- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.554
- 238
sizin beni anlamadığınız gibi b3nde sizi anlamıyorum.kendisi bize işiniz varmı demeden her istediğinde çocuğu yollarsa bende giderim diyorum. Açık ve net
sizin beni anlamadığınız gibi b3nde sizi anlamıyorum.kendisi bize işiniz varmı demeden her istediğinde çocuğu yollarsa bende giderim diyorum. Açık ve net
bebek olduğu için Annem.torununu sevmek ben yeğenimi sevmek için buna da hakkımız yoksa her evlenen ogullari nüfustan tamamen cikartalim o evlendi bitti işimiz onunla diue
gitmiyorum zaten bebeği o kadar ozlsemde gitmiyorum 1 ay olacak görmedim bebeği b3nde olan eski resimlerine bakıyorum.ama şunu söylüyorum.kendim gelin olduğunda haftada bir görümcee gelse açıkçası memnun olurdum olacagimdaGiderseniz her turlu lafa, surat asmaya, tribe hazir olun ve uzulup dert yanmayin. Gelininizin edebi buna musait.
Acik ve net.
açıkçası babası babamın yanına geldiğinde beraber gitmişler babasının suratına bakmamış hoşgeldin dememiş. Anneme de diyorum babasına bunu yapan bizi d3 istemez demek.ki normal bize bunu yapması diye konuşuyoruzKarşı tarafıda dinlemek lazım ama sadece sizin anlattıklarınıza dayanarak; şimdiki gelinler eşinin ailesi ile çok fazla samimi olmak istemiyor, dediğiniz gibi neredeyse nüfustan çıkarmak istiyorlar..Herkes aynı düşüncede değil malesef..Evli değilim ama ben aşırı cıvıklık olmadan samimi olmak beraber vakit geçirmek isterim..Bugün o yardımcı olur sizi sever sayar, yarın bir gün siz yardımcı olursunuz..
Bence fazla şımartmışsınız, abinizde dengeyi sağlayamamış..Sizi anlayabiliyorum, fedakarlık göstermenize rağmen karşılık alamamak insanı üzüyor..Bence bırakın sizin değerinizi anlasın hiç üzerine düşmeyin..
Ha bu arada sık gelip gitme, abini kendi ailesine götürme vb. olaylar yengende sıksa sizle yüz göz olmak istemiyor anlamına geliyor bence..Yok oraya da çok sık gitmiyorsa yada kendi gitse bile (ailesi sonuöta) abine pek karışmıyorsa kendi dünyasında olmak istiyor demektir..
gitmiyorum zaten bebeği o kadar ozlsemde gitmiyorum 1 ay olacak görmedim bebeği b3nde olan eski resimlerine bakıyorum.ama şunu söylüyorum.kendim gelin olduğunda haftada bir görümcee gelse açıkçası memnun olurdum olacagimda
genellikle abimle gelip bırakıyor coxub abim3 dedim bizimd3 işimiz gücümüz oluyor çalışıyoruz bi4 hafta sonumuz oluyor temizlik yapmak için bir yere gitmek için niye bırakıyorsunuz devamlı dediğinde sanırım abim de karısına söylemiş bana mesajla çocuğu istemiyormussuz ben babaannesine gönderiyorum.sana değil diye laf söyledi bana bende y3genim seviyorum tabi diye tartıştık bir hafta yollamadi sonra yine devam etribunu ona söyledin mi peki?
aynı bu tarz ve cümlelerle?
her zaman yemeğe çağırıyoruz ki ay da bir yöresel yemek yaptığımızda davet ediyoruz abim zaten şunu yapsaniza bunu yapsaniza diye bizde devamlı.siparis veren biri bizde yapacağımız zaman davet ediyoruz çoğunlukla da sadece abim ve büyük yeğenim geliyor Annem de onlar giderken bir kaba koyup yolluyor
genellikle abimle gelip bırakıyor coxub abim3 dedim bizimd3 işimiz gücümüz oluyor çalışıyoruz bi4 hafta sonumuz oluyor temizlik yapmak için bir yere gitmek için niye bırakıyorsunuz devamlı dediğinde sanırım abim de karısına söylemiş bana mesajla çocuğu istemiyormussuz ben babaannesine gönderiyorum.sana değil diye laf söyledi bana bende y3genim seviyorum tabi diye tartıştık bir hafta yollamadi sonra yine devam etri
iyi niyetlisiniz belli yapmanız gerekeni yapmışsınız hak ettiğinden fazla değer vermek her insana yaramaz.Merhaba ben bir gorumceyim. Gelirimiz 2.cocuguna doğum yaptı 6 ay önce hep yardımcısı olduk yemeklerini yaptık evini topladık temizliğini yaptık büyük oğlu okuldan gelesiye ben giderdim ödevlerine yardımcı olurdum 4.sinifa gidiyor. 2 aydan sonra seyrettik gitmeyi çünkü ilk cocuk dan biliyoruz çok gidilsin gelinsin istemiyor. Ben artık bizi beğenmediğini de düşünüyorum açıkçası çünkü her yere gidiyor biz bir yöresel yemek yapıp çağırsak çocuk durmuyor diye gelmiyor büyük çocuğu her hafta sonu bize yollar bizde kalır. Evler de yakın zaten 3 4 sokak var. En son olayı anlatmak istiyorum o günden sonra Annem.de bende gitmiyoruz.ben haftada bir giderdim yanına telefon ediip musaitmisin diye o hafta ikinci kez gittim yine arayıp gittim telefonda bir durakladı zaten ama 10 dk lina diye söyledim çok canım sikilmisti eve gittigimde bana canin sıkılıyorssıkılıyorsa el işi yap temizlik yap dedi istemiyor diye ben artık gitmiyorum. Ve biz herzaman dolmasını sarıp yollarız kendi gelmiyor diye ağır yemek olarak ne yapsak yollarız ona abim.is çıkışı alıp üyle gider eve. Daha sonra Annem hali bakacağım beraber bakalım.mi.diye aradi tamam dediler akşam gideriz avm de bu halici Annem arayım ben onları onlar gelene kadar da biz dolaşırım biraz dedi.yengemde tamam bizde çıkıyoruz dükkan adı verdi oraya bakacağız orda sgörüşürüz dedi
Biz annemle dolaştık sonra onların dediği dükkana gittik bizi gorur görmez yüksek sesle iyi ki bir nerede olduğumuzu soyledik dedi . Annemle benim de çok zoruma gitti. O günden sonra Annem şehir dışına çıktı hiç aramadı annemi Annem de alındığı için aramıyor. Biz o iki çocuğa her gitmemiz de elimiz kolumuz dolu gideriz.oraya gittiğimizde önümüze bir çay gelsin diye beklemeyiz. Hep kaynanalar görümceler suçlu ya bizde var mi sizce suç.
iyi niyetlisiniz belli yapmanız gerekeni yapmışsınız hak ettiğinden fazla değer vermek her insana yaramaz.
herhafta 1 gun gitmek ne demek diyen olmuş 3-4 sokak varmış aralarında başka şehirde gibi ayda 1 mı görecekler torunlarını.. başka sorunlar varsa bilemem ama konuya yorum yaparken kendi durumunuza göre yorum yapmakta doğru değil.. torunlarını haftada 1 gün görmek eve yemek göndermek sık boğaz etmek mi? yapmayın.. gorumce degilim bende bir gelinim aile degerlerimize sahip cikmamız gerektiğini düşünüyorum onlar çocuğun ataları zor zamanda yanında olacak kişiler ki annesinin isi ciktiginda rahatca kresten bile siz alin diyebildiği insanlar yani sorgusuz sualsiz emanet edebilecekleri yegane liman.
Konu sahibi size önerim su olur acı da olsa işine geldiğinde yanında istiyor işine gelmediğinde uzağında.. Bunun hakkaniyetli olmadığını uygun bir şekilde göstermemiz gerekli ilişki durumunuza göre uygun bir şekilde.. umarım bağlarınız zedelemez ve mutlu mesut gecinirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?