haklısın arkadaşım ama bak dünde ben konu açtım abimin nişanlısına gelin dediğim için saygısız oldum ama biz birbirimize gelin ,görümce diyor bunun altında ne aranıyor anlamış değilim...hakaret değil bişey değil..
kardeşimi seviyorum ama gördüklerimi şahit olduklarımı sizde görseniz saygınız kalmazdı kardeşinize
bende onun gibi olsaydım hiçbişeye sesimi çıkarmasaydım keşke.
belki onun da patlama anı olacaktır. bilmiyorum.
Evet bu konuda haklısın december90, biz sırf senden 9 yaş büyük yengene, gelin dedin diye üzerine çullandık, sırf bu yüzden seni saygısız ilan ettik vurun abalıya misali...
Yoksa yengen kafasız, saygısız dedin diye değil, resimlerini boy boy deşifre edip arkasından demediğini bırakmadın diye de değil. Sana haksız olduğunu anlatmaya çalışmadık bile biz zaten.
Madem içinde bu kadar şey kalmış, keşke konuyu kapattırmasaydın, başka konularda söylenip seni eleştirenlere laf dokundurmaya çalışmasaydın...
resimler konusuna gelince o zamanlar yükledim evet sonra sileyim dedim ama silinemediğini yöneticilere hep irtibata geçtim ama sildiremedim nedne bu kadar üstünme geldiniz pekii...
saygısız dememin sebebi kayınvalidesi olacak insana kalkıp da düğün slaonu ttulduktan sonra nişanlım benim ailemle kavga edip surat asarsa bende size tavır alırım dedi bu söylenilecek bişey mi ?kötü kayınvalide bunun üzerine ne yapardı sence ?kız ile daha şimdidien yüz göz olmamak adına abime söyledi,yanlış konuşur öyle ,ben ona iyi niyetle samimice davranıcam onun ailesine sen surat asıyorsun diye bana tavır alıcak benim ne günahım dedi?kalkıp da bunu nişanlısına anlatsın diye söylemedi arkadaşım..
neyse iyi oldu bu konuşmalar...
özellikler LEONELA güzel söyledi.yeğenim ve çocuklarım açısından pek bakmamıştım olaya.
bu da benim ayıbım.
resimler konusuna gelince o zamanlar yükledim evet sonra sileyim dedim ama silinemediğini yöneticilere hep irtibata geçtim ama sildiremedim nedne bu kadar üstünme geldiniz pekii...
saygısız dememin sebebi kayınvalidesi olacak insana kalkıp da düğün slaonu ttulduktan sonra nişanlım benim ailemle kavga edip surat asarsa bende size tavır alırım dedi bu söylenilecek bişey mi ?kötü kayınvalide bunun üzerine ne yapardı sence ?kız ile daha şimdidien yüz göz olmamak adına abime söyledi,yanlış konuşur öyle ,ben ona iyi niyetle samimice davranıcam onun ailesine sen surat asıyorsun diye bana tavır alıcak benim ne günahım dedi?kalkıp da bunu nişanlısına anlatsın diye söylemedi arkadaşım..
neden o zaman ısrar ile sizinle görüşmek istiyor ? Jestlerle, davetlerde bulunuyor ?
ben hiçbir müdahale de bulunmuyorum zaten.
ne yaparsa yapsın.
gelin o kadar mı kötü dediler,laf lafı açtı oyüzden söyledim.telefonda fırça çekmesi olayını..
ama bir keresinde benim şahit olduğum bir olay olarak; resmen üzerine maşa ile yürümüştü.
kardeşim gık bile diyemedi.
şoka girdim.
hala unutamıyorum
neyse iyi oldu bu konuşmalar...
özellikler LEONELA güzel söyledi.yeğenim ve çocuklarım açısından pek bakmamıştım olaya.
bu da benim ayıbım.
İşte bu!en çok anlamak istediğim veya kapasitem yüzünden hiçbizaman anlayamayacağım ŞEY:
Bunları yapmayı kessin.beni vicdan azabından kurtarsın.
birlikte sinemaya gitmek bile istemiyorum.başka filme gitcez diyorum.
kızlar bu hastalık nedir birisi yazsın.
vallahi bulamadım ve de ilk defa duydum
ben sadece şunu söylemek isterim,
gelininizin kardeşinizle olan munasebetinden sizene.
hastalığından sizene
birde madem karısını ağzına sakız yaptı, çoçuk olmasaydı başanırım diye
vah erkekliğin haline ne ayıp ne ayıp. siz kendinize yandaş arıyorsunuz baktınızki bu da yok abinizle arasındaki munasebeti eleştiriyorsunuz. abiniz memnun değilse baksın çağresine orda burda eşi için boşarım diye laflar kullanmasın...
bir gün bir delikanlı da çıkar derki.... durduğun kabahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?