çok çok çok basit bir olaydı, günlük rutin bişey, piknikte tuzun evde unutulması:)
ayrıca bunun evde oklavayla üstüne yürümeli bir versiyonu da yaşanmış onun sebebi de basit bir alışveriş hatası :)
bu arada bunlar annemlerle bir süre beraber oturdular o yüzden herşey kulağıma geldi malesef.
erkek kardeşimin hanımına yenge mi demeliyim?
yani böyle hitap edenler mi var forumda???????
elbette yalnızken istediğiniz kadar birbirinize sesinizi yükseltebilirsiniz ama ailelerin yanında hoş olur mueşiniz ailenizin yanında size çemkirse hoşunuza gider mi
teşekkürler ben burdaki önerileri okuyup içinden bana uyanları süzücem inş...
özellikle Ladykaka'nın verdikleri
Cidden samimiysen, sana samimiyetle katılıyorum. Bu tip şeyler iki kişinin arasında kalması gereken şeylerdir.
Herkesin yanlışı hatası olur, 2 kişi kolayca çözebilir sorunları, ama işin içine ne kadar çok kişi karışırsa konu o kadar dallanıp budaklanır.
Farklı kişiler, farklı niyetler, farklı bakış açıları... Herkes işi kendine göre yorumlar, insanlar gereksiz yere birbirlerini yanlış anlayıp kırarlar.
sevememe sebebim kıskanç, kompleksli,hazımsız, dengesiz,sevimsiz ve çekilmez bir suratı var.
konu dışı olacak bu yorum ama samimiyim tabii canım ,eğerki abim anneme karşı dediği şeyleri anlatmasaydı emin ol biz abimin nişanlısına cephe almazdık,her insan kendi başına kararlarını vermeli,saygı çerçevesinde konuşup anlaşmalı,ailesine her iki tarafta laf ettirmemeli bence..bu hakkı kimse kimseye vermedi sonuçta hatasız kul olmaz canım..
konu sahibi kardeşin neden öyle sölüyor anlamadım ,iki insanın kafa yapısı uymuyorsa ayrılıcaktı yani.şimdi eşinede yazık açıkcası bu şekilde düşündüğü bilse nasıl üzülür ,onun çocuğunu 9 ay karnında taşımış,büyütüyor..
Ya bişey diyeceğim kızlar ...
Konu sahibine öyle bir yükleniyorsunuz ki; sanki olayları biliyormuş gibi .
İlle suçlu bulmak şart değil. Napması gerektiğini söylesek yeterli olmaz mı sizce ?:26::26::26:
konu dışı olacak bu yorum ama samimiyim tabii canım ,eğerki abim anneme karşı dediği şeyleri anlatmasaydı emin ol biz abimin nişanlısına cephe almazdık,her insan kendi başına kararlarını vermeli,saygı çerçevesinde konuşup anlaşmalı,ailesine her iki tarafta laf ettirmemeli bence..bu hakkı kimse kimseye vermedi sonuçta hatasız kul olmaz canım..
konu sahibi kardeşin neden öyle sölüyor anlamadım ,iki insanın kafa yapısı uymuyorsa ayrılıcaktı yani.şimdi eşinede yazık açıkcası bu şekilde düşündüğü bilse nasıl üzülür ,onun çocuğunu 9 ay karnında taşımış,büyütüyor..
Burada görümcelere,kaynanalara ne laflar edildi,ne acımasız eleştiriler..genelde desteklendi bu tür konular ama ne zaman ki görümce gelinden şikayetçi oldu kk da yer yerinden oynadı:))ama sonuçta gelinler de,kayınvaideler de,görümceler de insan değil mi?Kayınvalidenin,görümcelerin kötü olabileceği gibi kötü gelinler de var,suratsız dedikoducu,çekilmez gelinler! siz öyle değilseniz neden savunmaya geçiyorsunuz?
Konuya gelince eğer gelininiz gerçekten dediğiniz gibiyse hiç muhattap olmayın,bırakın abinizle mutlu olsunlar.Abiniz mutluysa gerisi teferruat,sizi de mutlu etmek mecburiyeti olmadığını düşünün.
dün senn benim konumu okusaydın belkide okuyup yorum yapmışta olabilsin hakaretler,dalga geçmeler..neler neler..yani...
onunla anlaşamıyor olabilirsin anlaşmak zorunda da değilsin ama onun hakkında kardeşine şikayette bulunmak çok kötü bi davranış.
afedersin ama bildiğin görümcelik etmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?