geline ısınamayan görümceler.

Evet bu konuda haklısın december90, biz sırf senden 9 yaş büyük yengene, gelin dedin diye üzerine çullandık, sırf bu yüzden seni saygısız ilan ettik vurun abalıya misali...

Yoksa yengen kafasız, saygısız dedin diye değil, resimlerini boy boy deşifre edip arkasından demediğini bırakmadın diye de değil. Sana haksız olduğunu anlatmaya çalışmadık bile biz zaten.

Madem içinde bu kadar şey kalmış, keşke konuyu kapattırmasaydın, başka konularda söylenip seni eleştirenlere laf dokundurmaya çalışmasaydın...

hayır canım. senin bahsettiğin şey saygı değil. sen kardeşinin eşine diş geçirmesini istiyosun.

kadın zaten mağdur olarak evlenmiş. kardeşin kendi içinde yaptığıyla ilgili suçluluk yaşıyodur zaten. bir de ne yapsın. patlama anında dövmesini de ister misiniz. eminim çok sevinirsiniz dimi.

iyi oldu diyip içinizin yağları da erir kesin.

Yahu! madem sizin anlattığınız şekilde; bu kadar kıskanç, çirkef, kompleksli, suratsız arkadan konusan sizden hazzetmeyen bir insan mış mış,

neden o zaman ısrar ile sizinle görüşmek istiyor ? Jestlerle, davetlerde bulunuyor ?

görümce olduğunuz için mi ? bahsettiğiniz yapı da olsaydı bu insan, görümce bile olsanız sizinle görüşmek istemezdi.

Acaba 1 e 5 katıyor olabilir misiniz ?

resimler konusuna gelince o zamanlar yükledim evet sonra sileyim dedim ama silinemediğini yöneticilere hep irtibata geçtim ama sildiremedim nedne bu kadar üstünme geldiniz pekii...

saygısız dememin sebebi kayınvalidesi olacak insana kalkıp da düğün slaonu ttulduktan sonra nişanlım benim ailemle kavga edip surat asarsa bende size tavır alırım dedi bu söylenilecek bişey mi ?kötü kayınvalide bunun üzerine ne yapardı sence ?kız ile daha şimdidien yüz göz olmamak adına abime söyledi,yanlış konuşur öyle ,ben ona iyi niyetle samimice davranıcam onun ailesine sen surat asıyorsun diye bana tavır alıcak benim ne günahım dedi?kalkıp da bunu nişanlısına anlatsın diye söylemedi arkadaşım..

neyse iyi oldu bu konuşmalar...
özellikler LEONELA güzel söyledi.yeğenim ve çocuklarım açısından pek bakmamıştım olaya.
bu da benim ayıbım.

december konu sahıbıne ayıp oluyor bu onun konusu.eger hala dertlıysen konunun acılmasını ıste bence.ınsanlar sana cevap yetıstırıcem dıye asıl konuya cevap veremıyor.nacızane fıkrım.

özellikler LEONELA güzel söyledi.yeğenim ve çocuklarım açısından pek bakmamıştım olaya.
bu da benim ayıbım.

Yanlış anlamayın ben niye görümcenizi sevmiyorsunuz, ona bayılmıyorsunuz diye kesinlikle eleştirmem.

Ama en azından saygı olmalı, bu "azmakbaşı" lafını cidden yakıştıramadım, hiç bir bayana da yakıştıramam.

Aradaki yorumları okumadım ama ben gelinde sorun görmüyorum. Çabuk kızıp, çabuk sakinleşen birine benziyor. Sizinle görüşmek istemesi de, jestlerde, davetler de hep bu yüzden.
Arada yeğeniniz var. görüşmek istemediğinize göre yeğeninizi görüştürüyor. İstese çok rahat engel olur, hatta emin olun ki eşinin yanında çocuğu gönderen odur, erkekler akıl etmiyor böyle şeyleri. (Zamanında görüşmemelerine rağmen beni babaannemlere götürmesi için hep annem hatırlattı.)
Bence davetlere, jestlere falan kötü niyetle yaklaşıyorsunuz.

Gelin burada konu açsa, aman bırak ne hali varsa görsün, yabani mi ne, çocuğu da gösterme ne faydası var zaten diye size yüklenirdik.

kızla yüz göz olmamak adına abini doldurmuş annen canım.. senin konun buradaki arkadaşla tamamen farklı lütfen kendini gelip burada aklamaya çalışma.. bak hala iyi niyet lafını ağzından düşürmüyorsun.. dün konunu anlattın belki yüz kişi yorum yaptı bir tane bile seni haklı bulan olmadı hala neyin ısrarı bu?

neden o zaman ısrar ile sizinle görüşmek istiyor ? Jestlerle, davetlerde bulunuyor ?

İşte bu!en çok anlamak istediğim veya kapasitem yüzünden hiçbizaman anlayamayacağım ŞEY:
Bunları yapmayı kessin.beni vicdan azabından kurtarsın.
birlikte sinemaya gitmek bile istemiyorum.başka filme gitcez diyorum.

ben sadece şunu söylemek isterim,
gelininizin kardeşinizle olan munasebetinden sizene.
hastalığından sizene
birde madem karısını ağzına sakız yaptı, çoçuk olmasaydı başanırım diye

vah erkekliğin haline ne ayıp ne ayıp. siz kendinize yandaş arıyorsunuz baktınızki bu da yok abinizle arasındaki munasebeti eleştiriyorsunuz. abiniz memnun değilse baksın çağresine orda burda eşi için boşarım diye laflar kullanmasın...

bir gün bir delikanlı da çıkar derki.... durduğun kabahat

aceba siz eşinizle tartşırken sesiniz yükselmiyormu
kedi gibi eşiniz konuşup sizmi dinliyorsunuz
kusura bakmayın da açtıgıınız konudan da belli kök söktürdüğünüz

bu da benim ayıbım.

Bence siz de öyle, kötü niyetli kıskanç bir insan filan değilsiniz ama kardeşiniz biraz ortalığı karıştırmaya meyilli olduğu için farkında olmadan tavır almışsınız karısına.Önce onun saygı duyması lazım ki ailesi saygı duysun. Belki kadın da o yüzden sizinle görüşüp kaynaşmaya çalışıyordur, arada başkaları olmadan birbirinizi tanıyın diye.

Yukarıda bir arkadaş uyardı, bu konuyu burada uzatmanın anlamı yok, eleştirilerden yakındığım mesajların gözüme takıldığı için cevap verme gereği duydum.

Eğer cidden dertliysen konunu açtırıp, kendini tekrar ifade edip, gelen önerilere kulak asmayı deneyebilirsin, buradan yalnızca bu cevabı verebilirim, konu sahibine ayıp olmasın.

azmakbaşı hastalğını kardeşine yakıştryorsun birde ne deyim
siz önce kendinize çeki düzen verin de ondan sonra gelinmi yengemi ne diyorsanız artık
onun hareketleri sinir etsin sizi ayrıca oda size sinir oluyordur bilin yani
ayrıca krdeşinizin size gelip eşiyle ilgili konular söylemesi çok ayıp
dengeyi kardeşin kuramamış ki siz kuracaksınız

O zaman kolayı var, bir sonraki kavganıza kadar bekleyin. Tartıştığınızda da kesin ve net bir şekilde onunla görüşmek istemediğinizi söylersiniz. Safınızı da belli etmiş olursunuz, iyi geçineceğim diye uğraş vermekten da vazgeçer, sizin peşinizi bırakır.

kardeşinizin eşini sevmek zorunda değilsiniz
herkes birbirinden aynı elektriği alamaz
bazen sebepsiz yere de ısınamadığımız insanlar olabilir.
onun şahsına ve kişiliğine tehtit ve tenkit oluşturmadığınız sürece bence sıkıntı yok
samimi olmak istemiyosanız da olmayın
ama bence ön yargılı da olmayın karşı tarafın bi çabası var
belki de gerçekten samimidir ve sizin baştan beri yıldızın barışmadığı için
ön yargılı yaklaşıyosunuzdur.
bazı insanların fenalığı dilindedir ama içinde yoktur
eğip bükmeden pat pat söylüyo patavatsız da olabilir
bence kardeşinizin hatrına sevmeyi alışmayı deneyin.
olmuyosa da zorlamazsınız.

kızlar bu hastalık nedir birisi yazsın.
vallahi bulamadım ve de ilk defa duydum

kızlar bu hastalık nedir birisi yazsın.
vallahi bulamadım ve de ilk defa duydum

Cinsel ihtiyaçları için evlenmiş.

O bir espri, bir dizide kullanılmış. Hani şu orçun var ya onun için söylenilmiş olabilir :S

vaktinde gelinimiz pardon kardeşimin eşi bizim yanımızda kardeşime çemkirirken müdahale ettim.yalnızken ne yapıyorsanız yapın ama bizim yanımızda kardeşime böyle davranma dedim.haliyle bozuldu.
geçenlerde kendiside gelinleri hakkında aynı şeyden dert yanıyordu.gelinimizin bize hiç saygısı yok.annemin babamın yanında bile kardeşime çekiriyor,diyordu.sende böylesin demek içimden geçti ama her doğru söylenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…