eğer bu şekilde dengesiz bir gelininiz varsa, görüşmeyi en aza indirin, bir zaman sonra zaten o da ısrarı bırakır... kavga durumunda çocuğunuz ve yeğeniniz daha çok etkilenir, en iyisi kavga etmeyecek kadar görüşmek bence....
kötü kayınvalide olduğu gibi kötü gelin de vardır elbet, niye bu kadar yüklenildi anlamadım...
gerçi siz de muhtemelen üzerinize çok gelindiği için, maksadı aşan sözler sarfetmişsiniz... biraz mesafe en iyi ilaç...
Bütün gelinler iyimiş gibi konuşuluyor ya komiğime gidiyorBurada ki tüm gelinler meleeeeek sanki Burda eminim ki bir sürü kötü gelin var.
Ya allah aşkına buraya gelin olan arkadaş dertlerini sıralayınca sorgulamadan inanıp karşı tarafın resmen ağzına ediyorsunuz çok afedersiniz.
Sorun gelin sorunları olunca neden düşman kesiliyorsunuz.
Bu hayatta insan herkesden dert yanabilir.
At gözlüklerini çıkarıp objektif olun.
Görümce yapmacık olunca vaaay densiz oluyor , ama yenge , gelin herneyse yapmacık olunca sorun kaynana - görümceden kaynaklanıyor.
Saçmalık hemde kocaman bir saçmalık.
Çok komiğime gidiyor - tarafsız-objektif - olamayan insanlar.
Nasıl gelinler kocalarına ailesi hakkında konuşma hakkına sahipse ailede kızda gördüğü yanlışı kardeşle-oğulla- abiyle konuşabilir diye düşünmekteyim. Abimle 22 sene devirmişim herşeyi de konuşurum . annemi de babamı da , çocuğu olunca çocunuda , yengemi de derdim kimdense abimle herşeyi konuşuurum. Ondan başka kimsem yok hayatta.
Şunu unutmayın o adam ağaç kavuğundan çıkmadı . Aile atmak kolaysa biz atalım o zaman.
Kabul edemiyorum böyle şeyleri.
Kimse tarafsız bakamıyor burada olaylara.
Konu sahibi benden yaşca büyük eğer karşında ki yapmacıksa sende yapmacık olMA kimse için kendi karakterini değiştirmek zorunda değilsin.
Ama kardeşin için çok da ters olma sonuçda o senin canın.
arkadaşlar azmakbaşı hastalığı nedir,ilk defa duydum?gerçekten var mı böyle bir hastalık?çok komik geldi ismi
Ayyy gideyimde biricik görümcemin elini ayagini öpeyim bari. Kadincagiz birakin bana laf demeyi gecende birisi sormus gelininizde daha bebek yokmu diye pat diye cevabini bogazina dolamis kadinin. Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz Allahim bozmasin amin. Konu sahibinin yazdiklarini okuyunca görümceme asik olasim geldi :)
gelin adayımız var, kıza ısınamamak değil de acıyorum resmen.. abimle evlencek allah akıl fikir versin insan nasıl bu kadar kör olur
gelin adayımız var, kıza ısınamamak değil de acıyorum resmen.. abimle evlencek allah akıl fikir versin insan nasıl bu kadar kör olur
neden böle düşünüyorsun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?