Gelinler arasinda ayrimcilik

Kv bi de bana diyo ki bebegin olunca bebege takilcak altinlari harcama onlarla kendine al o takidan diyo.

bu şey gibi.

bana 50 bin lira başlık parası ödediler
eltime 100 bin lira

para ile ölçmeyin değerinizi. çok küçültücü bi şey.

benim kayınvalidem beyaz eşyamı alıyor, ufak tefek ihtiyaçlarımı da almış. nişanlımın erkek kardeşi evleneceği zaman kayınvalideme ek olarak ben de bişeyler yapmak isterim kendisine, nihayetinde benim de kardeşim sayılır. böyle iddialaşmaya ne gerek var?

Iddialasmak degil ki bahsettigim sey cok uzdu bu durum beni

Herhangi bir rahatsızlık duymam. İlla herşey eşit mi olacak? Kardeşlere bile anne babanın yüzde yüz aynı muameleyi göstermesi, aynı masrafları yapması mümkün değildir.

Yaşamayanlar yazıyor
Pekala herkes bozulur buna. Sız annenıze çamasır makınesı alın, kv ıse tshırt alın bakalım nasıl kıyametlerı koparıyorlar

hic uzulmem,
bana az takildiginda sevinirim bile,
zira hediyenin oluru vardir, onun ustundeki hediyenin de bir bedeli vardir bence,
odemek istemem o bedeli,
odeyebilecegim bedelde hediyeler isterim sadece :)

kayinpederim ilk evlenen oglunun her seyini yapmis, evindeki esyayi duzmus, kirasini bile odemis bir kac yil,

benim dugunumde ise normal takisini takti sadece,

inanin o kadar rahatim ki, kimseye borcum yok,
bir gun fikirlerimiz ters duserse minnetim de yok ne guzel.

Bende olsam bozulurum ki ben ne istersin diye sorduklarında yörelerine ait olanı istemiştim sonra vazgecmek zorunda bırakıldım.. Bana yapılmayıp eltime yapılırsa bozulurum ve arama mesafe koyarım çünkü bu ayrımcılık

Yok artik nasil yapmislar onu ? Sana hediye gelen takilar onlarda miydi
Bize borçlar var diye takıları vermediler üstüne üstlük aradan yıllar geçtikten sonra hem takıları alıp hemde yedikleri takıları bize oeetmeye çalıştılar kabul etmedim bir yıl öncesi bir küslük oldu bir yenge den duydum ki o takialrdan eltime bileşik yapmışlar

Ve bana yapılan son bilezik için demişlerdi ki eltinin bileği daha kalın gramı fazlaydı o yüzden sana bir tane fazla yaptık dediler onun kinin gramları da fazlaymis

Ve bu yapılan bana söylenmedi susuyorum şimdilik ama öyle bir zamanda kusacagim ki o nefreti onlara akılları sasacak

Hic utanmadilar mi acaba. Eltinin haberi var mi peki bu durumdan. Aslinda gidip soyliycen de onun da sucu yok

Öncelikle parasını kimin ödediğiyle ilgili belki çaktırmadan ağız ararım. Zira damat kendisi almış olabilir..

Eğer eşin ailesi aldıysa çok ayıp etmişler size. Şayet size takılan daha az ise..
Ama ben şahsen bunu tekrar söyleyip istemeye utanırım.

He bazı konularda eşime laf çakarım, o da onaylar zaten. Geçmiş gitmiş olaylar kafasındayız biz :))

Kv Kv kp takti. Kaynin birikimi yok. Hatta o ogullarina luks bir evde aldilar. Ayrimcilik tavan yani.

Bence bozulmakta haklisiniz bu kıskançlık değil arkadaşlar adaletsizlik.Ona takılmamış olsa sen De buna takılmazdin ama ne olursa olsun adaletli okunmalı.Boşver Allaha verir hesabını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…