Gelinler ne ister

sizin beni anlamadığınız gibi b3nde sizi anlamıyorum.kendisi bize işiniz varmı demeden her istediğinde çocuğu yollarsa bende giderim diyorum. Açık ve net

Giderseniz her turlu lafa, surat asmaya, tribe hazir olun ve uzulup dert yanmayin. Gelininizin edebi buna musait.
Acik ve net.

bebek olduğu için Annem.torununu sevmek ben yeğenimi sevmek için buna da hakkımız yoksa her evlenen ogullari nüfustan tamamen cikartalim o evlendi bitti işimiz onunla diue

Karşı tarafıda dinlemek lazım ama sadece sizin anlattıklarınıza dayanarak; şimdiki gelinler eşinin ailesi ile çok fazla samimi olmak istemiyor, dediğiniz gibi neredeyse nüfustan çıkarmak istiyorlar..Herkes aynı düşüncede değil malesef..Evli değilim ama ben aşırı cıvıklık olmadan samimi olmak beraber vakit geçirmek isterim..Bugün o yardımcı olur sizi sever sayar, yarın bir gün siz yardımcı olursunuz..

Bence fazla şımartmışsınız, abinizde dengeyi sağlayamamış..Sizi anlayabiliyorum, fedakarlık göstermenize rağmen karşılık alamamak insanı üzüyor..Bence bırakın sizin değerinizi anlasın hiç üzerine düşmeyin..

Ha bu arada sık gelip gitme, abini kendi ailesine götürme vb. olaylar yengende sıksa sizle yüz göz olmak istemiyor anlamına geliyor bence..Yok oraya da çok sık gitmiyorsa yada kendi gitse bile (ailesi sonuöta) abine pek karışmıyorsa kendi dünyasında olmak istiyor demektir..

Giderseniz her turlu lafa, surat asmaya, tribe hazir olun ve uzulup dert yanmayin. Gelininizin edebi buna musait.
Acik ve net.
gitmiyorum zaten bebeği o kadar ozlsemde gitmiyorum 1 ay olacak görmedim bebeği b3nde olan eski resimlerine bakıyorum.ama şunu söylüyorum.kendim gelin olduğunda haftada bir görümcee gelse açıkçası memnun olurdum olacagimda

açıkçası babası babamın yanına geldiğinde beraber gitmişler babasının suratına bakmamış hoşgeldin dememiş. Anneme de diyorum babasına bunu yapan bizi d3 istemez demek.ki normal bize bunu yapması diye konuşuyoruz

valla canim ben gorumceme cok duskunum, cok severim, gelsin de isterim ama ne kadar sevsem saysam da esimin ailesini haftada bir iki gorsem yeterli gelir bana. muhtemelen sen de benim gorumcem gibi cok cana yakin birisin.
Ama iste sorun su ki sizin gelinin psikolojisi gitmis... Ailen de cok iyi. Uzulmeyin.
Uzak durun.

sizin beni anlamadığınız gibi b3nde sizi anlamıyorum.kendisi bize işiniz varmı demeden her istediğinde çocuğu yollarsa bende giderim diyorum. Açık ve net

tamam o sana bi yanlış yapıyosa karşılığını yanlışı düzelterek ver, başka yanlış yaparak değil.

bunu ona söyledin mi peki?

aynı bu tarz ve cümlelerle?
genellikle abimle gelip bırakıyor coxub abim3 dedim bizimd3 işimiz gücümüz oluyor çalışıyoruz bi4 hafta sonumuz oluyor temizlik yapmak için bir yere gitmek için niye bırakıyorsunuz devamlı dediğinde sanırım abim de karısına söylemiş bana mesajla çocuğu istemiyormussuz ben babaannesine gönderiyorum.sana değil diye laf söyledi bana bende y3genim seviyorum tabi diye tartıştık bir hafta yollamadi sonra yine devam etri

Bence hata sizde bu mesaj da açık ve net..Sizin davetinize geçerli sebebi olmadan gelmiyorsa, gelmeye tenezzül etmiyorsa özel yemek göndermek niye? Açık açık mesaj veriyor..Sizi de görmek istemiyorum, yemeğinize yemek istemiyorum..Böyle davrandığınız sürece yüz vermedim, yemeğe gitmedim ama yine de bana yemek göndermişler.."Ben ne yaparsam yapayım bana iyi davranırlar, öyleyse kafama estiği gibi davranabilirim" diyecek..

babaannesi diye bir şey yok orası sennin de evin.

benim fikrim siz abini ve karısını aşırı şimartmışsınız

Öncelikle şunu belirteyim benim kaynanam yok. eşim çok zor şartlarda büyümüş iki görümcem var ( küçük olan kp ikinci evliliğinden ikinci eşide ölmüş). Hep kaynanalar ve görümceler suçlu olurmu? ben çok dertleyim eşimin ailesinin bana yaptıklarından ama sizin yazdıklarınızı okuduğumda bana böyle yapsalar kul köle olurdum.
bırakın böyle muameleyi evleniyoruz artık evleniyoruz beni bir allahın kulu aramadı.
sen onu insan bilip canım sıkıldı geleyim derken 10 dakkalığına lafını söyletiyor sana.
annenize yaptığıda çok ayıp kadın belli gençlerin beğenisine göre alacak sana ve gelinine beğendirmek istiyor. terslenir mi hiç.
bende çok dişli ve damarıma basıldımı baya hakkını arayan bir insanım ama haklının hakkını veririm.
belliki gelininiz gayet rahat ve size posta koyma kıvamına gelmiş.
sizi sık sık istemiyor. size söyleyebileceğim aramayın annenizde gayet mesafeli olsun. bak görün bi süre sonra o sizi arayacak çok bunaldım gel oturalım / dolaşalım / yada oturmaya gelecek.
yemek konusunda da lütfen kimseye ahçı olmayın yapıyorsa evinde yapsın kimseye tencere tencere yemek gereksiz.
abiniz gelip isterse yer sizde. çocuğuda almayın bakın nasıl dönüş yapar.
valla kaynanama gitmeyeyim görümcemle sık sık görüşmeyeyim mantığı çok ön planda bu devirde. ama kendileride çocuk evlendirecek gelin damat alacak aynısını allah yaşatmadan bu dünyadan almıyor.
bana gelince ben eşimin tarafından bir allahın kulunu evime sokmuyorum. yaşadıklarım çok trafik çünkü. keske bana böyle yaklaşsalardıda kimseye ihtiyacım olmasaydı 4 elle sarılırdım onlara.

Benim de kayınvalidem ve eltim aynı evde yaşıyor biz de onlarla aynı şehirdeydik sürekli çağırırlardı her yemekte sürekli gidelim gelelim isterlerdi onlar da bana sarma falan yollardı yoğurt yapar gönderirdi erişte,salça falan verirdi sağ olsunlar ama ben gerçekten aşırı derecede samimi olmak istemedim hem çalışmam gereken bir sınav vardı hem de samimiyet olunca biraz dozunu kaçırıyorlar diye.
Bir de arayıp müsait misin demezlerdi şunu yaptık gelin derlerdi belki ben o zaman müsait değilim.O yüzden mesafeli durdum ben de mi kötüyüm şimdi
Belli ki siz iyi niyetlisiniz ama o her sizin müsait olduğunuz zamanda müsait olmak zorunda değil ki.
Ama halıcıda yaptığı çok ayıp olmuş ona bir şey diyemem orada o haksız.

Gelininiz gibiyim. Sık gorusmeyi sevmiyorum.

Bence çagrilmadiginiz yere gitmemelisiniz. O sizi musait olunca cagirsin. Şu her yaptigi yemegi bahane edenlere de bitiyorum. Ah yavrum dolma yapalim da HEP birlikte yiyelim 7 sulale.

Herkes kendi yemegini yapsin, yapmayi ogrensin. Belki gelinin cani dolma degil 2 cocukla kafa dinlemek istiyor.

Ben hep derim yüzyıllardır Gelin-görümce-kaynana üçlüsünün yıldızı barışmamıştır. Çok nadir istisnalar vardır. Saygıyı mesafeyi koruyan ve bundan dolayıda kv ve görümcesini seven. Yoksa hiçbir gelin durup dururken kvsini çok sevmez görümcesine bayılmaz. Sonuç olarak biyerde el. Sizde her hafta evine gitmek zorunda değilsiniz çocukları size göndermeyen şirret bi gelin değil anladığım kadarıyla. Abiniz ve yeğenlerinizi sıklıkla görebiliyorsanız gelinle çok haşır neşir olmaya gerek yok zaten. Ha sadece şu var sizle mesafe koymak istiyorsa arasına öyle balını kaymağınıda yemicek. Yani yemek yapıp götürmeyin. Madem öyle iş başa düşer kendi işini kendi görsün.

Ya açıkçası bende istemem sürekli bende olmalarını görümcem böle iyilik adı altında ewime karışınca kızıyorum niyeti iyi olabilir istemiyorum die abinin her gün ewinden önce size gelmeside hoş değil bence herkes annesinin her yaptığını yemiyo sonuçta bi kerede yemeyiversin son olarakda bizde şaka olsun die yaparız iyiki söledik hemen geldiler deriz tesadüfi karşılaşınca takip mi ediyosunuz of sıkıldık deriz bana siz biraz alıngaansınız gibi geldi sıkıldım diyince çözüm üretmiş kız yani

iyi niyetlisiniz belli yapmanız gerekeni yapmışsınız hak ettiğinden fazla değer vermek her insana yaramaz.
herhafta 1 gun gitmek ne demek diyen olmuş 3-4 sokak varmış aralarında başka şehirde gibi ayda 1 mı görecekler torunlarını.. başka sorunlar varsa bilemem ama konuya yorum yaparken kendi durumunuza göre yorum yapmakta doğru değil.. torunlarını haftada 1 gün görmek eve yemek göndermek sık boğaz etmek mi? yapmayın.. gorumce degilim bende bir gelinim aile degerlerimize sahip cikmamız gerektiğini düşünüyorum onlar çocuğun ataları zor zamanda yanında olacak kişiler ki annesinin isi ciktiginda rahatca kresten bile siz alin diyebildiği insanlar yani sorgusuz sualsiz emanet edebilecekleri yegane liman.

Konu sahibi size önerim su olur acı da olsa işine geldiğinde yanında istiyor işine gelmediğinde uzağında.. Bunun hakkaniyetli olmadığını uygun bir şekilde göstermemiz gerekli ilişki durumunuza göre uygun bir şekilde.. umarım bağlarınız zedelemez ve mutlu mesut gecinirsiniz

Cok fazla gidip gelmek istemiyor demektir.sizide kirici laf soylemektense hareketleri ile mesafe koyuyor.her yaptiginiz yemegide gondermeyin yani kendisi yapamiyor mu?belki hosuna gitmiyor her aksam esi size ugrayip yemek alinca.
3 4 sokak mesafe diye canin sikildiginda oraya gitme arkadasina git.
Hali bakacaksaniz kendiniz gidin bakin yada.
Sonucta siz cok icice olmayi seviyorsunuzdur o sevmiyordur.
Yigeninizde her hafta sonu sizde kalmasin.
Cocuk baktirmak isine gelmeyecek mesafe istiyorsada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…