Gelinler arasinda ayrimcilik

Dedigim gbi bence,eltiniz bol keseden istedi.Onlarda yapti.Ama snuca bakarsanız ikinize de yapilmis

Konuda ekonomik duzeyin ayni oldugunu belirttim bu bir. Kaynim birikim yapmadi bu iki. Kendi kendinize durumdan vazife cikarip atar gider yapmayin bu da üç.

Konuda ekonomik duzeyin ayni oldugunu belirttim bu bir. Kaynim birikim yapmadi bu iki. Kendi kendinize durumdan vazife cikarip atar gider yapmayin bu da üç.

Para kimin kayinvalidenin.Istedigine istedigini alir.O parada sizin hakkiniz yok.Gonlu kime ne kadsr takmak isterse keyfi bilir. :) bir de Allah size daha iyisini nasip etsin.Salla gec.Para da hakkin yokki dusunup bosuna sinir sahibi oluyorsun.

Para kimin kayinvalidenin.Istedigine istedigini alir.O parada sizin hakkiniz yok.Gonlu kime ne kadsr takmak isterse keyfi bilir. :) bir de Allah size daha iyisini nasip etsin.Salla gec.Para da hakkin yokki dusunup bosuna sinir sahibi oluyorsun.
peki siz kendi cocuklariniz arasinda ayrim yapin o vakit. Para sizin ya ! Gelininizin gonlunu kirin o da oglunuza patlasin. O da size patlasin. Ok

peki siz kendi cocuklariniz arasinda ayrim yapin o vakit. Para sizin ya ! Gelininizin gonlunu kirin o da oglunuza patlasin. O da size patlasin. Ok

Tabiki gonul kirici anliyorum ama kocanizla aranizi acmaya deger mi? Ne yapsin adam annesinin hirtlagina mi dayansin? Sevmemis seni belki. Cok da umrumda de gec. Anlasilan sizin gonlunuz onun cok da umrunda degil.Ama siz viran olmus depresyonlardasiniz.Sana yazik. O misil misil uyusun senin kafandaki agirliklara bak.

Maşallah herkesin kesesine de hakimsiniz. Enteresan. Ben kendi anamın babamın birikimini, borcunu harcını bile bilmem mesela. Biraz mesafe, hele ki kimin ne kadar parası olduğu konusunda, iyidir. Size de tavsiye ederim.

Maşallah herkesin kesesine de hakimsiniz. Enteresan. Ben kendi anamın babamın birikimini, borcunu harcını bile bilmem mesela. Biraz mesafe, hele ki kimin ne kadar parası olduğu konusunda, iyidir. Size de tavsiye ederim.
Hakim oluncak bir durum yok gorunen koy kilavuz istemez cunku. Ben de size her zaman hakli olmadiginizi dusunmenizi tavsiye ederim. Bilhassa bilmediginiz konularda.

Yorumları okuyunca kendime acıdım millet kaç tane geline altın takıyo benim eşim tek çocuk ve bana takılan 3 incecik bilezik takarken öyle yamuluyodu kırılacak sanırsınız 3 bilezigi toplasak 1 yada 1,5 bilezik anca yapardı bide set takıldı hiç birini bana seçtirmediler kendileri almış, bi gelinleri daha olsa naparlardı bilmem

Cinirilikten mi durumlari mi yok acaba

Cinirilikten mi durumlari mi yok acaba
Güya çok varmış altında zamanında borçlarına bozdurmuşlar k.pederim çöp takmadı düşünün yani taktıda kendi almadı. Çocugum dogdu ona bir igne bile takılmadı. K.v inanılmaz cimridir evde ışık yakmadan oturur. Sıkıştık mı para verir k.v çok degil tabi ki kücücük yaşından beri hep çalıştırmışlar eşimi ve bakın benim eşim tek çocuk.

Eşit yapsalardı hoş olurdu ama sonuçta onların parası onların tasarrufu, elin parasına da karışılmaz ki. Belki o gelini senden daha çok sevmişlerdir.

Daha önce de dedim. Yerinizde olsam kendi maaşımdan güzel bir takı alırım. Soranlara da kv yanında kendim aldım derim. Kimseye ihtiyacım yok mesajını veririm.

Selam hanimlar, siz evlenirken size takilmayan yoresel bir taki eltiniz evlenirken ona takilsa ne hissedersiniz? Bu arada o donemki maddi durumla su anki maddi durumlar arasinda fark yok.
Bacım bırak yoreseli de senin düğün takilarinla eltine bilezik yapıldığını duysan ne yapardın yıllar sonra

Elim kolum bağlı oturuyorum ...

Ben kendimi söyleyeyim de çok acımayın kendinize. Düğün filan istemedim zaten de nikah yaptık ve bir iğne bile takılmadı(bilezik, set bunları geç askıya çıkıldığında bir çeyrek bile yoktu). Halbuki herkes(kayınpeder de dahil)ilk geline neler neler yaptıklarını hala anlatırlar(10yıl oldu evleneli) Dert ettim mi asla, banane hiç umrumda değil çünkü kimseye muhtaç değilim çok şükür. Üstüme zaten hiç alınmadım, üzülecek, ayrımı düşünecek biri varsa kendi oğulları, çünkü bence eğer bir ayrım varsa oğulları arasındadır, gelinleri arasında değil.

Zaten bunu yapan oğlunu da kayriyor diğerine daha çok kolluyir

Kizin ailesi talep etmistir muhtemelen. Ayni seyi teyzem yasadi. Ilk gelinine yoresel bisey takmamisti. Ama ikinci gelinine bilezikler haric bir de el yapimi trabzon set takti cunku kizin ailesi bizde adet takacaksiniz demis. Ayrica bilezik sayisina kadar soylediler isteklerini.Bu tarz talep etmeler kimse kusura bakmasin cok cirkin ve rencide edici. Ben de evlendim ama birakin dile getirmeyi lafi bile gecmedi iki aile arasinda. Zaten esim aldi ailesinin bana taktiklari takilari da.

Benim 2 evladım olsa elimden geldiğince param yettiğince başa baş yardım etmeye çalışırdım düğün zamanlarında. Uçurum fark yapmamaya çalışırdım aralarında. Ama aynı yapmayana da bişey demeye hakkımız yok. Hediyedir en nihayetinde.

kırılırdım kırıldım da
ama ikisini de pek severim kv kp o yüzden hiç dile getirmedim

neden böyle yaptılar hala bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…