Gelinler mağdur kaynanalar cadı pehh.

Yıl olmuş 2020 gelin eş ailesini beğenmiyor diye ortalığı karıştıran görümce
Muhtemelen bu anı çok kolladı sonunda da nasıl haz aldıysa gelmiş maarifet gibi anlatıyor. Bundan 50 60 yıl önce yaşasalar abisine sen de erkek misin kıramıyon karının ağzını diye fitneler verirdi.

Madur musunuz?
Kaynananız oğlunu mu paylaşamıyor?
Gorumceniz refah ıçinde ki mutlulugunuzu mu cekemiyor ?
Eltiniz arkanızdan iş mi çeviriyor?
Üzülmeyin.
Gsyabk şeytani akıl danışma hizmetleri hemen yani başınızda.
Bundan sonra koca ailesine Hizmet yok, "Canım isterse" var.
Memnun kalmazsanız ücretleriniz 2882838483 is gunu icerisinde iade edilir..

Sizin yüzünüzden boşanıyorlar genelde istatistiklere bakarsanız görürsünüz en çok boşanma oranı nedenleri 1. sırada aileler geliyor. Sizin aile dediğinizi kim kuruyor ? Annenizde bir gelin. Babanızda bir damat. Sizde bir gelinsiniz. O yüzden bırakın evli insanları herkes kendi hayatına baksın. Neyse çok konuştum. Diğer sorduğum anneniz babanız görmüyor mu bunları soruma cevap vermemişsiniz zaten her şey ortada...

[geQUOTE="runesya23, post: 64808782, member: 851396"]
Yıl olmuş 2020. Ben artık öyle mağdur gelin hikayelerine falan pek inanmıyorum. Vardır ama erkek aileleri kadar mağduriyet de yaşanmıyordur. Ben de evliyim kayınvalideme gidince hizmet etmiyor hizmet görüyorum. Birbirimize çok derin bir sevgi beslemeyiz ama saygımız muhabbetimiz vardır. Eşimi asla kıskanmam gelirler giderler hiç sıkıntı olmaz. Torunlarını severler. Onlar mutlu ben mutlu bu kadar basit. Sıkıntım olursa o an yüzlerine söyer hallederim eşime asla olayları taşımam. Görümcem de var onunla da ilişkim aynı.
Bizim de gelinimiz var. Evlenene kadar da ilk zamanlar da abartılı bir şekilde mutlu etmek için çaba gösterdik hürmet ettik. Bizim yanımıza abime hakaretler ederdi içimize atardık. Evlendiği gün abinizi artık zor görürsünüz dedi güldü. Geliyorlar annem 5 çeşit yemek yapıyor tabağa tiksinerek bakıyor. Annemin yemekleri yağlıymış da bilmem ne gitmiş abime beni lokantaya götür diyor. Abim bana sarılmamalıymiş falan. Öyle de oldu. Abim zaten vefasızdır. Ne derse dinliyor. Şimdi torunları oldu bayramda bile getirmediler. Ne yaptım açtım ağzımı yumdum gözümü. Abimin kirli çamaşırlarına kadar döktüm alın uğraşın hadi. Sildim attım ikisini de. He şimdi yuva bozmaya çalışan görümce damgası mı yerim ne yersem yerim. Insanların damarına basar ailelerinden koparırsanız erkekler de vefasızlık ederse olmaz olsun öyle yuva. Annem bana kızdı babam bana kızdı ama öyle mutluyum ki. Vefasızlık da can yakmak da böyle olur. Böyle erkek evlat da olmaz olsun böyle eş de. Kan bağına da soyuna da sopuna da...
[/QUOTE]Gelininiz kac yasında bu konusmasından baya cahil oldugu belli (abinin yuzunu göremezsin 5 cesitnyemek yaglıymıs falan) Valla Abin esinden memnunsa sen sadece bir kac kez tatlı dille uyarabilirsin fazlasını yapamazsın Aralarına huzursuzluk girer Günah yani bosver sen de baktın olmuyor koy mesafeni o Düsünsün

Offf ben ne zaman görümce olcam da kardeşimin kirli çamaşırlarını dökücem ya bebe benden 10 yaş küçük.

Offf ben ne zaman görümce olcam da kardeşimin kirli çamaşırlarını dökücem ya bebe benden 10 yaş küçük. ☹
Ooo sana daha var be gülüm..
Sen şimdilik kirli çamaşır kaydı tut
Baktin ilerde gelin tatava yapiyo tutustur kayıt ettiğin kağıtları eline sonra kaç reis

Evet, simdiki gelinlerin cogunun kaynanaya, aileye Boyun egecegini sanmam.
O eskidenmis. Varsada azdir.
Sebepsiz yere, aileye yapmadigini birakmayan nazli, Niyazli pabucumun Pressesi gelinde Cok.

Bu durumda gôrïsülmez olur biter.
Yaptiginiz gereksiz olmus. Artik nasil kirli camasirlar varsa ortada, etrafi belli bir süre
Tozlandirmis olup, yaptiginiz kôtülükle kalirsiniz okadar.

Kendi açınızdan şanslıymışsınız. Lakin ben evlendiğimin 3. Haftası hizmetçilik yapmak adına kv'nin misafirlerini ağırlamak için çağırıldım.. bayramda da görümcem ve kv üstüme yürüdü.. dediğiniz gibi gelinler fena olmuyor genelleme yapmayın bence.

Ooo sana daha var be gülüm..
Sen şimdilik kirli çamaşır kaydı tut
Baktin ilerde gelin tatava yapiyo tutustur kayıt ettiğin kağıtları eline sonra kaç reis
Valla gelin hanım yemek yapmayı bilmediği halde Allahtan benimle evlendi de güzel yemek gördü derse abin bile ergenlikte annemin yemekleti yüzünden sivilcem çıktı dedi diye beni gazlarsa benim eşimin beklerken konuştuğu kızlara değinirse ben de o asıl yemekleri eski karısında görmüştü derim. İlk evlilik sanıyor ama abim hepimizden gizli imam nikahıyla yaşamıştı 3 yıl.kimse öyle hadi dökeyim diye dökmüyor. Tahrik etmeyeceksin

Siz de o kadar mübarek bi ailesiniz ki herşeyi saklamışsınız oh valla tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Hayırlı işler reis

Ouuu sizin aile tencere kapppak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…