- Konu Sahibi duygusuzum
-
Aferim, çok akıllı bir kızsın sen. Adamın da babasının da ne olduğunu evlenmeden anlamış, başkalarının hatalarından ders almışsın. Belki de burada okudukların yararlı oldu. Ama sonuçta doğru kararı vermişsin, o düğün olmasa kesinlikle çok çok iyi olur. Kötülüğün, vicdansızlığın her türünden nefret ederim de çocuk sevgisi, şefkati olmayan insanlara asla ama asla tahammül edemem. 1 ay içinde toparlanamam demişsin, 4 yaşındaki yavrucağı yalnız bırakmak istemiyorsun, buna bile anlayış göstermemiş. E evlilik iyi günde kötü günde değil miydi? Sadece tek taraflı olmaz. Ayrıca, çarşaf olayı da korkunç! Eğitimi batsın onun. Kendisi bakir miymiş acaba? Bekaretini ispat edecekmişmiş. Yuh! Neresinden tutsan elinde kalır canım, karşına çok daha iyisi de çıkar, şimdi beğendiğin gelinliği de sonra beğenmezsin. Neler olur neler hayatta, insan en büyük hataları bir şeye takılıp kaldığında yapıyor. Rabbim en güzelini bilir.
babam konuştu bu akşam benimle ciddi bir şekilde kararını ver insanlar arayıp duruyo diye :S
ama babamda çok karıştırdı kafamı ne düşüneceğimi bilemiyorum.
Allah biliyo içimde onunla gerçekten mutlu olucam gibi bir his var neye dayanarak böyle düşündüğümü sorun sadece sözünü tutacağına çok eminim diyebilirim.ya da oradaki evimi çok hevesle döşedim (ben internettn beğendim o gidip aldı eşyaları oradan),ben gitmeden arabamı aldı ne bileyim bunlara kanıyomuyum napıyorum bilmiyorum :S
bugüne kadar ne ben bu kadar ciddi şekilde isyan ettim ne de kendi için bu kadar özeleştiride bulundu.ama hala bazı konularda söylediklerinin hepsine tamam ama bunu benden isteme diye cümleler kuruyo köprüye geçene kadar dayı demiyo yani.babamda çok ikna olmuş artık ailemiz hakkında konuşmayacak bana saygı gösterecek kuzenlerimle olan ilişkimide.en son hoşlanmadığım biri olsa bile senin hatrın için evine gidicm senin görüşmene karışmayacağım dedi.bu bir örnek tabiki 3 saatten fazla konuştuk bu konuyu.
düğünü ertelemeyi teklif ettim sonuç olarak.söylediklerini bana ispatlaması için ona zaman tanıyacağımı söyledim.işyeri ile görüşerek ileriki bir tarih için izin almaya çalışacağını söyledi.acele bir karar almamak adına konuyu bu şekilde noktaladım.
benim akrabam almanyadaki amcasının oğluyla evlendiği halde kaynana ve kayınbabadan çok çekti o yurt dışındaki erkekler ya çok geri yada çok modern çok modernlerler türkiyeden gelen kızı küçümsüyır çünkü zaten alman sevgilisi var bunu evleneceği kızdan gizliyor
gericilerde her gün dayak ve hazır yiyiciği muamelesi yapıyor gelin kızın almancası yok herkesden bir tokat yiyor yani kimseye yaranamıyor
oy anaaaammmm ne okudum ben oyle yaaa
bu yurt dısındakı turkerkeklerı nıye boyle salak oluolar ki? hos burdakılerde bayagı öküz oluyorlar ama yurt dısındakıler nıye boyle oluo...
her neyse
ailemi kız olduguna ınandıramam ne demek yaaa??? onlara ne?!!!
metroda soyledıklerı ?
ailen hakkında söyledıklerı...
ya kayınpdere ne demeli?
bu ne beee...
zaten besbellı bu yasa kadar tam bı huzur bulamamıssın ailende. bari kendikurdugun yuvada mutlu ol canım benım. bu adamla yasanmaz. ne o adamla ne aılesıyle.. kayınpederin laflara bak laflara.. ahhh ahhh benımgıbı gelıne dusucekler kiiii..... aha benım kayınpederımde senınkı gıbıydı... noldu şimdi? pıstı kaldı...
basa cıkamıcaksan kendını ezdırmeden yasayamıcaksan sakın ha sakın evlenme. bıttı bu ıs de ve kararlı ol. karsına neler nelercıkar be tatlım... EVLENMEEEEEEEE.......... KURDUGUN YUVADA MUTLU OL...... BUADAMLA VE AİLESİYLE MUTLU OLUNMAZ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?