Bence siz de öyle, kötü niyetli kıskanç bir insan filan değilsiniz ama kardeşiniz biraz ortalığı karıştırmaya meyilli olduğu için farkında olmadan tavır almışsınız karısına.Önce onun saygı duyması lazım ki ailesi saygı duysun. Belki kadın da o yüzden sizinle görüşüp kaynaşmaya çalışıyordur, arada başkaları olmadan birbirinizi tanıyın diye.
aceba siz eşinizle tartşırken sesiniz yükselmiyormu
kedi gibi eşiniz konuşup sizmi dinliyorsunuz
kusura bakmayın da açtıgıınız konudan da belli kök söktürdüğünüz
evet belki de karı koca onların aralarında tam oturmayan bir ilişki var.
tüm sorunların kaynağı burası da olabilir.
Kardeşim "çocuk olmasa boşarım" lafını bana söylemedi babama söylemiş.
annemede çok sıkıldığı zamanlarda "bana başka bir kız bulamadın falan diyormuş
neyse beni ilgilendirmez.
elimden geleni yaptım.
gene kompleksi ortaya çıkıyor.mesela bişeye alınmış.bişeyi kıskanmış.bana karşı değil,gidip anneme söyleniyor.
annem de sağolsun bana aksettirmeden duramıyor.
yoksa istediği kadar arkamdan konuşsun umurumda olmaz.arkamdan söylediklerini duyarak kendisine karşı doluyorum.
yüzleştiğimiz zaman tartışma büyük oluyor.benim de tersim pistir malesef
belli ne kadar ilgilendirmediği.
kusura bakma ama kardeşinde de iş yok gibi. insan eşi hakkında nasıl böyle bir şey söyler ya. sevmesen bile eşin o senin.
yazık. abi kardeş dediklerinize bir bakın. bir de tüm suçu geline atmışsın.
Ya hep, annemden duydum babamdan duydum, söylediği de ne malumsa..
Konu sahibi arkadaşım, bir şeyler hep söylüyorsun ama söylediklerinin hepsi 3 cü kişilerin agzından duydukların farkındasın degil mi ?
hayır, bana "neden kardeşin sana gelip çocuk olmasa boşanırım diyor" dediler de.ona cevaben.
Ama evet annem babam da, hep onun yüzüne karşı idare ediyorlar,
sonra gelip dertlerini bana boşaltıyorlar.
zaten sevmediğim insana böylece doluyorum offff
. Ama kimbilir maşayla üzerine yürümesine neden olan nasıl bir olaydı?
hayır, bana "neden kardeşin sana gelip çocuk olmasa boşanırım diyor" dediler de.ona cevaben.
Ama evet annem babam da, hep onun yüzüne karşı idare ediyorlar,
sonra gelip dertlerini bana boşaltıyorlar.
zaten sevmediğim insana böylece doluyorum offff
Sizin ona tavrınız, ikiniz arasında geçenlerden fazlası. Başkalarına karşı davranışları da var sizin soğuma sebepleriniz arasında.
Eğer başkalarına karşı somut bir yanlışını görüyorsanız neden bir kardeş gibi onu uyarmayı denemiyorsunuz? Cidden iyi niyetle yaklaşırsanız, geri teperse bile en kötü ihtimal aranız açılır. Eh, siz de uzaklaşmak istemiyor musunuz zaten?
konu sahibi açıkçası senden özür diliyorum yazdıklarımın için konu dışında yazılanlar için ..
şöyle ki aslında bütün sorun erkeklerde,ne olup biteni anlatması,anlatmasa emin ol sende gelininizle iyi anlaşırsınız ben buna eminim,bir erkek gelip annenei,babana anlatıyorsa olanları haliyle onlar konuşurken sizde duyunca gelininize karşı tuhaf oluyorsunuz..ama halbuki erkek ne eşinden ne de ailesinden olanı anlatmasa emin ol bunlar yaşanmaz...tek suçlu "erkek "
hatasını öldür allah kabul etmez zaten.
aslında ben söylemekten çekinmem ama benim gözümde bir kıymeti yok o insanın.düzeleceğinden umudum da yok.
olsaydı buraya konu açmazdım
çok çok çok basit bir olaydı, günlük rutin bişey, piknikte tuzun evde unutulması:)
ayrıca bunun evde oklavayla üstüne yürümeli bir versiyonu da yaşanmış onun sebebi de basit bir alışveriş hatası :)
bu arada bunlar annemlerle bir süre beraber oturdular o yüzden herşey kulağıma geldi malesef.
Bu sebepler bana hiç mantıklı gelmedi. İki ihtimal var. Ya olayın iç yüzü daha farklı , ya da o bayan ruh hastası. Her iki durumda da bizim buradan yapacağımız bir şey yok.
Ama ben kardeşinizi psikolojik olarak hiç sağlıklı görmedim. İlk ihtimal daha akla yatkın geliyor o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?