- 21 Temmuz 2014
- 883
- 1.210
- 113
- Konu Sahibi Pink martini soul
-
Tenezzul etmezdim herhalde ya.Selam hanimlar, siz evlenirken size takilmayan yoresel bir taki eltiniz evlenirken ona takilsa ne hissedersiniz? Bu arada o donemki maddi durumla su anki maddi durumlar arasinda fark yok.
Yok artik nasil yapmislar onu ? Sana hediye gelen takilar onlarda miydiBacım bırak yoreseli de senin düğün takilarinla eltine bilezik yapıldığını duysan ne yapardın yıllar sonra
Elim kolum bağlı oturuyorum ...
Kv bi de bana diyo ki bebegin olunca bebege takilcak altinlari harcama onlarla kendine al o takidan diyo.Eşit yapsalardı hoş olurdu ama sonuçta onların parası onların tasarrufu, elin parasına da karışılmaz ki. Belki o gelini senden daha çok sevmişlerdir.
Daha önce de dedim. Yerinizde olsam kendi maaşımdan güzel bir takı alırım. Soranlara da kv yanında kendim aldım derim. Kimseye ihtiyacım yok mesajını veririm.
Iddialasmak degil ki bahsettigim sey cok uzdu bu durum benibu şey gibi.
bana 50 bin lira başlık parası ödediler
eltime 100 bin lira
para ile ölçmeyin değerinizi. çok küçültücü bi şey.
benim kayınvalidem beyaz eşyamı alıyor, ufak tefek ihtiyaçlarımı da almış. nişanlımın erkek kardeşi evleneceği zaman kayınvalideme ek olarak ben de bişeyler yapmak isterim kendisine, nihayetinde benim de kardeşim sayılır. böyle iddialaşmaya ne gerek var?
Peki size esit davranmasinlar. Ama ben esit davranilmasi taraftariyimHerhangi bir rahatsızlık duymam. İlla herşey eşit mi olacak? Kardeşlere bile anne babanın yüzde yüz aynı muameleyi göstermesi, aynı masrafları yapması mümkün değildir.
Kv bi de bana diyo ki bebegin olunca bebege takilcak altinlari harcama onlarla kendine al o takidan diyo.
Yorelerimiz farkli esimle. O donem bana sordular bundan mi istersin bundan mi diye. Ben de bilindik bi model olani sectim. Yani secim hakki sundular. Ama goruyorum ki simdi kendi yoresinden olan geline ikisi de aliniyor. Bir de saka gibi gozume baka baka ben istemem dedin diyorlar. Altin takan bi insan degilim gercekten ama bu yapilani anlayamiyorum
Bize borçlar var diye takıları vermediler üstüne üstlük aradan yıllar geçtikten sonra hem takıları alıp hemde yedikleri takıları bize oeetmeye çalıştılar kabul etmedim bir yıl öncesi bir küslük oldu bir yenge den duydum ki o takialrdan eltime bileşik yapmışlarYok artik nasil yapmislar onu ? Sana hediye gelen takilar onlarda miydi
Hic utanmadilar mi acaba. Eltinin haberi var mi peki bu durumdan. Aslinda gidip soyliycen de onun da sucu yokBize borçlar var diye takıları vermediler üstüne üstlük aradan yıllar geçtikten sonra hem takıları alıp hemde yedikleri takıları bize oeetmeye çalıştılar kabul etmedim bir yıl öncesi bir küslük oldu bir yenge den duydum ki o takialrdan eltime bileşik yapmışlar
Ve bana yapılan son bilezik için demişlerdi ki eltinin bileği daha kalın gramı fazlaydı o yüzden sana bir tane fazla yaptık dediler onun kinin gramları da fazlaymis
Ve bu yapılan bana söylenmedi susuyorum şimdilik ama öyle bir zamanda kusacagim ki o nefreti onlara akılları sasacak
Hiç görüşmüyorum kendisi ile hiç haz etmemHic utanmadilar mi acaba. Eltinin haberi var mi peki bu durumdan. Aslinda gidip soyliycen de onun da sucu yok
Kv kp takti. Kaynin birikimi yok. Hatta o ogullarina luks bir evde aldilar. Ayrimcilik tavan yani.Öncelikle parasını kimin ödediğiyle ilgili belki çaktırmadan ağız ararım. Zira damat kendisi almış olabilir..
Eğer eşin ailesi aldıysa çok ayıp etmişler size. Şayet size takılan daha az ise..
Ama ben şahsen bunu tekrar söyleyip istemeye utanırım.
He bazı konularda eşime laf çakarım, o da onaylar zaten. Geçmiş gitmiş olaylar kafasındayız biz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?