- 29 Eylül 2017
- 785
- 1.520
- 43
- Konu Sahibi Pink martini soul
-
Sıkılır tabı oyle sey olur mu altından daha fazla sıkılır. sen ona kızım de bana gelınımde her türlü ayrımcılıga karsıyım. Emın ol burdakıler manevı olan seylere daha cok sıkılır. Sıkılıyor da tabı cephe alıyorlar soguyorlar. Sen evlatlarını bırbırınden ayırır mısın. Bazen dıger oglun daha hırcın olsada bagrına basmaz mı
Kocaman mocaman sizin huzurunuz yerinde mi? Siz ona bakın. Bunu düşünmek sizi demotive ediyor farkında mısınız? Belki de yuvanızdan bile sogutur gelecekte. Adaletli olmak güzeldir ama herkes adaletli olsa idi zaten dünya cok güzel olurdu =) o yüzden bosverin gitsin.Sormaya gerek yok ki goruluyo koskocaman bi taki sonucta
Aaa eltiye bak ben şokEltime bana takılanın 5 katı filan takılmıştır herhalde. Kendimle ilgili sebeplerle kesinlikle ekstra takı istemediğimi belirttiğimde en çok eltim kızmıştı.
" Bana takıldıysa sana da takılmalı. Ben kendimi kötü hissederim" diye. Hatta ne kadar kızdıysa düğünümde bana set takmıştı
Bana tuhaf geliyor bu eşitlik durumu.
Herkes aynı şoku yaşamıştı, en çok da ben...Aaa eltiye bak ben şok
Sen istemedin diye kunduzluk yapmışlar. Sonraki gelin istediği zaman ‘ilk geline yapmadık, sana da bunu yapamayız’ diyebilirlerdi. Sonra ki geline fazladan takı yapmaları hoş değil. Yada ona yöresel takı alındı diye eşin sana da hediye alabilir hesaplarınız ortaksa.
Para mi bir mi sizin bide elinden geldikçe hakkını iste ona verdigiyse önün gibi değerli bisey versin sana yada aldirt kocan alsa bence değerini kalmaz kaynanan alsin (( Benimki cok cimriydi aliramadimSelam hanimlar, siz evlenirken size takilmayan yoresel bir taki eltiniz evlenirken ona takilsa ne hissedersiniz? Bu arada o donemki maddi durumla su anki maddi durumlar arasinda fark yok.
Cidden ama cidden iyi birisi miHerkes aynı şoku yaşamıştı, en çok da ben...
Fazlasıyla iyidir. Hatta çokça fedakardır da. Gelinde nirvanaCidden ama cidden iyi birisi mi
Ne güzel maşallahFazlasıyla iyidir. Hatta çokça fedakardır da. Gelinde nirvana
Ona daha çok değer verdiğini bana bulaşmayacağı için şanslı olduğumu hissederdimSelam hanimlar, siz evlenirken size takilmayan yoresel bir taki eltiniz evlenirken ona takilsa ne hissedersiniz? Bu arada o donemki maddi durumla su anki maddi durumlar arasinda fark yok.
Siz kendi kv karismayin o zaman okHem evlendir hem takı al bu ne ya düşün şu kvlerin peşinden, sonra kvler neden herşeye karışıyor diyorlar kadının taktığı altına kadar hesap soruyorsun donuna karışsa haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?