gelinler neden görümceler tarafından sevilmezler ???

Sen benim geçmiş konularıma bir bak bakalım görümcenin alası annemin görümcesidir.

Ama Allah ona uğraşacak dertleri katmer katmer verdi o da babamı soyup soğana çevirdiği için sevindi.
Annemin oğlu olmadı diye neler yapmış deli kadın.

Ama bu yıl annemin almadığı intikamı ben alacağım. Oturdukları bir ev var dedemden miras 2 katlı ve çok büyük arsası var ama hisseli. Babam vefat edince hiss bize kaldı. Diğer kardeşleri bu cadı olduğu için ses çıkaramıyor buna. -- dava açacağım o bizim hakkımız olan ev tarla ne varsa babamın aklını çelip üzerine aldı damada mı çalışıyorsun ---gardaşıııııım---- diye.
Allah büyük yıllar geçti babam vefat etti gün geldi devran döndüüüü

bu arada oturduğu ev dedemin evi ve konum itibari ile çok kıymetli kendisi gibi paragöz olan amcam geçen yıl arsanın bana düşen kısmını satacağım demeye gitmiş hala olacak cadı kardeşine saldırmış kocasına dövdürmüş amca beyi. Böyle paragöz ve cadı. Allah böyle görümcelere şöyle tokatı osmanlı tokatı olan kocalar nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

eşim benim hep yanımda.
azarlar kardeşi susar ama sadece o günlük

aynen umrumda değil sevmesin.
ama ben dilini tutsun.istiyorum.bana eşime emrivaki yapmasından nefret ediyorum.
herşeye ters cevap vermesine sinir oluyorum..
mesela o gün eşime hediye almış ki asla almaz...doğum gününde bile.
bende tamamen art niyetsiz acaba özel bi günde ben mi unuttum gibisine.hayırdır dedim gülerek hediyeye.
o da niye alamazmıyız dedi..ve ben gene şaşırdım tepkisine cevap veremedim...

ben bozuşmak istemiyorum.
şimdiye kadar da tek ters cevap vermedim.
ama eşim susma .sen susunca ben sinir oluyorum ver cevabını diyor.
o geçinmeyi düşünmüyosa bi ben mi düşünecem

benim annem intihara bile kalkışmış kaynana görümce yüzünden...amaaan eskilerde peygamber sabrı varmış
şimdi bunları çekmiyoruz .çekemeyizde.
anam beni onlar için doğurmadı niye çekeyim

Valla canım ben görümceyim ama gelinden tırsıyorum resmen bi dili varr görsenizzz varyaa yeterki sussun diee haksızda olsanız tmm sen haklısın derdiniz yani o şekil huyları bi acaip konu sahibi sende gelinsin galiba seni bilmem ama bizimki bir vaka resmen..

her insanın iyisi de kötüsü de var canım.
benim görümcem kötü diye tüm görümceler ktü diye bişe yok.
ben de iyi bir gelin olduğuma inanıyorum ama
keşke her gelin de iyi olsa...dimi

fıstıkım bende seni seviyorum sevicemm cadı görümcelerden olma başıma valla hiç çekemm hee :):)ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile2:1hug:

Sevilmezler çünkü parmakta oynatılacak abi/kardeş ellerinden uçmuştur.
Artık o ardeş ki kızkardeşin zevkine göre giyinmiyordur, onun lafıyla hareket etmiyordur.
Artık onla ilgilenecek eş var ya direk geline dalmak gerek.
Geline kin tutmak gerek.Yoksa abi nasıl huzursuz edilir ??
Ama entersandır ki bende görümcenin yanında birde kayınbiraderden çekiyorum ve
kendisi görümceleri aratmayacak cinsten.
Sevmesinler çok mu önemli.Koca benim ya bundan sonra ben ona bakarım.
Paylaşımı benle bundan sonrasında.Geçmiştede onlarlaydı.
Ben bunu sorun etmiyorsam kimse etmemeli.Yani görğmceler için diyorum.

görümcemle asla ciddi probllemlerimiz olmadı
ancak onun şakayla karışık laflarına kırılıyorum bazen .
neden kabullenmiyolar bizi acaba???
görümcesi böyle olan buyursun
Kıskançlık çok kötü bir hastalık bir tane de ben de var. Allah düşmanımın başına vermesin sürekli taktik plan yapar eşimle ve eşimin ailesiyle aramı bozmak için. Allahtan aynı şehirde değiliz gerçi ay çekmiyor damlıyor her geldiğinde suratsız tavırlar kayınvaldemi bize karşı doldurmaları bıktık valla. Tanıdığım ilk günden beri bi çekememezlik laf sokmalar kıskanç tavırlar eşim de bıkmış durumda napıcaksın takmayacaksın

konu 5 yıllık.

Ben severim gelini, kardeşimle boşansalar da arkadaş kalmak isteyeceğim biri. Akıllı komik olgun saygılı düzgün çok beğeniyorum ve seviyorum ben gelinimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…