Gelinim beni tehdit ediyor

Konu doğru olabilir. Ensesine vur, lokmasını al lafımız var biliyorsunuz. Bu lafın çıkması da elbette öyle olan birileri baz alınarak olmuştur.

Hanımefendi, oğlunuza söyleyin. Ne yaptıysa söyleyin eğer gerçekten dediğiniz gibi olmuşsa.
Burada tam tersi konulara alışkın insanlar, kayınvalidenin yuva yıkıcı olması, hadsiz olması gibi; tam tersi konu açılınca insanlar afallandı haliyle.

Gercek olamdıgını umuyrum ama eger gercekse bu tarz kaynanalara alısık degıl bu platform :) fazla ıyısınız ben olsam drekt sylerdım azıck haddını bılsın destur yanı...

brde bundan snra oglun varken gıt hızmet ettır ayagına donsun daha snra ararsa acma sana sacma sapan tehdıt mesaJları atarsa onlarıda ogluna goster snra masum masum kızım ben senı sevıyorum neden byle yapıyorsun de ogren bunları kaynanalık boyle yapılıyor

Oğlunuzdan saklamayın aman araları bozulmasın diye. Sağlam bi yuva bu tür sebeplerle yıkılmaz zaten ayrıca gelininiz çok saygısız, ne kadar sessiz kalırsanız o kadar tepenize çıkar bu tipler. Herkes haddini bilmeli.
Biz de zamanında çok taviz verdik koca popolarını büyüttük bazılarının sonra o popoyu ağzımıza doğru çevirdiler iyice, bilmem anlatabildim mi. O kadar sinirim zıplıyor ki böyle şeyleri okuyunca hep o ezikliğimiz, aman araları bozulmasın, aman susalım, boşverelim deyip deyip kendimize yaptırdığımız saygısızlıklar, maddi manevi sömürülmelerimiz geliyor aklıma, ALLAH a havale ediyorum hep. Oh be içimi döktüm bende he:) Ağzımı da biraz bozmuşum kusura bakmayın.
Konu sahibi SAKIN KENDİNİ EZDİRME!

Yapma, nadir örneklerden kendisi tmm ezdirmesin kendini ama cadı kaynanaya donusmesin malum cadı kaynanalar kanayan yaramız

Konu ne kadar gercekci onu bilemem ama yeryuzunde boyle kayinvalideler var hatta gelini oturup kv yemek yapani gordum ben
Eger konu dogru ise siz kendinizi niye bu kadar eziklediniz anlamadim annesiniz siz.
Eger bir sucunuz yokken size boyle davraniyorsa oglunuz bilmek zorunda saklarsaniz oglunuzu kandirmis olursunuz. Bu tarz gelin kim bilir kocasini nasi dolduruyordur oglunuza laf arasinda acik acik soyleyin

Eger gercekten anlattiginiz gibiyse bosasin ablacim, ne aciyorsunuz? Allahimboyle kv boyle gelin dusuyor, inanamiyorum. Siz niye ses etmediniz ki? Hic degilse al kaveni basina cal terbiyesiz deseydiniz keske. Cok sinirlendim cok.

Oğlun neden başta ikram yapmadı da kapıdan çıkarken kahve yap dedi

Benim bildiğim kahve gelince yapılır aradan zaman geçince değil

Kalk mutfaktan al deyince de içmem saool denir kalkılır

Oğluma dersem kesin boşanırlar da gerçekçi değil bence kesin boşanacak adamın eşi bunu diyemez

hanımlar konuya inanmamışsınız ben sizden yardım istediğim için yazdım bunu muhtemelen hepinizin yaşı benden küçük ilerde oğullarınız kızlarınız evlenince inşAllah size böyle insanlar denk gelmez dün yaşadım bu olayı iyiliğimden değil böyle bir şeyi oğluma söylersem yuvaları yıkılabilir araları açılır torunum anası babası ayrı büyür diye sustum büyük terbiyesizlik yaptığının ben de farkındayım böyle insalar var yaşadıkça görürsünüz ben eşimi genç yaşta kaybettim oğlumu çok zorluklarla büyüttüm bilirim yuvanın yıkılmasının ne kadar zor ayrı tek başına çocuk büyütmenin zorluğunu bu yüzden ortada torunum var size danışmak istemem bundan yoksa bir dk durmazdım

Tam olarak diyaloglar bu şekilde olmasa da böyle ikiyüzlü insanlar çok. O yüzden ben senaryo diye düşünmüyorum ya, ne oyuncu insanlar yaşıyor aramızda bilemezsiniz.
Doğrudur ama bu kadar naif bir biçimde anlatılması insanı şüpheye düşürüyor ki buradaki konularda ki kaynanaları gördükten sonra inanmak güç geldi

Yapma, nadir örneklerden kendisi tmm ezdirmesin kendini ama cadı kaynanaya donusmesin malum cadı kaynanalar kanayan yaramız

ayol oyle gelıne boyle kaynana yoksa terbıyelı saygılı bı kızımızın basını neden yakalım dımı :) analar kıymetlıdır usagi bas tacı olmayı hak eder uc gunluk dunyada sevmek sevılmekten guzel bırsey yok bence bu ıkılının tatlı tatlı gecınmesı ıcın kv bıraz cadılaşmalı yoksa o gelın bu kadını cıg cıg yer şaka bır yana zaten hamurunda yksa kımse ezıyet edemez bu teyzede benım lafımla gıdıp gelıne cektırecek bı teyze degıl bence ama yapsa ıyı olur kıymetlı olur kendı bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…