Gelinim beni tehdit ediyor

Kişilerin akrabalık isimleri önemli değil ki. Sonuçta siz misafir olarak gitmişsiniz. İster kayınvalide olsun adınız, ister kuzen, arkadaş. Eve gelen misafire gelininizin yaptığı gibi yapılmaz.

Oğlunuza söylemeden önce, gelininiz ile konuşun ve rest çekin. Böyle davranmaya devam edersen oğluma anlatacağım deyin. Bir düzelme şansı verin. Hala aynıysa oğlunuzu kışkırtmadan olanları anlatın.

Oha geline bak. Söyle oğluna boşarsa da bosasin. Yazık onun yetistirecegi yavruya

Eğer gerceksen ki değilsen bile böyle kişiler var maalesef gelininize , "yaptığın saygısızlığa ve tehdite cevap vermemenin tek nedeni torunum ve oğlumun mutluluğu.
Bir daha saygisizliginin noktasını görsem buna asla göz yummam demelisiniz.
Oglunuza söylemenin bir anlamı olmaz şimdilik gibi geldi.

Gelininiz bu zafiyetinizi anlarsa üzerinize daha çok gelmekten hiç çekinmeyecektir emin olun. Siz kendinizi ezdirmediniz diye yuva yıkılmaz. Mesafeli olun, karşınızdakini ezmeyin ama kendinizi de ezdirmeyin yoksa bu tavırların sonu gelmez. Ha gelin sizi sevmiyor görüşmek istemiyor mu, görüşmeyin ama sadece gelininizle; oğlunuz ve torununuzla sürekli görüşün ve size olan tutumundan oğlunuza bahsedin. Gelip gitmemenizin sebebini bilsin. Yoksa siz kötü kaynana o masum gelin olur, hikayede böyle başlar böyle biter.

he hey ! Kv nin de gelinin deçirkefini yolarım ben !

Ne kadar zor ya bizim insanımız için '' Bu kadın benim eşimi doğurmuş, büyütmüş , benim sevdiğim adamın annesi . bu kadın bana kötü davranmadıkça ben ona saygısızlık etmeyeyim '' demek

Ve yine ne kadar zor '' bu kız benim oğlumun ömrünün diğer yarısı ben ara ara gideyim tatlı tatlı hoşbeş edip bırakayıp . Zor bir durum görmedikçe büyüklük kozumu kullanmayayım '' demek...

Ben her zaman derim had bildirmek büyük içinde küçük içinde saygısızlık değil . daha saygılı bir ilişkinin başlangıcıdır . Zamanında had bildirmeniz gerekti bence ... Oğlunuza şikayet etmek ne bileyim dolduruş gibi bence gelininizle oğlunuuzn yanında yüzleşin .

Doğrudur ama bu kadar naif bir biçimde anlatılması insanı şüpheye düşürüyor ki buradaki konularda ki kaynanaları gördükten sonra inanmak güç geldi

Doğrudur :) Bende burdaki kaynana problemlerini okuyunca "ulen ne kaynanalar varmış, ne de dertli gelinler varmış" diyorum çünki biz gerçekten çok çektik. Kimse kendi yoğurduna ekşi demez ama bilmiyorum yani anlatsam ah bi anlatsam sinir küpü olursunuz. Hep iyilere kötü, kötülere de iyiler düşüyor ya :)

Valla KK alıştı kötü kvlere o yüzden kimse inanmıyor.
Ama ben nedense inandım size.
Aşırı sabırlı ve düşüncelisiniz maşallah.
O gelin olacak cinsi yolasım geldi konuyu okurken.
Söyleyin oğlunuza olduğu gibi olayı hiçte çekinmeyin valla.
Sizi sevmek zorunda değil ama saygı duymak ZORUNDA.
Eğer oğlunuz da biraz vefalıysa gerekeni yapar.
Herkes ettiğinin cezasını çeksin.
Sonuçta türlü entrika uydurup aralarını bozmuyorsunuz olanı söylüyorsunuz.
Susarsanız hata edersiniz.
Çok sinir oldum.

Gercekci gelmedi ama gercek diye cevap yaziyorum ki umarim gercektir.

O eve yeni gittiginize toplanma tasinma ve yerlesme surecinde yanlarinda bulunmamissiniz kiz bebegi ile kosturup yerlesmis isler bitmis siz gitmissiniz.Bu davranisi hos degil ama bir kahveyle agirlandiginiza gore habersizde gitmissiniz.

Ama oglunuza soylesenizde o evlilik baskalarinin iki kelimesiyle bitmez korkmayin

Niye kendini ezdiriyorsun ki , cevap ver altta kalma , oğluna da söyle

Maalesef bu hayatta iyi kaynanalara kötü gelinler, kötü kaynanalara iyi gelinler düşüyor ve kötü kaynana elinde harcanıyor. Yazdıklarınız bana abartı gelmedi bunları yapabilecek 2 yüzlü insanlar o kadar çok ki. Bence oğlunuza söyleyin. 2 yüzlü insanlara haddini bildirmek gerek.. Susarsanız kendisinden korktuğunuzu düşünür ve çok daha saygısız davranışlarla devam eder.

o yuvayı biraz da gelininiz düşünsün o zaman. sizin korktugunuz kadar o da korksun yuvasının yıkılmasından. söyleyin oğlunuza yaptığı terbiyesizligi. karşıdaki insandan art niyet görmediği sürece böyle davranması çok yersiz.
hiç kimse kendisine bu kadar iyi ve anlayışlı davranan kayinvalideye böyle kötü davranamaz hakkı yok buna. kendinizi ezdirmeye devam etmeyin artık.

Çok güzel bir noktaya deginmis arkadaş
+1

Şok oldum saygısız gelin.Söyleyin oğlunuza tabi karısının ne olduğunu öğrensin.Bir de tehdit ediyor haspa.Çok kızdım.

Kötü insan vardır arkadaşlar ...

Kötü insan gelinken de kaynana iken de kötüdür .

Ha sık duymuyoruz forumda ... çünkü ortalama kv olma yaşı 50+ desek ... forum kullanma oranıda o derece azalıyor .

Konu inandırıcıdır değildir ... ama kendi gölgesinden bile korkan , zaten o yaşına kadar ezilmiş , öz güveni yitmiş kadınlar(kv ler) ve onlara kök söktüren gelinler var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…