- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi fatmatskrn35
-
Kişilerin akrabalık isimleri önemli değil ki. Sonuçta siz misafir olarak gitmişsiniz. İster kayınvalide olsun adınız, ister kuzen, arkadaş. Eve gelen misafire gelininizin yaptığı gibi yapılmaz.hanımlar konuya inanmamışsınız ben sizden yardım istediğim için yazdım bunu muhtemelen hepinizin yaşı benden küçük ilerde oğullarınız kızlarınız evlenince inşAllah size böyle insanlar denk gelmez dün yaşadım bu olayı iyiliğimden değil böyle bir şeyi oğluma söylersem yuvaları yıkılabilir araları açılır torunum anası babası ayrı büyür diye sustum büyük terbiyesizlik yaptığının ben de farkındayım böyle insalar var yaşadıkça görürsünüz ben eşimi genç yaşta kaybettim oğlumu çok zorluklarla büyüttüm bilirim yuvanın yıkılmasının ne kadar zor ayrı tek başına çocuk büyütmenin zorluğunu bu yüzden ortada torunum var size danışmak istemem bundan yoksa bir dk durmazdım
hanımlar konuya inanmamışsınız ben sizden yardım istediğim için yazdım bunu muhtemelen hepinizin yaşı benden küçük ilerde oğullarınız kızlarınız evlenince inşAllah size böyle insanlar denk gelmez dün yaşadım bu olayı iyiliğimden değil böyle bir şeyi oğluma söylersem yuvaları yıkılabilir araları açılır torunum anası babası ayrı büyür diye sustum büyük terbiyesizlik yaptığının ben de farkındayım böyle insalar var yaşadıkça görürsünüz ben eşimi genç yaşta kaybettim oğlumu çok zorluklarla büyüttüm bilirim yuvanın yıkılmasının ne kadar zor ayrı tek başına çocuk büyütmenin zorluğunu bu yüzden ortada torunum var size danışmak istemem bundan yoksa bir dk durmazdım
hanımlar konuya inanmamışsınız ben sizden yardım istediğim için yazdım bunu muhtemelen hepinizin yaşı benden küçük ilerde oğullarınız kızlarınız evlenince inşAllah size böyle insanlar denk gelmez dün yaşadım bu olayı iyiliğimden değil böyle bir şeyi oğluma söylersem yuvaları yıkılabilir araları açılır torunum anası babası ayrı büyür diye sustum büyük terbiyesizlik yaptığının ben de farkındayım böyle insalar var yaşadıkça görürsünüz ben eşimi genç yaşta kaybettim oğlumu çok zorluklarla büyüttüm bilirim yuvanın yıkılmasının ne kadar zor ayrı tek başına çocuk büyütmenin zorluğunu bu yüzden ortada torunum var size danışmak istemem bundan yoksa bir dk durmazdım
al benden de o kadarSamanyolu film senaryosu gibi geldi bana
Doğrudur ama bu kadar naif bir biçimde anlatılması insanı şüpheye düşürüyor ki buradaki konularda ki kaynanaları gördükten sonra inanmak güç geldi
Gercekci gelmedi ama gercek diye cevap yaziyorum ki umarim gercektir.
O eve yeni gittiginize toplanma tasinma ve yerlesme surecinde yanlarinda bulunmamissiniz kiz bebegi ile kosturup yerlesmis isler bitmis siz gitmissiniz.Bu davranisi hos degil ama bir kahveyle agirlandiginiza gore habersizde gitmissiniz.
Ama oglunuza soylesenizde o evlilik baskalarinin iki kelimesiyle bitmez korkmayin
evetde uzun zamandir ziyarete gitmoyorumda yazmis yani bence hiç beraber oturmamislarOglumla eşi yeni bir eve taşındı lar yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?