- Konu Sahibi minikkedicik
-
Ben kendim için bir şey diyemeyeceğim ama annem bu görümce mevzusundan çok çekti.
Halam o kadar kıskanç o kadar içten pazarlıklıdır ki gerçekten eski tip görümcelerden...
:umursamaz:
Evlendiği zaman eve anne annemin dedemin gelmesine müsade etmezmiş sen artık evlisin ne işi var filan dermiş.
Herşeye burnunu sokarmış.
Aradan seneler geçti ama o değişmedi.
Bizde gelir 1 hafta kalır ki evi bize 30 dakikalık mesafede.
Her gün yemekler börekler pastalar yaptırır oğullarına yedirir. Elini birşeye sürmez.
Evde akşama kadar sigara içer ortalığı pis pis kokutur. Hiç kimseyi düşünmez...
Sürekli ağlanır geçinemiyorum der ki kendisi ve kocası emekli, evleri kendilerinin, eşlara herşey amam oğulları da biri 23 diğeri 18 yaşında büyükler ona rağmen halam onlara kıyamaz asla çalıştırmaz kimseyi. Hep beraber oturup dururlar.
Ne zaman onlara oturmaya gitsek ki sayılıdır, yüzünü asar inanın çay bile ikram etmez.
Bir keresinde ya evde çayım da kalmamış demişti.
Hatta bir keresinde anneme su aldırmıştı ya param yok su alır mısın demişti...
Böylesine yüzsüzdür.
Annem ona yapmadığı hizmet kalmamıştır gene de annemi çok kıskanır sürekli arkasından konuşur...
Yüzüne karşı da gülüp istediklerini yaptırmaya uğraşır...
Böyle bir insan işte...
En kötüsü de bundan 6 sene önce dayımın eşine (düşünün kadının görümcesi annem) annemi açıp kötüleyip dengesizler yapıp ortalığı karıştırmıştı...
Böyle iğrenç bir insan...
Kimde böylesi görümce var gerçekten merak ediyorum... :bbo:
annem bir gelinimizi cok seviyor
ama digerini hic sevmiyor geline bagli bu aslinda
oofffff 5 tane mi dusunemiyorum bile sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
Demek ki iş kocada bitiyor. Siz istediğiniz kadar yırtın kendinizi koca eşini savunmuyorsa görümce daha da atağa kalkar. Eşim kız kardeşinin ne olduğunu bildiği için hemen azarlar o da süt dökmüş kedi gibi olur ama abiiiiiiii der kalır zemuszemus
görümceciğim seni çok seviyorum. en büyük destekcimdir o benim...
aman sevmezse sevmesin çokta umrumda tıınnn tıııııınnn
benim görümcemde seviyomu sevmiyomu bilemicem ama bu beni hiç ilgilendirmiyor
eşimin ailesiyle resmi olduğum gibi onunla da öyleyim abisini arar beni aramaz.....
bikere kardeşime hediye alıyordum görümcemede aldım eşimle beraber verdik
eşime diyoki sen bana hediye alırmıydın falan diye eşime sarılıyo eşimde dediki karım aldı aaa öylemi diyip bana sarıldı CADIARZU
hmm daha görümce durumunda değiliz ama sevgilimin ablası bana yüzüme karşı başta seni çok kıskandım kaç yaşında kızım halbuki ama sonra çok benimsedim seni ailecek çok seviyoruz artık seni dedi.
şok geçirmiştim ben ama işte alın kendi ağzıyla söyledi kesinlikle erkek kardeşlerini kıskanıyorlar. işte kadınların diğer kadınları çekememesi durumu. bence hiç alttan almayın ben almıcam valla kendi adıma bişi olursa
benide görümcem sevmez şakayla karışık sokuşturuverir lafı. ama eşim sağolsun laf söyletmez. bence görümceler kaynanalardan daha beter
Sen benim geçmiş konularıma bir bak bakalım görümcenin alası annemin görümcesidir.
Ama Allah ona uğraşacak dertleri katmer katmer verdi o da babamı soyup soğana çevirdiği için sevindi.
Annemin oğlu olmadı diye neler yapmış deli kadın.
Ama bu yıl annemin almadığı intikamı ben alacağım. Oturdukları bir ev var dedemden miras 2 katlı ve çok büyük arsası var ama hisseli. Babam vefat edince hiss bize kaldı. Diğer kardeşleri bu cadı olduğu için ses çıkaramıyor buna. -- dava açacağım o bizim hakkımız olan ev tarla ne varsa babamın aklını çelip üzerine aldı damada mı çalışıyorsun ---gardaşıııııım---- diye.
Allah büyük yıllar geçti babam vefat etti gün geldi devran döndüüüü
bu arada oturduğu ev dedemin evi ve konum itibari ile çok kıymetli kendisi gibi paragöz olan amcam geçen yıl arsanın bana düşen kısmını satacağım demeye gitmiş hala olacak cadı kardeşine saldırmış kocasına dövdürmüş amca beyi. Böyle paragöz ve cadı. Allah böyle görümcelere şöyle tokatı osmanlı tokatı olan kocalar nasip etsin inşallah
kayınvalidem melek...canımdır o benim.
daha bir gün kaynanalık etmedi bana.
ama kızına baş edemiyor
Her ailde vardır böyleleri. Dua etki bir tane...
fıstıkım bende seni seviyorum sevicemm cadı görümcelerden olma başıma valla hiç çekemm hee :):)ohaoldumsmileGelinimizi sevdim seviyorum sevicemmm. . Canım o benimmm . . . opuyorumnanaktan küçükk meleğimmm :))
Görümcelerimde severler beni. . Ama ben insanın bi yanlışını gördüğüm an içten içe soğuyorum. Küçük görümcemi severim büyüğünü pek değilll. . O beni sevdiğini söler.bilmiorum gerçkmi ! Ama herşeyimi de taklit eder. Eşimide benden kıskanıyor sanıırm. Eşim benim yanımdayken pek bi değerli oluyor kızkardeşine şakkıdı
Kıskançlık çok kötü bir hastalık bir tane de ben de var. Allah düşmanımın başına vermesin sürekli taktik plan yapar eşimle ve eşimin ailesiyle aramı bozmak için. Allahtan aynı şehirde değiliz gerçi ay çekmiyor damlıyor her geldiğinde suratsız tavırlar kayınvaldemi bize karşı doldurmaları bıktık valla. Tanıdığım ilk günden beri bi çekememezlik laf sokmalar kıskanç tavırlar eşim de bıkmış durumda napıcaksın takmayacaksıngörümcemle asla ciddi probllemlerimiz olmadı
ancak onun şakayla karışık laflarına kırılıyorum bazen .
neden kabullenmiyolar bizi acaba???
görümcesi böyle olan buyursun
Kıskançlık çok kötü bir hastalık bir tane de ben de var. Allah düşmanımın başına vermesin sürekli taktik plan yapar eşimle ve eşimin ailesiyle aramı bozmak için. Allahtan aynı şehirde değiliz gerçi ay çekmiyor damlıyor her geldiğinde suratsız tavırlar kayınvaldemi bize karşı doldurmaları bıktık valla. Tanıdığım ilk günden beri bi çekememezlik laf sokmalar kıskanç tavırlar eşim de bıkmış durumda napıcaksın takmayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?