Gelinimiz:(

Pardon, yaşınız kaç ki?

Görümce ve kaynana konularinda hic görümce ve kaynanayi dinleyelim diyeni görmedim :)
Kizlar taraf tutuyorsunuz.

Anneniz sizde mi kaliyor, kalmiyorsa onun evine birakin cocuklari dönerken alin.
Ben olsam cok bunalirdim hergün cümbür cemaat olmaya.

Ilk cumlenize gercekten can-i gonulden inaniyor musunuz? Bu cok gereksiz bir on kabul degil mi? Bu bakis acisiyla asla gercek hakliyi bulamazsiniz. Cok yanlis. O nedenle daha fazla yazmayacagim, siz sadece gorumcelerin haksiz oldugu bir dunyada yasamak istiyorsunuz. Siz haric tabii ki, siz iyi bir gorumcesinizdir kesin. Kardesiniz size gelininizi sikayet ediyorsa bu sizin talebiniz olmaz. Ama ölsün tüm gorumceler. Bu arada gorumce degilim, ileride olacagim ve gorumcelerimden de nefret ediyorum. Bilginize.

Şimdi görümce hanım,siz onların her şeyini takip edip arkadan dır dır yapmakla kaybedersiniz.Hele bunu erkek kardeşinize,annenize yansıtırsanız onların arasını bile bozmuş olursunuz.Evet alınan şeye teşekkür etmemesi hoş değil ama bilerek yaptığını düşünüyorum.Gelin bu arkasından konuşmalardan bezmiş belli ki...

Ya ne alakasi var Allah askina? Bu bayan celiskiler içinde ve tarafsiz bir sekilde dogrulari anlatmasini istiyorum sadece. Anladiniz mi? Ayrica benim gorumcelerim de dünya iyisidirler Allah razi olsun, cok da severim. Genelde gelinlere karşı ön yargiliyimdir ama bu işte bir sorun var ve adim gibi de eminim...

boyle kaynana boyle gelıne duser canım hayat bu kural böyle galıba

size ne acaba? anneniz size yemek yapiyoken iyi gelini yiyince mi kotu.
zaten bi insan gorumcesinden gelinimiz diye bahsediyorsa o cumlelerin devamını dinlemeye gerek bile yoktur.

kapıdan mı kovayım yanı başına gelmeyınce konuşması kolay gelır tabi
Ay bırakın Allahaşkına kapıdan mi kovayım falan ne alakası var? Sizde istiyosunuz işte içli dışlı olmayı..Alın kardeşinizi karşınıza enişten rahatsız oluyor boyle hergun hergun kalabalıktan,dinlenemiyor adam deyin..Ayrıca onlar kendimi geldi siz mi dışardan yemesinler diye gelin diyorsunuz yorumlarınızda çelişkiler var..?

Kardesiniz ve esi evliligin sorumlulugunu alacak olgunlukta degillermis bence. Bu isteki terslik burdan baslıyor. Siz de destek olalım dusuncesi ile yanlıs üzerine yanlısla gitmissiniz. Merak ettiğim tesekkur ediyor olsa hic sorun kalmayacak mi? Kardesiniz ve esi sorumluluklarını size yikmis durumda. Bence minnet beklemek yerine bundan sikayet edin.

Neden kardesinizin ne iş yaptigini ve surekli size gelme sebeplerini inatla soylemiyorsunuz anlayamadim doğrusu. ..?

Almayin yapmayin karismaaaaayin.benimde kv herseyime karisir tuvalet kagidimin markasina kadar gerisini siz dusunun boyle herseyime karistigi icin cok sk gelip gitmesini istemiyorum daraliyorum elimde degil.yemegi disardan mi yoyolar yesinler kardesin cok sikayetcizse soz gecirsin karisina oda baslar evinde yemegini yapmaya.hem anneniz size yapinca oh ne guzel geline yapinca arkadan vidividi cok cifte standart gordum kusara bakmayin.kardesiniz istesede yapmayin karismayin cunku gelininiz istemiyo tum davranislarida bu yuzden.bundanda adim kadar eminim

nerde yerlerse yesinler inanın umurumuzda değil tam yemek saatı çıkıp geliyorlar sormayız bile gelicelmısınız dıye
biz yeriz sofra kalkar zıl çalar gelirler kardesim yemek yedınızmı diye sorar bızm karnımız aç diye nasıl yemek vermezsınız söyleyın ben yapamıyorum annem de öyle zor tabi kı bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…