- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.698
- 773
- Konu Sahibi depresif34
-
Ben gelininizde suc göremedim. Illa içli dişli olmaya gerek yok. Herkes kendi hayatini yaşasın yani. Ben de öyle içli disli olmayı sevmem.
bence birşey yapıp sonra da kenarı geçip acaba teşekkür edecek mi? diye beklemek bana hiç hoş gelmedi.
tamam yapmanız güzel de , teşekkür etmedi diye pusuya yatıp eleştirip annenizle birbirinizi kışkırtmanız da bence çok saçma.
madem teşekkür etmiyor ve sizde bu durumdan rahatsızsızın yapmayın birşey.
sanki sırf kız teşekkür edip size minnet etsin diye birşey yapıyor havanız var.
eğer öyle değilse sadece iyilik için yapıyorsanız, o zaman neden bu kadar minnet ve teşekkür bekliyorsunuz.
çokta iyi niyet sezemedim açıkcası..
Vallahi surda alinti yaptiklarim hatta yapamadigim bi kac yorum daha var bunlard tum yazilanlara katiliyorum..sağ elin verdiğini sol el duymamalı derler ama siz illa duysun ki bizi taktir etsin diyorsunuz teşekkür etmesi için yapıyorsanız yapmayın madem rahatsızsınız size gelmelerinden belli edin tepkinizi getirtmeyin evinize o da bilsin evini aşını. yok yemek yaptık gönderdik yok şunu yaptık yok hafta başından beri neler neler gönderdik bi teşekkür bile etme bilmem ne teşekkür etmek istemiyor olabilir burda size aaa gelin çok kötü siz çok iyisiniz dememizi mi bekliyorsunuz.
O kadar emeğe, düşünceye bir teşekkürü bile çok görecek insana neyin iyiliğini yapıyorsunuz ki?
Memnun değilse, beğenmiyorsa bildiğini yapsın; ne gerek var helak olmaya.
Yemin ediyorum insanlar cok tuhaf. Sirf gelini hakli cikartmak icin kaynananin gelinine ve ogluna yardim etmesini suc gorenler var ya! Kizlar hicbir taraf her zaman hakli olamaz. Biraz objektif olun, bu ne?
Kimseye hakettiğinden fazla parada vermeyeceksin değer deMerhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
tesekkur dahi etmeyen insan nankor ve bencildir hangimiz birsey yaptıgımızda karsıdan bir tesekkur beklemiyoruzki..
Bence de...Aynen katılıyorum
Annen de yapmasın..İyiliğin,insanlığın kadrini kıymetini bilmeyenden uzak duracaksın.
kardeşim ayrıldı zaten,,, ama ayrılınca annemde bende çok üzüldük çünkü sonuçta kızın bulunduğu yerde nişanlıdan ayrılmak evliyken ayrılmak gibi algılanabileceği için,,, kız anlı şanlı nişan yaptırdı kapının önünde,,,aynı durumda ben olsaydım inanınkı 1 gun barınamazdım
isin bir de bu boyutu var iste.. demek ki mesele karakterde, gorumce yada gelin olmakta degil..Merhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?