geline ısınamayan görümceler.

bence sende kendi haline bırak bu kadar dert etme kendine. kardeşin bişey demiyorsa ayrılmıyorsa mutlu demekki az çok. boşver karışma sen bişey dediğin zaman sen kötü olursun. kardeşinin hatrına görüşmek zorundasın. bu arada bu forumda 2-3 kişi var yol gösterici değil hep aşağılayıcı yorumlar yapıyolar. insan buraya derdini yazıyosa size uymasa bile güzelce yol gösterin. içinizdeki fesatlığı kk ya yansıtmayın. kendi hayatlarınıza bakın.

pardon "gelin" kelimesinin benim bilmedigim ayip mustehcen bir anlami mi var,hakaret iceren bir kelime mi? niye insanlar gelin denmesine bu kadar tepkili,abinin hanimiysa yenge denir,kardesinin hanimiysa gelin denir,niye bu takinti??

siz bunları başta anlatmadınız ki..

biri benim kardeşimin de üzerine maşayla yürüse ben de ondan nefret ederim

kardeşiniz neden o kadar pasif
boşanmasın; ama haddini bildirebilir
neden bu kadar tavizkar

Son düzenleme:
azmakbaşı nedir?

bu yaşa geldim hiç duymadım..
azgınteke sendromunun gençlik versiyonu mu yoksa?

bende ilk defa duydum ama çok garip konu sahibinin abisinin evlenme nedeni olarak bunu söylemesi. Çok ağır bir laf kadın sırf vücudu için alınan bir malmıdır? Sevgi, saygı nerede kaldı ?Kendini tatmin etmek için evlenmeseymiş erkekler bunun yolunu bir şekilde buluyorlar zaten, evlilik mutlu bir yuva kurmak için yapılır. Evlilik paylaşmaktır karşı tarafı kullanmak değil.

Hoşlanmadığın insanla görüşmek zorunda değilsin tabi ama abinin eşi olduğu için hiç görüşmeme de imkansız.Çok sık gidip gelme,araya mesafe koy,yapmacık davranmak zorunda da değilsin neysen o ol ama kırıcı da olma.Bazen sildinmi tam silemiyorsun idare etmek zorunda kalıyrsun

haa..azmak başı nedir diye araştırdım bodrumda bir plaj mış,restaurantı da varmış hadi ben iyimser olup kardeşinin tatilde olduğunu düşüneyim.

kadın sinirini yenemiyor,
kardeşim hergün 20 kere karısından fırça yiyor.telefondan nasıl bağırdığını bana kadar gelen sesten anlıyorum.
kardeşim çok pasif.
tamam tamam deyip geçiştiriyor.

o sizi pek ilgilendirmemeli, kendi ilişkilerinin dinamiği.. sizin kişisel bi probleminiz varsa görüşmezsiniz olurbiter ama o size yanaştıkça da geri çekilirseniz sizin adınız geçimsize çıkar bu da mesafe koymanızın bedeli olur, sevmiyorsanız katlanılır bir bedel bence... oturup ölçüp biçmek size kalmış ama çocuk olmasaydı boşardı, meymenetsiz suratlı, varlığı rahatsız edici falan demeniz kıskançlık olarak algılanır haberiniz olsun

Herkesin karakteri farklidir.

Sizin dusuncelerinize ters diye elestiremezsiniz. Sonucta ailenizden biri o.eğerki kardeşinizin mutluluğunu istiyorsanız katlanmak ve susmak zorundasınız ortada yiğeninizde varmış..

bir de sizin söylediklerinize bakılırsa kardeşinizin hakkında azmakbaşı diyen biri kardeşine ne kadar saygılıdır ki eşine saygılı olsun.

kardeşimi seviyorum ama gördüklerimi şahit olduklarımı sizde görseniz saygınız kalmazdı kardeşinize
bende onun gibi olsaydım hiçbişeye sesimi çıkarmasaydım keşke.
belki onun da patlama anı olacaktır. bilmiyorum.

ayrica dusunecek olursak karisi veya hanimi kelimeleri icinde kulp bulunabilinir,en iyisi sey diyelim; kardesimin evlilik bagi ile bagli bulundugu hanimefendi))

arkadaşlar azmakbaşı bodrum ilçemizin bir semti
yalan dünya dizisinin senaristi gülse birsel hanımlar tarafından lügatimizde farklı bir şekilde yerini aldı

Son düzenleme:
Zaten emin ol gelinde biti kadar sevmiyodur seni
sırf eşine olan saygısından huzursuzluk olmasın diye
senle kavga edip tartşsa bile bişey yok gibi davranmaya çalışıp
evine falan davet edip gönlünü almaya çalışıyor
ne mecburiyeti varki silip atar istese tatsızlık huzursuzluk istemiyor belli
olgun davranmış
sende kıskançlığından biraz kurtul bu kadar yüklnme
abin boşansa sevineceksin nerdeyse
hem abin azgın bilmem ne hastalığından bile evlendiyse bu durumda yine gelin mağdur
yazık bu kinine ilerde seninde başına bi azgın teke gelir..

pardon "gelin" kelimesinin benim bilmedigim ayip mustehcen bir anlami mi var,hakaret iceren bir kelime mi? niye insanlar gelin denmesine bu kadar tepkili,abinin hanimiysa yenge denir,kardesinin hanimiysa gelin denir,niye bu takinti??

haklısın arkadaşım ama bak dünde ben konu açtım abimin nişanlısına gelin dediğim için saygısız oldum ama biz birbirimize gelin ,görümce diyor bunun altında ne aranıyor anlamış değilim...hakaret değil bişey değil..

ne olması gerekirdi? bağırıp çağırıp vurması mı? doğru olanı yapmış. eşlerden biri kızgınsa biri sakin olmalı ki olay büyümesin. hem neden yürüdüğünü biliyor musunuz. belki maşayla bir şey yapıyordu elinde kaldı.

kardeşinizin eşini çok tenkit ediyorsunuz. aynısı ilerde başınıza gelir.bunu da unutmayın. gerçi siz genelde gelininile ilgili şeyleri unutamıyorsunuz galiba ama, bu da aklınızın bir köşesinde kalsın. düşünecek şeyleriniz olur.

december
senin konu icerigiyle bu hic benzesmiyor
agresif olmayi bi kenara koymalisin
gorumce tavsiyesi

haa..azmak başı nedir diye araştırdım bodrumda bir plaj mış,restaurantı da varmış hadi ben iyimser olup kardeşinin tatilde olduğunu düşüneyim.

ahahahaha cok iyi niyetli gördüm seni Madam :)

dün senn benim konumu okusaydın belkide okuyup yorum yapmışta olabilsin hakaretler,dalga geçmeler..neler neler..yani...

abinizi bazı konularda dolduruyormuşsunuz gibime geldi..
hatta boşansa küçük yeğeninize aldırmadan zil takıp oynayacaksınız.
benim arkamdan görümcem ve eşim dedikodumu yapsa değil kocamın üstüne maşayla yürümek o görümceye kızgın maşayla yürürdüm üstüne:)herkesin ilişkisi kendine abiniz küçük adam değil.bu kadını bu kadar sinirli yapan belki de sizlersiniz. ben kıskançlık sezdim nedense...bırakın abinizle dedikodu yapmayı...

december
senin konu icerigiyle bu hic benzesmiyor
agresif olmayi bi kenara koymalisin
gorumce tavsiyesi

pardnda agresif değilim sadece burda görümce kaynana durumlarında neden bu kadar kırıcı,hakaret edici yorumlar yapılıyorrr

Hoşl

yalan dünya dizisinde yapılmış bir espriydi.azgınlık demek için v.s.....
çok severek seyrediyorum o diziyi
iki bölümde kullanıldı ama dillere pelesenk olmamış daha

Bence yengeleri,yada görümceleri sevmek zorunda değiliz ama saymak zorundayız... konuşmak istemiyorum,sinir oluyorum sözleri garip geldi bana.. mesela benim abimin eşiyle de yüzde yüz anlaşıyoruz süperiz diyemem ama saygılı olmak zorunda bana,ben de ona.. yani olay çıkarmak anlamsız... konuşmayacağım,taşınmak istiyorum sözleriniz de garip.. eşiyle olan ilişkileri sizi ilgilendirmez size ne ki?resmi olun selam sabah o kadar.......küsmek ne ki çok saçma...işyerinde yada ailemizde birsürü insan var sinir olduğumuz ama resmi de olsa saygıyla yaklaşıyoruz hayat böyle birşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…