Annesi evimizin tüm hakimiyeti kendisinde olsun istiyor. Herkese emretmeye, köpek yerine koymaya alışmış. Evlenecektik koltuk takımını kendisi seçmek istedi, evi kendi yerleştirmek istedi. Nikah günü biz balayına gittik onlar bizde kaldi. O sırada evin tüm düzenini değiştirmiş yeni baştan temizlik yapmis.Cunku saygı yok. Evliliğimizin ikinci ayında telefon açıp beni bir çocuk gibi azarladi. 31 yaşındayım hayatımda ilk kez azarlandim. Konu da neymiş neden onlara gitmiyormusuz. Kendileri oturduğumuz şehre 10 saat uzak mesafede ve daha 1 ay önce düğünümüz olduğunda ordaydik. Eşim annesine yeni evli olduğumuzu hatirlattiginda siz çok vakit geçirdiniz bu kadar yeter cevabını verdi. Üstelik ben eşimle tanıştıktan 3 ay gibi çok çok kısa bir sürede evlendim.(en büyük hatamdir bu) Eşimle nasıl çok vakit geçirmiş olabilirim..Daha neler neler dedi yazsam sigdiramam. Sonra Saç rengim ve kilomu diline öyle bir doladı ki illallah ettim . Sarışın ve zayıf biriyim. Evlendikten sonra eşimin ailesinin seviyesini görünce ters cevap verdigimde kıyamet koparacaklarini anladığım için hep ılımlı cevaplar verdim çünkü evlenir evlenmez evliligimde kriz olsun istemedim. Onlara her gittiğimizde diken uzerindeydim çünkü sürekli laf sokma sikistirilma gibi çirkin şeylerle karsilasiyordum. Eşimin buarada maddi durumu fena degil ve ailesine ev almış araba almış evlendikten sonra bile 1 sene faturalarını odedi. Her türlü maddi desteği yapmış yapmaya da devam etti. Üstelik ihtiyaçları da yoktu evlerine iki maaş giriyordu. Ve biz evlenince bir sürü borca girdik. Zor dondurmeye başladık evi. Ona rağmen faturalarını odetmeye devam ettiği gibi erkek tarafının taktiği takılara da el koydu. Ev alacaktık lüks ev almayın dedi. Ona bile karışmaya kalkti .Eşim cok pasif biridir yani öyleymiş evlenince gördüm .. Ben hakkını catacat arayan biriyimdir ama konuşursam kıyametin kopacağı ve evliliğimin biteceğinin farkındaydım. Konuşsan bir türlü konuşmasan olmuyor çok zor günler geçirdim ben.. En son eve kedi aldık hayvanları çok severim. Eşim de kabul etti. Ama kaynana diline kedileri doladı ki en hassas noktam olduğunu iyi biliyor. En sonunda telefonda bu kedi konusu kapansın istiyorum çünkü eşimle sizin yuzunuzden kavga ediyoruz dedim. Duymadığım küfür hakaret kalmadı. O kediler atılacak , s..r git oğlumun hayatından, gerizekalı (10 kere dedi belki) aptal sarışın biz seni çocuk yap diye aldık eve kedileri doldur diye almadık,oğlumun parasını yiyor vs vs bagirmaktan ortadan ikiye ayrilmak uzereydi. O kadar çiğ bir aileymis ki olanlara inanamadim. Kavgadan sonra da her gün ama abartisiz her gün eşimi arayarak doldurdu ve sonuç boşanma eşiğine gelmiş bir karı koca.. Kocama olan sevgimi sorguluyorum onun bana olan goremedigim sevgisini(?) sorguluyorum su aralar. kusura bakmayın çok uzun yazdım ama yaşadıklarımı tek cümleyle ozetleyemezdim. Okuduktan sonra cvp yazarsanız sevinirim çünkü yazımı sileceğim eşimin veya ailesinin görmesini istemiyorum.