konu icerigiyle bu hic benzesmiyor
agresif olmayi bi kenara koymalisin
gorumce tavsiyesi
Hoşl
haa..azmak başı nedir diye araştırdım bodrumda bir plaj mış,restaurantı da varmışhadi ben iyimser olup kardeşinin tatilde olduğunu düşüneyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?