Gelinim beni tehdit ediyor

Hayirdir hanimlar gelin bir bardak kahve yapacak diye kvalide tasinirken yardim etmek zorunda mi? kahve yahu kahve.. bir kahve ya da guler yuz icin sirt masaji falan da yapsin isterseniz.. komik..

Konu sahibi ne sabir varmis sende gecirmemissin o kahveyi kafasina.. ogluna soyleme gelecek sefere kafasini duvara surt kivilcim ciksin, sonrada gel buraya konu ac eglenelim..

Bazilariniz gelin gozuyle bakip yaziyir sadece. Biraz da kv acisindan empati yapsak fena olmaz. Kotu kv agirlikta da olsa kotu gelinler de var. Belki gercek bu konu belki degil ama eminim boyle iliskiler vardir. Yorumumu ona gore yaptim. Ha gelin ha kv hddini bilmiyorsa bildirmek lazim. Illa bosanmasini saglayarak degil, o laflari agzina tikardim. Ha duyulurmus bosanirmis da onu dahic dusunmezdim. Iki yuzluluk yapmasaydi. Kv bana kalk kendin al diyemez. Gelinim olursa o dadiyemez. Evine gittigim kimse diyemez. Bende diyemem tabiki.

Tek tarafli dusunmemek lazim.Daha oncesinde birsey yapmis olmaniz gerekir gelininize.Yani evlilik asamasindayken falan misal benim kayinpederim iyi bir insandir suan bana bir zarari yok.(laf sokmalari haric)Ama nisanlilik doneminde bana taki konusunda imali konusmalar yapti ve ben o gun bugundur ona soguk dururum.Ama saygisizlik asla.

Benim gelin olsa orada haddini bildirirdim
Nasıl bu kadar sakin durdunuz hayret ettim doğrusu!!! Neyden korkuyorsunuz Allah aşkına elinde kozunuz falan mı var

Valla insanlar sadece yaptığı kötülüklerden değil yapmadığı iyiliklerden de sorumludur
Ben zor durumdayken bana yardımcı olmayan benim yanımda olmayan kv ile görüşmüyorum mesela

Dipnot.hic saygisiz davranmadım o ayrı

o anda geline tepki vermeniz lazımmıs sessiz kalınmaz boyle bir durumda asıl sen ayagını denk al ogluma soylersem kim kimi fena yapıyor goruruz diye tehdit etseymissiniz:) onceden sorunmu yasadınızda boyle cephe almıs yoksa psikolojik sorunlarımı var bunun durduk yere boyle davranıyor

Yeni üye
İlk mesajı
Fantastik senaryo
Okulların tatil olmasını fırsat bilen ergenler kk'ye akıyordu.

Zor durum gorecelidir.. ben bugune kadar kendi evimi bile tasimadim geliniminkini hic tasimam mesela.. cagirirsin nakliye firmasini tasir, bir kadin da tutarsin yerlestirir.. bu beni kotu kvalide yapacaksa gelin cok sansli simdiden, kabusu olurum :)

Buradaki KV düşmanları ni anlamıyorum çok iyi bile olsa veryansın!!! KK olarak herkes birgün KV olacak ve eminim ki gelin evine gidemeyecek duruma gelecek ler öyle bir nesil yetişiyor çünkü

Aa sen bilmiyor musun.. bu ulkede iyi kvalide olmak icin nisanda -dugunde donuna kadar alip, bogazina kadar takiya bogacaksin.. evlerini alacaksin, onu doseyeceksin sonra oglunu reddedeceksin.. gitmeyeceksin, aramayacaksin hele hele opmek !!! allahim evlerden irak asla yapmayacaksin.. o zaman bir tik sinif atlayabilirsin gelinler diyarinda

Bu duruma böyle sessiz kalmissaniz demekki sizinde cekindiginiz şeyler var ya da birsey yaptınız ki bu tehdite boyun egdiniz yoksa orda ona böyle davranmazdiniz tek taraflı bakamadim olaya

Yardim etmek zorunda degil ama uzun zamandir gormedigi torununuda bir haftalik yeni evde gormeye gitmesi normal degil.

Birde bir yoruma cevap verip ortaya yorum yapmalar yokmu

Vay arkadas
Burada kv ler yerden yere vurulunca kimse
Ne yaptin da boyle davrandi,
Mutlaka evveliyati vardir diye bakmiyor olaya.
Kv tasinirken gelin de yardim etmemis olabilirdi.
Kv de evden kovsa bir kahveyi masaya vursa olay cikar.

Konu gercekse ablacim
Ac telefonu ver ayari.. arkandayim :d

Yardim etmek zorunda degil ama uzun zamandir gormedigi torununuda bir haftalik yeni evde gormeye gitmesi normal degil.

Birde bir yoruma cevap verip ortaya yorum yapmalar yokmu

Eh alindiginiza gore demek ki yerine gitmis, her yorumu alinti yapacagiz diye bir kural var da ben mi bilmiyorum

Yahu kadinin ne zaman gidecegine de biz mi karar verecegiz o zamani uygun gormus gitmis.. gelini kutsayacagim diye ne yazacaginizi bilmiyorsunuz resmen..

20 yil sonra cok eglenecegiz

Cadı gelinler hızla türüyor.. Allahın cezası ya kendinden büyük birine bu ne saygısızlık nefret ediyorum böylelerinden!

Bu şimdiden böyleyse ele avuca düşseniz haliniz yaman. Allah insanın içinden merhameti eksik etmesin.

Hiç acımayın böyle bir mahlukat oğlunuza torununuza ne kadar iyi davranabilir? Bir ara gene gidin ama telefonunuzu içeri girmeden ses kaydına ayarlayıp cebinize koyun ve sakın renk vermeyin. Oğlunuza da verin kaydı, büyüklerine hele de kocasını ne emeklerle büyütmüş annesine saygısızlığın cezasını çeksin.

Kendi yaşanmışlıklarımızı baz alıp yorum yaptığımızdan konuya objektif yaklaşamıyor olabiliriz.
Mesela ben yaşadıklarımı anlatıp altına da en son geldiğinde eşim annesine kahve yapmamı istedi ..... diye yaşadığınız olayı yazsam muhtemelen alacağım yorumlar iyi yapmışsın falan olur,
demek istediğim sanırım bu olayın bir öncesi var eğer ki yoksa durduk yere böyle yaptıysa oğlunla paylaşman mantıklı olur

Doğru diyorsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…