- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi depresif34
-
Ya bi karikatür vardi kadinlar kulubuyle ilgili ayy aynen öyle olurduk yani
Dogru, gelinler kendilerine mutlaka kotu bir sey yapildigi icin kotu davranislar sergilerler. Yani gelin kotu davraniyorsa aslinda karsi taraf hak etmistir. Karsiliksiz kotuluk yapan tek insan kaynanalardir. Onlar gelin ne kadar iyi olursa olsun kotuluk yapabilirler. Evet.
Kardeşinizi karşınıza alıp konuşacaksınız o zaman..Durumunuzu anlatacaksınız..Sonuçta sizde evlisiniz bir aileniz var,herkesin ayrı düzeni var kendine göre..Herseyden önce sizin eşiniz var ya adam istemese ne yapacaksınız peki?nerde yerlerse yesinler inanın umurumuzda değil tam yemek saatı çıkıp geliyorlar sormayız bile gelicelmısınız dıye
biz yeriz sofra kalkar zıl çalar gelirler kardesim yemek yedınızmı diye sorar bızm karnımız aç diye nasıl yemek vermezsınız söyleyın ben yapamıyorum annem de öyle zor tabi kı bizim için
bakın ben çalışıyorum o ev hanımı zaten deiğşik bir sey yapınca kadın yolluyor yemege gelsınler ama hergun için b....u çıkardılar hafta 1 gun gelsınler neden artı gelin kendiside cıkıp geliyor kardesimin haberi yokken o zaten bıze bayılıyor hiçte gidelim diye bır ugrası yok otururken yarına görüşürüz deyıp gidiyor .bizden yana sıkıntısı olsa gelirmı Allah aşkına hepimiz gelınız şurda zorla nereye götürebilirki bizi eşlerimiz.Almayin yapmayin karismaaaaayin.benimde kv herseyime karisir tuvalet kagidimin markasina kadar gerisini siz dusunun boyle herseyime karistigi icin cok sk gelip gitmesini istemiyorum daraliyorum elimde degil.yemegi disardan mi yoyolar yesinler kardesin cok sikayetcizse soz gecirsin karisina oda baslar evinde yemegini yapmaya.hem anneniz size yapinca oh ne guzel geline yapinca arkadan vidividi cok cifte standart gordum kusara bakmayin.kardesiniz istesede yapmayin karismayin cunku gelininiz istemiyo tum davranislarida bu yuzden.bundanda adim kadar eminim
abim degil kardeşim kardesim gerçekten yemek yapmıyor çocuga bile bizden göturuyor yarına yediririm diye hp hazır yıyor çocuk
takside çalışıyor hamıleyken başladılarNe iş yapiyor bu kardes? Allah askina bi soylemedin gitti ya? Nasil sizin evinizs gelmeye basladilar? Bu kacinci sorusum?
sağ elin verdiğini sol el duymamalı derler ama siz illa duysun ki bizi taktir etsin diyorsunuz teşekkür etmesi için yapıyorsanız yapmayın madem rahatsızsınız size gelmelerinden belli edin tepkinizi getirtmeyin evinize o da bilsin evini aşını. yok yemek yaptık gönderdik yok şunu yaptık yok hafta başından beri neler neler gönderdik bi teşekkür bile etme bilmem ne teşekkür etmek istemiyor olabilir burda size aaa gelin çok kötü siz çok iyisiniz dememizi mi bekliyorsunuz. burda gelinden tarafaymışım gibi anlaşılmasın ben görümcenin yazdığına göre konuşuyorum gelinin yaptığı ayrı bir nezaketsizlik zaten de o konuya değinmeyeceğim.Merhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
annem benım işlerimi yapmaz sadece yemek yapar o kadar ben işten gelırım gunduz vardiyasındaysam eger masayı kurarım toplarım çayı demlerım daha sonra ev süpürurum her aksam silp toz alırım utumu yaparım gece herkes gitdıkten sonra banyo wc temızlerım evimi sabah anneme temız bırakırım bulaşık makınama kadar boşaltırım çocuğun beslenmesine kadar hazırlarım annem adece kahvaltısını hazırlar o kadar aksamda almaya gider yanı evimin işini yapmaz yapmasın zaten ben halledıyorum.evet yemek yapıyor cunku geldıklerı için onlar gelmeden önce yapmazdı ben kendi başomımn çaresine bakardım benım aileme maddı olarak bır zararım olmamıştırAnneniz sizin evinizde yemeginizi yapiyor cocugunuza bakiyor buyuk ihtimalle evinizin islerinide yapar kizi calisiyor yoruluyor bide gelip evle ugrasmasin diye peki siz yada esiniz en son bunlari yapip size yardim oldu diye teskkur edip minnet gostergesi olarak annenizi bi aksam yemege cikardinizmi
yaranmak için değil sevdiği seylerden yapınca tatsın istiyoruz sonuçta annemım içi rahat etmiyor.gerçi ben haytta göndermem ama ona demiyorum tabisağ elin verdiğini sol el duymamalı derler ama siz illa duysun ki bizi taktir etsin diyorsunuz teşekkür etmesi için yapıyorsanız yapmayın madem rahatsızsınız size gelmelerinden belli edin tepkinizi getirtmeyin evinize o da bilsin evini aşını. yok yemek yaptık gönderdik yok şunu yaptık yok hafta başından beri neler neler gönderdik bi teşekkür bile etme bilmem ne teşekkür etmek istemiyor olabilir burda size aaa gelin çok kötü siz çok iyisiniz dememizi mi bekliyorsunuz. burda gelinden tarafaymışım gibi anlaşılmasın ben görümcenin yazdığına göre konuşuyorum gelinin yaptığı ayrı bir nezaketsizlik zaten de o konuya değinmeyeceğim.
tabikı de en buyuklu suçlu benım kardesim karısına yemek yap demelıOncelikle,gelinin evine birseyler almayarak baslayin,siz onun eksiklerini tamamladikca,gelin alismis bu duruma amaan tesekkur etsemde etmesemde alacaklar mantigina bürünmüs,o kadar alistirmissiniz ki bence almadiginiz zamanlarda da niye almadiniz diye sorar bence bu gelin.sizin sorumlulugunuz zannediyor bunu.
YalniZ kardesinizde bir garip,benim evume annesi dahi yatak alsa,ne gerek var canim biz aliriz deyip karsi durur.
Hadi gelin el kızı sonucta,sizin nelerden hoslanip hoslanmayacaginizi bilmez,belki hergun size gelmesinin size bir skinti verdiginn farkinda bile degil de kardesiniz de mi bu kadar kör size karsi.. bir aksamda bugun evde yiyelim, cocugu su sekilde besle,ev yemegi yesin tarzinda gelini ögutlemiyor demekki. Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali..ikisininde isene geliyor bu durum..
benimde kardeşim nişanlıydı bir kıza,, annem resmen köpek olmuşdu kıza nasıl önünden arkasından koşturuyordu,,, misal nişan çarşısında kız siyah gecelik istedi annesi gelinlik kız siyah giymez dedi,,, beyaz takım alındı,, annem sonra gitti çok şık siyah gecelik, sabahlık takım aldı,,, bir gün hanımefendiyi evinden almaya gittik,,, annem de paket yapmış hediyeyi arabanın arkasında,,, annem dedi ki bak sana süpriz yaptım açtı hediyeyi,, iiyi dedi oturdu ne bir teşekkür ederim,, ne çok sağolun,,, şey tepkisi vardı almak zorundasınız zaten,, yani annemimn yaptığı incalik değil görevdi ona göre,,,, ha birde yılbaşı öncesi annem sepet hazırladı içine doldurdu,, kıyafet, ayakkabı, eşofman, iç çamaşırı,,, ( hepsinin de hediye çek, var) beğenmezse değiştirsin diye,,, sepete baktıı hıııı bu ne böyle dedi,,,, hiçbir şeye bakmadı açmadı bile dalga geçti resmen,,,, yani dediğim gibi bunlar inecelik değil yapılması gerekenler olarak düşündüğü için bir teşekkür lafını duymadım,,, sizin gelininizde annein görevi olarak görüyor olabilir,,,yapıcak bir şey yok,, indan kardeşinin mutluluğu huzuru bozulmasın diye biraz kör biraz sağır olucak başka yolu yok ne yazık kiMerhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
ha ha ha bende şimdi bunu düşünüyordum biliyor musun???? bazen de diyorum ki acaba huysuz olan benmiyim diye ????Gorumce, gelin, kaynana ne olursaniz olun, kıymet bilinmiyorsa yapmayın efendim siz de.
aynı durumda ben olsaydım inanınkı 1 gun barınamazdımbenimde kardeşim nişanlıydı bir kıza,, annem resmen köpek olmuşdu kıza nasıl önünden arkasından koşturuyordu,,, misal nişan çarşısında kız siyah gecelik istedi annesi gelinlik kız siyah giymez dedi,,, beyaz takım alındı,, annem sonra gitti çok şık siyah gecelik, sabahlık takım aldı,,, bir gün hanımefendiyi evinden almaya gittik,,, annem de paket yapmış hediyeyi arabanın arkasında,,, annem dedi ki bak sana süpriz yaptım açtı hediyeyi,, iiyi dedi oturdu ne bir teşekkür ederim,, ne çok sağolun,,, şey tepkisi vardı almak zorundasınız zaten,, yani annemimn yaptığı incalik değil görevdi ona göre,,,, ha birde yılbaşı öncesi annem sepet hazırladı içine doldurdu,, kıyafet, ayakkabı, eşofman, iç çamaşırı,,, ( hepsinin de hediye çek, var) beğenmezse değiştirsin diye,,, sepete baktıı hıııı bu ne böyle dedi,,,, hiçbir şeye bakmadı açmadı bile dalga geçti resmen,,,, yani dediğim gibi bunlar inecelik değil yapılması gerekenler olarak düşündüğü için bir teşekkür lafını duymadım,,, sizin gelininizde annein görevi olarak görüyor olabilir,,,yapıcak bir şey yok,, indan kardeşinin mutluluğu huzuru bozulmasın diye biraz kör biraz sağır olucak başka yolu yok ne yazık ki(
Merhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?