- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi fatmatskrn35
Çok kötü bir insanmış gelininizmerhabalar ben genç yaşta evlenip çocuk sahibi oldum.18 yaşında oğlumu doğurdum.oğlumda 3 sene evvel evlendi ve 1 yaşında torunum var.benim derdim gelinim ile.oğlumla eşi geçen hafta yeni bir eve taşındılar ben de uzun zamandır onlara ziyarete gitmiyordum gelinim biraz ters bir insandır beni pek sevmez sık sık bunu hissettirir.torunumu çok özlediğim ve yeni ev için dün onları ziyarete gittim.biraz oturduktan sonra oğlum işe gitmek için evden çıktı.gelin ben ve torunum kaldık.oğlum evden çıkmadan önce karısına anneme bi kahve yapta içsin demişti gelinde biraz surat asınca gerek yok kızım çok kalmayacağım zaten dedim oğlum bu duruma bozulunca gelin hemen toparlayıp olur mu anne bekle sen diyerek kahve yapmaya gitti.oğlum gittikten sonra kahveyi getirdi teşekkürederim kızım dedim aldım cevap vermedi.kahveden bi yudum aldım içinde şeker yoktu ben de şekersiz içemem kahveyi kızım bana şeker getirebilir misin dedim bana mufak orda kalk kendin al kahveyi buldun da bunuyosun dedi ben evladım kendim alırım zaten de yeni ev düzeninizi bilmiyorum mutfağını karıştırmayayım diye öyle dedim deyince gelip oturuyosun hizmet bekliyosun işim gücüm azmış gibi senle mi uğraşacağım dedi ben de bir şey demedim kalkayım ben artık dedim kapıdan çıkarken beni uğurlamadı oturduğu yerden bu evde konuştuklarımız burda kalacak eğer kocama bir şey söylersen seni çok kötü yaparım bilmiş ol dedi ben de evden çıktım şimdi size sormak istediğim oğluma bi şey söylemeli miyim sizce böyle bir kadın torunuma iyi bakıyor mudur eğer oğluma söylersem biliyorum işi boşanmaya kadar götürür ortada çocukları da var kimsenin yuvası bozulsun kimseye kötülük olsun istemem sizce söylemeli miyim oğluma yoksa söylediklerini saklamalımıyım yardım ederseniz çok sevinirim hnmlar şimdiden teşekkürler
Öncesinde catısmalarınız oldu mu
Bnde kv hiç sevmem ama asla bu tarz konusmam
Oğlunuza soylemeyın onlar mutlu olabilirler ama siz bu kadınla görüşmeyın