Gelinim beni tehdit ediyor

gelininiz size bukadar lafı sayıyor siz hala bu kadar iyi niyetli cevaplar mı veriyorsunuz? sizden yaşça küçüğüm belli ki saygıda kusur etmek istemeden naçizane fikrimi söylemek isterim.. benim annemde 45 yaşlarında gelini çok edepsiz. ama bir yerde annem dur diyor. siz dur demezseniz bu iş çığrından çıkar ki çıkmışta. bu ikiniizin arasında oğlunuzu karıştırmadan haddini bildirin.

Valla surekli kaynanalar yerden yere vuruluyor burada. Ama ben görüyorum ki bazı gelinler kaynanadan beter. Benim yengemde anneme karşı cook saygisizdir ki annem evlerine senede uç dört defa birkaç saatliğine girer. Karışmaz etmez, kalkar kendi çayını koyar vs. ha diyelim ki siz anlattiginiz kadar masum değilsiniz yine de eşinin annesi olarak saygi göstermek zorunda gelininiz. Bu kadar taviz vermeyin lütfen. Oglunuzu karistirmaniza gerek yok. Siz de onun ağzının payını verin ve oğluma anlatirsan hayatı sana dar ederim deyin.

Gelin hep mi öyleydi? Yoksa arada olaylar mı yaşandı?
Olayın geçmişi yoksa oğluna söylemek yerine sen cevabı vermelisin.

Yorumları takip edemedim ama buda isim soy isim yaş Zeynebin konusuna hic yorum atmadim ama takip ettim ahanda buda o.
Sessiz gariban masum kaynana rolünde şimdi de,oğlunu everdi herhalde :kahve:

Soyle tabii ki ya. Ne bicim insanlar var hayatta. Allah insan gibi insanlarla karsilastirsin. Oglun da karisinin ne oldugunu bilsin. Simdi alttan alta dolduruyordur kocasini. Bir de senin gozunden baksin.

çok güldüm konuya çünkü çağımızın gelinleri geleceğin kaynana adaylarının bir çoğu çok ürkütücü buradan görebiliyorum.korkudan güldüm :KK45:

merhabalar ben genç yaşta evlenip çocuk sahibi oldum.18 yaşında oğlumu doğurdum.oğlumda 3 sene evvel evlendi ve 1 yaşında torunum var.benim derdim gelinim ile.oğlumla eşi geçen hafta yeni bir eve taşındılar ben de uzun zamandır onlara ziyarete gitmiyordum gelinim biraz ters bir insandır beni pek sevmez sık sık bunu hissettirir.torunumu çok özlediğim ve yeni ev için dün onları ziyarete gittim.biraz oturduktan sonra oğlum işe gitmek için evden çıktı.gelin ben ve torunum kaldık.oğlum evden çıkmadan önce karısına anneme bi kahve yapta içsin demişti gelinde biraz surat asınca gerek yok kızım çok kalmayacağım zaten dedim oğlum bu duruma bozulunca gelin hemen toparlayıp olur mu anne bekle sen diyerek kahve yapmaya gitti.oğlum gittikten sonra kahveyi getirdi teşekkürederim kızım dedim aldım cevap vermedi.kahveden bi yudum aldım içinde şeker yoktu ben de şekersiz içemem kahveyi kızım bana şeker getirebilir misin dedim bana mufak orda kalk kendin al kahveyi buldun da bunuyosun dedi ben evladım kendim alırım zaten de yeni ev düzeninizi bilmiyorum mutfağını karıştırmayayım diye öyle dedim deyince gelip oturuyosun hizmet bekliyosun işim gücüm azmış gibi senle mi uğraşacağım dedi ben de bir şey demedim kalkayım ben artık dedim kapıdan çıkarken beni uğurlamadı oturduğu yerden bu evde konuştuklarımız burda kalacak eğer kocama bir şey söylersen seni çok kötü yaparım bilmiş ol dedi ben de evden çıktım şimdi size sormak istediğim oğluma bi şey söylemeli miyim sizce böyle bir kadın torunuma iyi bakıyor mudur eğer oğluma söylersem biliyorum işi boşanmaya kadar götürür ortada çocukları da var kimsenin yuvası bozulsun kimseye kötülük olsun istemem sizce söylemeli miyim oğluma yoksa söylediklerini saklamalımıyım yardım ederseniz çok sevinirim hnmlar şimdiden teşekkürler
konu gerçekçe eğer tabiki kendinizi ezdirmeyin.ne kadar kötü kayınvalde varsa o kadar da kötü gelin var bence sizinde gelininizin geleceği kötü kayınvalde adayı.oğlunuza anlatmayın size nasıl cevap veriyorsa o şekilde yanıt verin.

Yer yüzünde böyle kv var mıdır acaba cidden ?:işsiz:
olmaz mi ne iyi nede kötü kaynanalar var:)
benim kaynanam çok iyi çok şükür kötü bişey demiyo
güzel uygun dile getiriyor.
gücenmesin diye eşime sölüyor.
hiç de kaynanama agir laf sölemedim oda sölemedi.
burda gelini ortada bişey yokken kvye kötü davraniyor.
bu dünya etme bulma dünyasi
torunu erkek olursa
onun da gelini aynisini yaparsa bu durumu aklina gelir
o yüzden kendi oğluna bişey demesin.

Vallahi yazdıklarınıza hiç inanasım gelmedi... Ama doğruysa siz çok mu saf gibi durdunuz gelininizin yanında da boyle cesaret bulmus.. Ya da simdiye kadar boyle ters hareketleri oldugunda hiç ses cıkarmadınız kı bu kadar haddını asmıs... Kayınvalideyi bırakın ben erkek arkadasımın evine gittiğimde bile erkek arkadasımın annesini kaldırmam yerinden kalkar ben kahve yaparım, bu ne terbiyesizlikmiş.

Bence gelininiz hasta. Önce bir kaç ses kaydı ve görüntü kaydı al. Elinde kanıt olsun. Gerek olursa çıkartırsınız. Delillleri toplayıp sonra oğlunuza söyleyin

merhabalar ben genç yaşta evlenip çocuk sahibi oldum.18 yaşında oğlumu doğurdum.oğlumda 3 sene evvel evlendi ve 1 yaşında torunum var.benim derdim gelinim ile.oğlumla eşi geçen hafta yeni bir eve taşındılar ben de uzun zamandır onlara ziyarete gitmiyordum gelinim biraz ters bir insandır beni pek sevmez sık sık bunu hissettirir.torunumu çok özlediğim ve yeni ev için dün onları ziyarete gittim.biraz oturduktan sonra oğlum işe gitmek için evden çıktı.gelin ben ve torunum kaldık.oğlum evden çıkmadan önce karısına anneme bi kahve yapta içsin demişti gelinde biraz surat asınca gerek yok kızım çok kalmayacağım zaten dedim oğlum bu duruma bozulunca gelin hemen toparlayıp olur mu anne bekle sen diyerek kahve yapmaya gitti.oğlum gittikten sonra kahveyi getirdi teşekkürederim kızım dedim aldım cevap vermedi.kahveden bi yudum aldım içinde şeker yoktu ben de şekersiz içemem kahveyi kızım bana şeker getirebilir misin dedim bana mufak orda kalk kendin al kahveyi buldun da bunuyosun dedi ben evladım kendim alırım zaten de yeni ev düzeninizi bilmiyorum mutfağını karıştırmayayım diye öyle dedim deyince gelip oturuyosun hizmet bekliyosun işim gücüm azmış gibi senle mi uğraşacağım dedi ben de bir şey demedim kalkayım ben artık dedim kapıdan çıkarken beni uğurlamadı oturduğu yerden bu evde konuştuklarımız burda kalacak eğer kocama bir şey söylersen seni çok kötü yaparım bilmiş ol dedi ben de evden çıktım şimdi size sormak istediğim oğluma bi şey söylemeli miyim sizce böyle bir kadın torunuma iyi bakıyor mudur eğer oğluma söylersem biliyorum işi boşanmaya kadar götürür ortada çocukları da var kimsenin yuvası bozulsun kimseye kötülük olsun istemem sizce söylemeli miyim oğluma yoksa söylediklerini saklamalımıyım yardım ederseniz çok sevinirim hnmlar şimdiden teşekkürler

Sizin gibi kayinvalideler var mi gercekten... ben anne anne diye kostukca peşinden beni hep iter kayinvalidem. saygını sevgimi asla bozmadıgim halde şikayet eder.
Allah gelininizi ıslah etsin inşallah. imrendim sizin saygılı tavriniza o yuzden yazmadan geçemedim..

Konuşmalarını mutlaka kayda alın, çünkü oğlunuza ilk söylediğinizde yapacağı şey inkar etmek. Her ne olursa olsun siz bir annesiniz, kendi çocuğunu da bu düsturla yetiştiriyordur.
İyi niyetten maraz doğar.

Ben kimseyi kimseye şikayet etmeyi doğru bulmuyorum. Gelinde sizde yetişkin insanlarsınız. E kızdırdıysa sizi kendi sınırlarınızda karşılık verin. cok başbaşa kalmayın oğlunuz varken gidin hep.

olmaz mi ne iyi nede kötü kaynanalar var:)
benim kaynanam çok iyi çok şükür kötü bişey demiyo
güzel uygun dile getiriyor.
gücenmesin diye eşime sölüyor.
hiç de kaynanama agir laf sölemedim oda sölemedi.
burda gelini ortada bişey yokken kvye kötü davraniyor.
bu dünya etme bulma dünyasi
torunu erkek olursa
onun da gelini aynisini yaparsa bu durumu aklina gelir
o yüzden kendi oğluna bişey demesin.
İyi kv illaki vardır ama konu sahibi iyi kv den ziyade fazla alttan alıyor (argosunu yazmak istemiyorum ama anladığını düşünüyorum )benim ışte tam da böyle kv nin varlığına inanasım gelmiyor sen diyorsun orta da birşey yokken kötü davranıyor gelini allah aşkına Türkiye de hangi kv bu derece ezdirir kendini?

Ay inanmıyorum ya ne kaynanalar var ben olsam orda o gelinin ağzına s...dım geri zekalı ya melek gibi kaynanası var birde kalkmış neler diyor aptal bence oğlunuza şimdilik bisey demeyin gelininizle konuşun benim sana kotulugum yok ama eğer bir daha beni tehtit edersen de ozaman gorursun kötülüğü de ve tehtit et sende onu yine aynı davranirsada oğlunuza söyleyin ilerde torununu bile göstermez sana o nankor gelin

Ben Kaynanam'a bunu yapsam, kesin söyler. Sizde söyleyin bence. Susarsanız bu sürekli tekrarlar :( üzüldüm valla ne diyeceğimi bilemedim. Bu devirde de gelinler kaynana, kaynanalar gelin olmuş. Tabii ben bunu herkes için söylemiyorum. Örnek olarak sizin gelin bana çok ters ve saygısız geldi. ..

Niye inanmadım ki acaba ben? :işsiz:
Aklımız da hep kötü kayınvalide profili oluşturduğumuzdan mı?
Yoksa gerçekten yazılanlar çok mu yapmacık, senaryo gibi?
Bilemedim :KK64:

Back
X